Συνοδός στρατιωτικού σκύλου

Πληροφορίες για όλες τις ειδικότητες από μελλοντικούς συναδέλφους που ήδη υπηρετούν σε αντίστοιχες θέσεις.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
giorgos_dr
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από giorgos_dr »

Το χρεωνετε κ το περνει σπιτι του καθε φορα ο συνοδος η το χρεωτετε καθε φορα που εχει υπηρεσια. Για αεροπορια μιλαω
Mark
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Mark »

Καλημέρα χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν. Δεν νομίζω φίλε μου στον στρατό να υπάρχει κάποιος που να παίρνει το όπλο στο σπίτι του.[:$]
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Velerefontis »

Το oπλο, το χρεωνεται καθε φορα ο συνοδος απο τον ΑΚΦΦ της μοναδας του
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Οχι βρε φιλε σιγα να μην παιρνουν και το οπλο τι ειναι αυτα που λες;
Δεν ειναι φακος οπλο ειναι
giorgos_dr
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Το οτι ειναι οπλο κ οχι φακος δ μου λεει κατι αυτο εμενα. Ξερω οτι στην αστηνομια ο συνοδος το παιρνει σπιτι του οπως κ τον σκυλο. Ελεγα Μηπως το παιρνετε κ στο στρατο. Ευχαριστω για την πληροφορια. Κ κατι ακομα αν εχω καποιο σκυλο καλα εκπαιδευμενο δικο μου, γινετε να εχω αυτον αν κριθει οτι κανει για την δουλεια που χρειαζετε, ή παιρνω προεκπαιδευμενο κ απλα συνεχιζω την εκπαιδευση;
Ευχαριστω...
Mark
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Mark »

Στο στρατό σύμφωνα με την Δγη μπορείς να κανείς δωρεά το σκύλο σου.Kαι γιατί όχι μπορεί να τον πάρεις όλα γίνονται.
Mark
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Mark »

Ξέρεις όμως τι γίνετε, αν γίνει έτσι ας υποθέσουμε και πάρεις τον σκύλο σου που θα τον έχει εκπαιδεύσει άλλος εσύ πως θα μάθεις; Δεν θα νιώσεις ποτέ την ευχαρίστηση που σου δίνει αυτή η ειδικότητα, να εκπαιδεύσεις εσύ τον συνεργάτη σου.
giorgos_dr
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Συμφωνω κ επαυξανω οτι δ ειναι η ιδια ευχαριστιση. Αλλα κ στρατιωτικο σκυλο να παρω κ οχι δικο μου παλι εκπαιδευμενος δ ειναι κ συνεχιζω εγω την εκπαιδευση Απο τη στιγμη που θα ειναι εγω ο υπευθηνος αυτου; Οποτε το ιδιο πραγμα δ ειναι; Ή κανω λαθος;
Mark
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Mark »

Από τα λίγα που ξέρω τα σκυλιά δεν είναι εκπαιδευμένα ίσως κάποια έχουν μια προεκπεύδευση από τους εκτροφείς τους τίποτα το σημαντικό εσύ του τα μαθαίνεις όλα.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ετσι ειναι δεν ειναι εκπαιδευμενος ο σκυλος εσυ τον εκπαιδευεις και ειναι πολυ ωραιοΕικόνα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από illy »

Να σας ρωτησω κατι; Συγνωμη αν ειναι χαζη η ερωτηση αλλα την ωρα της εκπαιδευσης μηπως φορας ειδικη στολη, πχ με τετοιο υφασμα που να μπορει να σας δαγκωσει κ να μην σας τραυματισει; Κ κατι ακομη; Οταν ειναι υπακουο με τι το επιβραβευεται; ΕικόναΕικόνα
Dum spiro spero
Agard
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Agard »

Καλησπερα και χρονια πολλα στους εορταζομενους.

Ναι Ιλλυ κατα την εκπαιδευση ειδικες στολες φορανε αυτοι που εχου τον ρολο του εθιστη (εισβολεα) στα σεναρια οπου πρεπει να επιτεθει να δαγκωσει ο σκυλος.

Υπαρχουν και σεναρια οπου ο εθιστης φερει μονο ενα προστατευτικο χερι και αυτο κρυφο συνηθως κατω απο ρουχισμο και αυτο γινεται σε σενερια οπου υπαρχει παλι με τον σκυλο.(ο σκυλος φερει ιδικο φιμοτρω. Ονομαζεται φιμοτρω επιθεσης.) Τ ιδιο χερι φοραει συνηθως και στης ασκησης ανιχνευσης.

Υπαρχη επισης και ενα ειδικο χερι το οποιο χρησιμοποιητε για τα στατικα δαγκωματα.

Agard
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Agard »

ΕικόναΣυγνωμη Ιλλυ δεν καταλαβα την ερωτηση σου. Οχι ο συνοδος δεν φοραει κανενα ειδους προστατευτικο κατα την εκπαιδευση του σκυλου του.

Η επιβραβευση του σκυλου μπορει να ειναι πολλα πραγματα, απο τροφη, παιχνιδι με ενα μπαλακι, αλλα το επιθυμιτο ειναι να ειναι το μπραβο και το χαδι απο τον συνοδο του.

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Rafale »

Agard έγραψε:ΕικόναΣυγνωμη Ιλλυ δεν καταλαβα την ερωτηση σου. Οχι ο συνοδος δεν φοραει κανενα ειδους προστατευτικο κατα την εκπαιδευση του σκυλου του.

Η επιβραβευση του σκυλου μπορει να ειναι πολλα πραγματα, απο τροφη, παιχνιδι με ενα μπαλακι, αλλα το επιθυμιτο ειναι να ειναι το μπραβο και το χαδι απο τον συνοδο του.

Μα εισαι σιγουρος γι αυτο; Εχω δει οτι φοραει μια ολοσωμη στολη γιατι του επιτηθετε ο σκυλος. Και βεβαια ουτε τροφη ειδα ουτε χαδιΕικόνα
DimitrisGR
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από DimitrisGR »

Ασε με με τα κοπροσκυλα... Περιπολο μέσα στο ΚΕΝΟΚ στη 1η Στρατια μας ειχαν παρει τα αυτια...

Μας ειχαν πεθάνει τα βλαμένα...

Βγαίναμε έκτος μετα και μιλαγαμε λες και βγήκαμε απο συναυλια... Αχαχαχαχαα

Απιθανα σκυλια, απίθανοι και οι ανθρωποι του επιτελείου.

Μονο ο φανταρος εκει που φυλαγε ηταν κάπως (ρεταλι χαχαχαχαχαχααχαχαχ)

Ειναι στρατιωτες και τα σκυλια χαδι υπάρχει αλλα με μετρο και πάντα ειναι οι μόνοι στρατιωτικοι χωρις εισαγωγικά που αν κανουν κατι σωστα ανταμοίβονται.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης