Συνοδός στρατιωτικού σκύλου

Πληροφορίες για όλες τις ειδικότητες από μελλοντικούς συναδέλφους που ήδη υπηρετούν σε αντίστοιχες θέσεις.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Rafale »

Μην τα ισοπεδωνεις ολα δημητρη. Εσενα λοιπον δεν θα σου ταιριαζε καθολου αυτη η ειδικοτητα γιατι Σ αυτη την ειδικοτητα πρεπει πρωτα να εχεις αγαπη για ζωα και ειδικα για τα σκυλια για να κανεις την επιλογη. Και συ βλεπω δεν την εχεις Εικόνα
DimitrisGR
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από DimitrisGR »

Είπα κάτι κακό re cristi... Γιατι δε πιάνεις το παραπάνω χιουμορ στις πρώτες 4 γραμμές; Το καταργήσαμε κι'αυτο...

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Το ειπα δημητρη γιατι εδω λεμε για καποια συγκεκριμενη ειδικοτητα και συγκεκριμενα για σκυλους ε και αν βλεπω διατυπωμενο Τα κοπροσκυλα και τα βλαμμενα εγω η ο καθεις τι να υποθεσει; Αντε πες εσυ;
DimitrisGR
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Μιας και είχα επαφη μέσα απο κλουβι έστω με τα σκυλια ενω πέρναγα και με τους ανθρώπους ενεκα μια διαγώνιο απο το λόγο διοικησεως της 1ης Στρατιας ο οποιος με φιλοξενουσε, ειχαμε πει και 2 κουβέντες.Εκανα ενα αστείο σχόλιο απο εμπειρια που είχα.

Εχω ενα ανάλογο σκύλο...

Οι υπόλοπες γραμμές προσδίδουν κατι υποτιμητικο ή το οτι δεν μου αρέσουν;

Και αν ειδες μολις ειπατε για χαδια εγραψα... Κατι που ειχα ρωτησει και μου το είχαν πει ανθρωποι που ανήκαν εκει. Δεν ειχα ξαναμιλήσει... !

και να το κάνοιυμε poll πετε μας οι υπολοιποι αν λέω κατι κακο... Γιατι η Αντιστρατηγος θα με βγαλει τρελο αχαχαχααχαχαχαχααα!Εικόνα

Agard
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Agard »

cristi αυτο που ειχες δει ηταν οι ερεθιστες οχι ο συνοδος του σκυλου, σε αυτες τις ασκησεις η επιβραβευση του σκυλου ειναι το δαγκωμα και η εντος εισαγωγικω νικη του εναντιον των ερεθιστων.

Agard
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Agard »

Επισης Cristi αω επιθετικη συμπεριφορα του σκυλου προς τον συνοδο συμβαινουν 2 πραγματα Η δινεται ειδικο προγραμμα εκπαιδευσης απο τους εκπαιδευτες η αν το προβλημα ειναι σοβαρο η το ειδικο προγραμμα δεν το επιλυση γινεται διαλυση του στοιχειου.
Agard
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Agard »

ΑΑΑΑ τωρα που το σκεφτομαι ισως και να ηταν συνοδος που εκανε προπονηση επιδη περιμενε την πεθερα του για ΣαββατοκυριακοΕικόνα
DimitrisGR
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Agard έγραψε:διαλυση του στοιχειου.
Ευθανασία εννοεις ή παυση, "αποστρατευση".

Αν θυμάμαι καλά οι συνοδοι τα έχουν σπίτι τους... Αληθευει ή ειχα ακούσει λάθος.

Agard
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Agard »

Δημητρη ενας σκυλος που κρινεται ια διαφορους λογους μη ικανος για εργασια εκχωριται ιειτε στον συνοδο του, η σε καποιον διμοιριτοι, αν δεν γινη εκχωρηση ο σκυλος ειτε παραμενει στην μοναδα που ανοικεθι και τον περιποιουνται οι συνοδοι της ομαδας στην οποια ανοικοι Η αλλιως πιγενει σε ενα απο τα γηροκομεια που εοιναι στο ΚΒΙΕΣ, ΚΕΝΟΚ, Γ ΚΝΟ.

Για να γινει ευθανασεια σε σκυλο πρεπι να συντρεχουν πολυ ειδικη λογοι οπως ας πουμε ανιατη παθηση η οποια ειναι παρα πολυ επιπονοι για τον σκυλο (καρκινος σε πολυ πρωχορημενο σταδιο) και μονο τοτε

Agard
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Agard »

Συγνωμη για την ορθγραφια αλλα τοσο καιρο γραφω greeglish Και δεν μπορω να συνιθησω τα ελληνικα Εικόνα

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Να κανω την ιδια ερωτηση που εκανε και ο δημητρης; Τον παιρνει ο συνοδος το σκυλο σπιτι του; Και θελω εν ταχυ να μας πεις σε παρακαλω αγκαρτ τα υπερ και τα κατα της ειδικοτητας; Δεν ξερω αν διατυπωθηκε σε προηγουμενα ποστς εγω ομως και παλι θα το ρωτησω

DimitrisGR
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Ειχε ακουσει ενα περιστατικο με δυσπλασια στα πίσω ποδια σε ενα σκυλι η οποια ειχε εξελιχθει ραγδαία και ειχε ακουστει περι ευθανασίας, Τωρα το πόσο χαλια μπορει να ήταν δεν ξέρω. Αλλα μου είχε φανει περίεργο γιατι αυτο συνηθως αν γνωρίζω καλα φαινεται απο νωρίς. Δε σε πιανει απο το πουθενα... Φαινεται η προδιαθεση δηλαδη απο τον 4ο ή 6ο μηνα.Για το λόγο αυτο σε ρώτησα...

Ευχαριστω για τις πληροφορίες.

Agard
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Agard »

Κριστι για το πρωτο ερωτημα σου απαντησα στο ποστ ποιο πανω.

Τωρα τα υπερ και τα κατα, δεν νομιζω οτι ειμαι ο καταληλος ανθρωπος για να σου πω κατι τετοιο γιατι ειμαι προκατελημενος αγαπω πολυ αυτο που κανω.

Πολυ γενικα μπορω να σου πω οτι ειναι μια πολυ απαιτιτικη ειδικοτητα, εχει ενα περιεργο ωραριο (νυχτερινα).

Αλλα για για μενα ειναι το πακετο αυτο που την κανει ιδιαιτερη απο της συνθηκες εργασιας με εναν ζωντανο οργανισμο, η ευθενη που εχεις φυλασοντας ευπαθης περιοχες, η αναγκη να γινεσαι καλυτερος για να μπορεις να ανταπεξερχεσαι στης απιτησεις της δουλειας.

Ισως ειναι απο της λιγες ειδικοτητες που δεν μπορεις να μεινης στις αρχικες γνωσης που περνεις αλλα απιτη με τον τροπο της να γινεσαι καλυτερος να αποκτας προσθετες γνωσης.

Agard
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Agard »

Φαντασου Δημητρη οτι ο σκυλος δεν μπορουσε ουτε της βασικες αναγκε να εκπληρωση ειτε της σωματικες που μπορει για καποιους να ακουγεται αστειο, ειτε τις πνευματικε να εκτωνοθει, να τρεξει, να παιξει, ο πονος να ειναι αφορητος, και να ειναι κλεισμενος σε ενα κλουβι, αν δεν του κανα ευθανασια απλα θα ηταν ενας αργος θανατος για τον σκυλο και παρα πολυ οδυνηρος. Γιατι το πιθανοτερο θα πεθενε απο ασυτια (συνηθως οι σκυλοι σταματανε να τρωνε σε τετοιες περιπτωσεις)

DimitrisGR
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Agard έγραψε:Φαντασου Δημητρη οτι ο σκυλος α πεθενε απο ασυτια (συνηθως οι σκυλοι σταματανε να τρωνε σε τετοιες περιπτωσεις)

Ναι ναι, εχω διαβάσει για την ασθένεια. Τραγικές οι επιπτώσεις ειδικα απο τη μέση και κάτω που το σκυλι δεινοπαθει. Εχω ενα ημιαιμο (μπαμπας Γερμανικος ποιμενικο καθαρος και μαμα Βελγα καθαρη) και νταξ, πριν το πάρω ειχα διαβάσει αρκετα για το συγκεκριμένο είδος σκύλου. Αλλα μου φάνηκε περιεργο η ταχυτητα που το είχε παθει και αυτο που προανέφερα οτι εγινε οταν είχε ας το πούμε αναπτυχθει απο κούταβος!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης