Συνοδός στρατιωτικού σκύλου
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 61
Ναι κομμαντο μου κ εγω το ανεφερα πιο πανω... Αποθηκες παντως τυπου, καυσιμων, ιματισμου, ολων

Dum spiro spero
'Εμαθα πως τα πήγαν πολή καλά οι συνοδοί στα Μέγαρα στην 'Ασκηση με τους καταδρομείς. Πάντα τέτοια.[=D>] [=D>] [=D>] [=D>]
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 15
Εκανα αιτηση για την Π. Α. Στην ειδικοτητα αμυνας φρουρος μετα σκυλο κ ειμαι δεκτος εχω μονο απολυτιριο λυκειου με βαθμο 13,3 εχω ελπειδες; Κανενας να διλωσε αθτην την ειδικοτητα;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 40
Φίλε Mark... Μονο καλά εως τέλεια θα μπορούσαν να τα πήγαιναν οι συνοδοί στα Μέγαρα αλλά και παντού! Συγχαρητήρια λοιπόν και από μένα στους συνάδελφους συνοδούς των Μεγάρων και εύχομαι πάντα τα καλύτερα!
Μπράβο σας παιδιά!

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Φιλε Γιωργο κατ αρχην με τα μορια υπαρχει θεμα Ποσα μορια χρειαζομαι, στο λεω για να μην σου γινει παρατηρηση, γιατι και γω πριν λιγο το εμαθα. Απ οτι εχω μαθει μετα την βασικη στην Τριπολη η εκπαιδευση ειδικοτητας ΑΜΦΣ για Αεροπορια θα γινεται στο ΚΕΦΣΚΥ που βρισκεται στο Κωροπι Αττικης.
Εχω δηλωσει και γω αυτην την ειδικοτητα γιατι εχω μια τρελλα πρωτων με το στρατο και μετα με τα σκυλια. Καλη επιτυχια και ισως γινουμε συναδελφοι απο το νεο ετος
Εχω δηλωσει και γω αυτην την ειδικοτητα γιατι εχω μια τρελλα πρωτων με το στρατο και μετα με τα σκυλια. Καλη επιτυχια και ισως γινουμε συναδελφοι απο το νεο ετος
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Να που ο θεσμός μας με αυτή την υπέροχη ειδικότητα που πολλοί την αγαπάνε και οι πιο λίγοι θέλουν να την βλέπουν να καταστρέφεται για ακόμη μία φορά κάνει ένα πελώριο βήμα, ένα βήμα που συνεχίζει να είναι στην κορυφή σαν ειδικότητα και να την αγαπήσουν ακόμοι περισσότεροι! Ενα βήμα που θα ακολουθήσει μόνο πρόοδος από αυτό! Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους τους συνάδελφους που αύριο αρχίζει το σχολείο τους! Το σχολείο των Διμοιριτών! " Βέβαια κάποιοι θα αρχίσουν πάλι να λένε για τη ΔΥΓ, για τον-τους επικεφαλή-ς στο ΓΕΣ και όλα θα τους φταίνε... Όμως όπως έχω πει στο παρελθόν αυτοί είναι οι "Συνοδοί" που στις φλέβες τους κυλάει η κλάψα και σίγουρα τους διακατέχει ένας υπεροπτικός εγωϊσμός και μια μεγάλη δόση ζήλιας που λυπούντε για την πρόοδο των συναδέλφων τους αντι να χαρούν και να ευχηθούν για το καλύτερό τους! "Δυστυχώς υπάρχουν και "κάποιοι συνοδοί" τέτοιου είδους! Αλλά είναι λίγοι... ! Λοιπόν και πάλι τα συγχαρητήρια στους κυριους συναδέλφους που περνάν το σχολείο των εκπαιδευτών! Και εις ανώτερα... ! Με εκτίμηση... Συνοδός!
Ναι φίλε Συνοδέ συγχαρητήρια σε αυτόν που έκανε το όνειρο του πραγματικότητα συγχαρητήρια στόν χειρηστή του θεσμού για αυτήν την κίνηση που εκανε μπράβοοοοοοοοοοοο 

Καλησπερα σε ολους σας και παλι! σημερα ειμαι πολυ χαρουμενοσ διοτι επιτελους οι ειδικοτητα μας πλεον αποκτα διμοιριτες και με την βουλαααα. ευχομαι μεσα στην διαρκεια του σχολειου oi kainoyριοι διμοιριτες να μαθουν, να κατανοησουν, και το κυριοτερο να εκπαιδευτουν σε σημαντικα πραγματα-αντικειμενα, ωστε οταν θα πανε στις μοναδες να προσφερουν σημαντικο ρολο για την εξελιξη και την τελοιοποιηση της ειδικοτητας μας. αρα κυριοι πλεον αλλαζουμε σελιδα στον θεσμο μας. ευχομαι στους καινουριους διμοιριτες καλη δυναμη και καλη μαθηση!
Σας γελασανε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε... απλα κοιταξτε τα ονοματα των διμοιριτων και θα καταλαβετε πολλα.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 17
Βρε καλός τον μαλινούα για πες μας εσυ που τα είδες;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Φίλε ΜΑΛΙΝΟΥΑ δεν αντιλέγει κανενας οτι ξερεις πολύ καλά αλλά δεν μας λες και εμάς να μάθουμε; Εμείς είδαμε την Δγή και απλά χαρήκαμε αφενός για την πρόοδο του θεσμού μας και αφετέρου για την πρόοδο των συναδελφων μας! Εσύ; Τι απ'όλα έκανες; Είδες την Δγή και σε ενόχλησαν τα ονόματα αυτών που είναι; Δεν μπορώ να καταλάβω... Πραγματικά! Καλύτερα θα ειναι να βλέπουμε τα θετικά και οχι τα αρνητικά και το σημαντικοτερο είναι να μην υπάρχει ζήλεια για την πρόοδο κάποιων εφόσον εμείς δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε! Ευχαριστώ ...
Ωραία μας τα λες αλλά δεν απαντάς σε αυτό που σε ρώτησα Μαλινουά. Και δεν με λένε Γιωργάκη. Τι σε ενοχλεί ;[:N:]
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες