/stratologia/metatheseis_2.asp δες εδω αλλα υπαρχει και ειδικη θεματολογια τοποθετησεις μεταθεσειςgiannis2021 έγραψε:Αν εισαι στο πεζικό που παίζει να σε στείλουν;
563 ΤΠ - Νιγρίτα Σερρών
563 ΤΠ - Νιγρίτα Σερρών
563 ΤΠ - Νιγρίτα Σερρών
Διαβαζω τοσα μεχρι τωρα...
Δλδ εγω ρε μαγκες που παω με μεταθεση στο 563 ΚΕΝ στης 10-1-10 κ θα μου μενουν ακομα 2 μηνες για την απολυση μου θα με εχουν τεντα;
Αν κ σαν ειδικοτιτα εχω πολυ καλη ΥΚΟΑ: ΥΠΑΞ. ΚΙΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ και ειμαι κ ΔΕΚΑΝΕΑΣ...
ΑΔΕΙΕΣ δινουν;
Δλδ εγω ρε μαγκες που παω με μεταθεση στο 563 ΚΕΝ στης 10-1-10 κ θα μου μενουν ακομα 2 μηνες για την απολυση μου θα με εχουν τεντα;
Αν κ σαν ειδικοτιτα εχω πολυ καλη ΥΚΟΑ: ΥΠΑΞ. ΚΙΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ και ειμαι κ ΔΕΚΑΝΕΑΣ...
ΑΔΕΙΕΣ δινουν;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 6
563 ΤΠ - Νιγρίτα Σερρών
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ έγραψε:ΑΔΕΙΕΣ δινουν;
ναι εχω ακουσει οτι έχει καλες! Καθε παρασκευη!
563 ΤΠ - Νιγρίτα Σερρών
Γεια σας Αλάνια μην ακούτε τίποτα, ότι είναι είναι η 3 πρώτες μέρες μέχρι να καταλάβεις τι σε γίνετε.
Παναγιώτη εσύ θα περάσεις ωραία, το πολλή 2 / 1 θα σε εχουν.
Παιδιά άμα μπορείτε πείτε να σας βάλουν στον πρώτο λόχο, γιατί το κτίριο είναι καινούργιο, ο 2 λόχος είναι για κλάματα με κρύο νερό θα κάνετε μπάνιο.
Κινητά με κάμερα κρύψιμο στα παπούτσια, να πάρετε και σεντόνια μαζί σας για να τα βάλετε πάνω από τα κρεβάτια, χαρτί υγείας και πολλά ψιλά για να έχετε. Θα σας χρειαστούν γιατί το φαγητό είναι μάπα. Πάρτε και 6 με 7 παραλλαγές για να αλλάζετε. Ό, τι Προβλήματα να συναντήσετε ο ανθυπολοχαγός Σικαλίδης θα σας βοηθήσει.
Καλή θητεία
Παναγιώτη εσύ θα περάσεις ωραία, το πολλή 2 / 1 θα σε εχουν.
Παιδιά άμα μπορείτε πείτε να σας βάλουν στον πρώτο λόχο, γιατί το κτίριο είναι καινούργιο, ο 2 λόχος είναι για κλάματα με κρύο νερό θα κάνετε μπάνιο.
Κινητά με κάμερα κρύψιμο στα παπούτσια, να πάρετε και σεντόνια μαζί σας για να τα βάλετε πάνω από τα κρεβάτια, χαρτί υγείας και πολλά ψιλά για να έχετε. Θα σας χρειαστούν γιατί το φαγητό είναι μάπα. Πάρτε και 6 με 7 παραλλαγές για να αλλάζετε. Ό, τι Προβλήματα να συναντήσετε ο ανθυπολοχαγός Σικαλίδης θα σας βοηθήσει.
Καλή θητεία
563 ΤΠ - Νιγρίτα Σερρών
Κανεις που να παρουσιαστηκε τον νοεμβρη 563 νιγριτα; Λενε οτι αλλαξαν τα πραγματα... Μπαινω 11 νοεμβρη
563 ΤΠ - Νιγρίτα Σερρών
563 τπ λεει το χαρτι και μπαινω 10 νοεμβρη! Απο θεσαλονικη; ΠΩς θα γλυτωσω το ΥΕΑ; Ειναι ευκολο; Πως ειναι τα πραγματα στο κεντρο;
563 ΤΠ - Νιγρίτα Σερρών
Οτι πιο αθλιο απο κεντρο, οσοι πατε σε 20 μερες θα εχετε χασει 20 κιλα, φαι δε θα προλαβενετε λογω της εκπδευσης, φρουρες εως και 1.5 ωρα. Μεσημεριατικα, καλυτερα παντε ειδικες δυναμεις.
το ΥΕΑ απλα δηλωνεις οτι δε θελεις.
το ΥΕΑ απλα δηλωνεις οτι δε θελεις.
563 ΤΠ - Νιγρίτα Σερρών
Μολις ορκιστικαμε στο 563 τπ. Δεν ξερω τι γινοτανε εκει πριν αλλα εγω ενα εχω να πω... Ειναι τελεια! Οι εγκαταστασεις δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα αυτο δεν εχει σημασια, ειναι νορμαλ. Τη διαφορα την κανουν τα στελεχοι που απο την πρωτη μερα ηταν διπλα μας, μας προσεχουν και μας αντιμετοπιζουν με ανθρωπια. Οτι ακουσατε για το 563 ξεχαστε το... Αν δεν εισαι κανας καλομαθημενος γιοτας λουφαδορος και εισαι ενταξι με τις υποχρεωσεις σου και με τους συναδελφους τοτε το 563 ειναι παραδεισος. Αυτα καλη θυτεια σε ολους!
-
- Υποδεκανέας
563 ΤΠ - Νιγρίτα Σερρών
Dimitris Psarouklas έγραψε:Μολις ορκιστικαμε στο 563 τπ. Δεν ξερω τι γινοτανε εκει πριν αλλα εγω ενα εχω να πω... Ειναι τελεια! Οι εγκαταστασεις δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα αυτο δεν εχει σημασια, ειναι νορμαλ. Τη διαφορα την κανουν τα στελεχοι που απο την πρωτη μερα ηταν διπλα μας, μας προσεχουν και μας αντιμετοπιζουν με ανθρωπια. Οτι ακουσατε για το 563 ξεχαστε το... Αν δεν εισαι κανας καλομαθημενος γιοτας λουφαδορος και εισαι ενταξι με τις υποχρεωσεις σου και με τους συναδελφους τοτε το 563 ειναι παραδεισος. Αυτα καλη θυτεια σε ολους!
συμφωνω απολυτα!
εσυ ομως πρεπει να εισαι στο 2ο λοχο, γιατι το δικο μας κτιριο στον 1ο λοχο ειναι 3 χρονων ! Σπιτι κανονικο!
ολα οσα ελεγαν για το 563 ΤΠ ειναι παπαδες, μια χαρα ειναι ολα και τα στελεχη πολυ ενταξει

1ος λοχος δυναμη !

563 ΤΠ - Νιγρίτα Σερρών
Πραγματικα ειναι πολυ καλα τα πραγματα...
κ ειδικα τα στελεχη...
2ος λοχοσ
κ ειδικα τα στελεχη...
2ος λοχοσ
563 ΤΠ - Νιγρίτα Σερρών
Μάγkες για σας που θα μπήτε στην νέα εσσο του φλεβάρη ένα σας λέω είστε πολύ τυχεροι που παρουσιάζεστε σε αυτό το κέντρο. Εάν βέβαια παραμείνουν τα ίδια στελέχοι με αυτά που είχαμε εμείς στην Εσσο του νοέμβρη. Ο λοχαγός του δευτέρου λόχου είναι σπουδαίος ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Το γιατί θα το δείτε...
-
- Υποδεκανέας
563 ΤΠ - Νιγρίτα Σερρών
βασιλης έγραψε:Ο λοχαγός του δευτέρου λόχου είναι σπουδαίος ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Το γιατί θα το δείτε...
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ !

563 ΤΠ - Νιγρίτα Σερρών
Ξερει κανεις τι παιζει στο 563 ΤΠ στη νιγριτα; Συμπεριφορα αξιωματικων, υπηρεσιες, που τη βγαζουν οι φανταροιστην εξοδο κ. Τ. Λ. ...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης