Φυσική κατάσταση και σωματικές προϋποθέσεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Παιδια Θα ηθελα καποιες πληροφοριες στις 27 τ μηνα περναω περιοδευων θα ηθελα να μου πειτε π δηλωνω για λοκ; Κ κατι αλλο εχω υψος 1.90 κ ειμαι 105 κιλα δλδ υπερβαρος... Υπαρχει περιπτωση να κοπω;
lazarosSF
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από lazarosSF »

Γεια σας Δηλωσα ειδικες δυναμεις Ειμαι 17 χρονων και ειμαι 1.68 περιπου στα 72 κιλα αλλα ειμαι πολυ γεροδεμενος εκανα στιβο 2 χρονια και πολεμικες τεχνες περιπου 6 χρονια γενικως απο τα 8 μου γυμναζομαι αλλα ανυσηχω για το υψος λετε να μην με παρουν;

ventouza29
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από ventouza29 »

lazarosSF έγραψε:Γεια σας Δηλωσα ειδικες δυναμεις Ειμαι 17 χρονων και ειμαι 1.68 περιπου στα 72 κιλα αλλα ειμαι πολυ γεροδεμενος εκανα στιβο 2 χρονια και πολεμικες τεχνες περιπου 6 χρονια γενικως απο τα 8 μου γυμναζομαι αλλα ανυσηχω για το υψος λετε να μην με παρουν;

μια χαρα εισαι μην τρελενεσαι...
lazarosSF
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Μακαρι να ειναι ετσι αδελφε!

Anonymous

Καλησπέρα και απο εμένα. Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Είμαι 17 χρονόν και πήγα και δήλωσα περιοδεύον ειδικές δυνάμεις (θέλω να μπώ ΛΟΚ μόνιμος). Είμαι 1.80 70 κιλά. Και τόρα εχώ αρχίσει γυμναστήριο για να είμαι σε καλή φυσική κατάσταση. Τι λέτε έχω καμία ελπίδα;
Anonymous

Καλησπέρα και απο εμένα. Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Είμαι 17 χρονόν και πήγα και δήλωσα περιοδεύον ειδικές δυνάμεις (θέλω να μπώ ΛΟΚ μόνιμος). Είμαι 1.80 70 κιλά. Και τόρα εχώ αρχίσει γυμναστήριο για να είμαι σε καλή φυσική κατάσταση. Τι λέτε έχω καμία ελπίδα;
Anonymous

Μαλλον δεν καταλαβαινετε κατι. Δεν χρειαζεται να εισαι bodybuilderas για να πας ΕΔ. Αν κ δν εχω παει γιατι με πεταξαν αλλου (ω ναι.) εχω ακουσει αλλα ειναι κ λογικο οτι θες σωματικη αντοχη κ ψυχικο σθενος. Κ 130 κιλα παγκο να κανεις δν παει να πει οτι θα πας ειδικες κ θα κανεις πικ νικ.
sintoma lokatzis
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 5
Ενδιαφέροντα: Στρατός, Γυμναστική και Αθλητισμός, Φίλοι και Γυναίκες
Επάγγελμα: Μαθητής

Δημοσίευση από sintoma lokatzis »

Φιλε δεν γνωριζω ακριβως να σου πω γιατι και γω τωρα σε λιγες μερες περναω περιοδευον αλλα εχει σημασια αν εισαι ι2 η ι1... Αν εισαι ι2 δεν μπορεις καν να κανεις λογο για ειδικες δυναμεις... Εκει περνουν μονο ι1! Αλλα νομιζω πως ανηκεις ι1 και οχι ι2 αρα λογικα δν προκειται να κοπεις απο το βαρος... Τονιζω και παλι πως δεν ειμαι και σιγοθρος... Σου ευχομαι να σε παρουν και ποιος ξερει μπορει και να σηναντηθουμε στο ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΥΚΟ αφου και γω ΛΟΚ θα δηλωσω και θα μπω απ'το καλοκαιρι και μετα λογικα... Εικόνα
παναγιωτης (καλλιθέα

Δημοσίευση από παναγιωτης (καλλιθέα »

δηλαδη δεν υπαρχει περιπτωση να σε κωψουν λογο βαρους ή λογο υψους στους πεζοναυτες, στα ΛΟΚ ή στους Αλεξιπτωτιστες... ;Εικόνα
παναγιωτης καλλιθεα

Δημοσίευση από παναγιωτης καλλιθεα »

Για παραδειγμα εγω ειμαι 18 χρονων 1,88 και 110 Κιλα! Αλλα δεν ειμαι και κανας λαπας γιατι αθλουμε αλλα ουτε και καμια κορμαρα... Υπαρχει περιπτωση να μην με περασουν λογο βαρους, γτ με τις ασκησεις δεν εχω προβλημα... Στα ΛΟΚ, στα αλεξιπτωτα ή στους πεζοναυτες!

Alex

Δημοσίευση από Alex »

Φιλε και εγω ειμαι 125κιλα 1,96 ακριβως το ιδιο με εσενα ουτε λαπας αλλα ουτε και ραμπο! Και εχω ακουσει τα παντα οπως ''αν δεν χασεις κιλα κοβεσε και τελος οι ΕΔ για εσενα'' ''σιγα μην κοψουν εσενα 2 μετρα παλικαρι μετο που θα σε δουν θα σε αρπαξουν εχουν ελειψη'' ''κοιτα να βρεις κανα βυσμα γιατι σε βλεπω πεζικαριο να κλαις'' τωρα το τι να πιστεψω πλεον δεν ξερω
παναγιωτης καλλιθεα

Δημοσίευση από παναγιωτης καλλιθεα »

Α! Τοσο καλα... Καλα ολοκληρο σιτε και δεν υπαρχει καποιος που να ξερει και να μας απαντησει... ;
Alex

Δημοσίευση από Alex »

Λαζαρε κοιτα φιλε (μπαινεις τωρα πευκο δεν προσεξα ολα τα ποστ σου) εγω εχω προβλημα με τα κιλα μου (125) ημουν πολυ περισσοτερα τα οποια εχασα... Κοιτα λαπας δεν ειμαι... Αλλα ουτε και ραμπο. Το μεγαλο μου μειονεκτημα ειναι οτι τωρα που μιλαμε δεν μπορω να κανω ουτε μια ελξη. Οσον αφορα τωρα την εκπαιδευση ειναι γνωστο οτι ενας κοντος μπορει να χτισει σωμα και γενικα φυσικη κατασταση πιο ευκολα απο εναν ψηλο! ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΨΥΧΗ! Απο οτι διαβαζω και εγω εδω πραγματα που θα τα δω σε μερικες μερες
lazarosSF
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Μακαρι φιλε αλεχη να καταφερεις να περασεις εκει μεσα και να τους φας ολους Εικόνα Εχω και εγω αρκετα φιλαρακια που κανουν βαρη και δεν μπορουν να κανουν ουτε μια ελξη! Αγορινα μακαρι να μπορεις να τα καταφερεις κανε γυμναστικουλα για να δυναμωσεις παλεψε το με τις ελξεις πηγαινε να προσπαθησεις Να ανεβεις κανενα σκοινι γενικως κανε προσπαθεια! Γυμναζεσαι καθολου;
ΘΡΥΛΟΣ
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΘΡΥΛΟΣ »

Δεν χρειαζονται τα βαρυ

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης