575 Τάγμα Πεζοναυτών (ΚΕΤΘ Αυλώνα)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 40
Το ΚΕΕΔ είναι στην Νέα Πέραμο.
-
- Στρατηγός
2010Α έγραψε:προφανώς, στο Κέντρο Τεθωρακισμένων παρουσιάζομαι,ΓΜΑΚ έγραψε:2010Α έγραψε:ΜΗΤΣΟ, θεσσαλονίκη ρε.
στο site που κοίταξα βέβαια δε γράφει ΚΕΕΔ, αλλά ΚΕΤΘ ε;
χαρτί σου'ρθε;
Αν λέει ΚΕΤΘ τότε παρουσιάζεσε αυλώνα τεθωρακισμένα και όχι ειδικές δυνάμεις
αλλά το θέμα είναι αν θα έχουμε κάποια σχέση στην αρχή με την εκπαίδευση των πεζοναυτών, επειδή λέει "όπλα-σώμα κατάταξης: Ειδικές δυνάμεις"
και επειδή δήλωσα πεζοναύτες.
δεν ξέρω γιατί γράφει έτσι. Τέλοσπαντων. Θα έρθει κλιμάκιο από τις ειδικές δυνάμεις θα δώσεις μερικά αθλήματα και θα πας πεζοναύτης μην αγχώνεσε
Ναι ΚΕΕΔ αςλςνα. ςπαρςει και εκεικαι γς πεζοναςςης ειςα δηλςςει
-
- Στρατηγός
Ρε παιδία το ΚΕΕΔ ένα είναι. Κάποιο λάθος θα έχει γίνει. Τι να πω
Παίδες, το 575 Τάγμα Πεζοναυτών βρίσκεται στο ίδιο στρατόπεδο με τα Τεθωρακισμένα.
Εάν λέει σκέτο "ΚΕΤΘ", τότε παρουσιάζεστε είτε Τεθωρακισμένα είτε Πεζικό. Εκτός και αν διευκρινίζεται σαν πχ 575 Τ/ΠΝ - ΚΕΤΘ Αυλώνας Αττικής
Όταν παραλάβετε το επίσημο έγγραφο κατατάξεως εκεί θα διευκρινίζει το Κέντρο, την περιοχή και την ειδικότητα.
Εάν λέει σκέτο "ΚΕΤΘ", τότε παρουσιάζεστε είτε Τεθωρακισμένα είτε Πεζικό. Εκτός και αν διευκρινίζεται σαν πχ 575 Τ/ΠΝ - ΚΕΤΘ Αυλώνας Αττικής
Όταν παραλάβετε το επίσημο έγγραφο κατατάξεως εκεί θα διευκρινίζει το Κέντρο, την περιοχή και την ειδικότητα.
Σωστα τα λενε ο Γ ΜΑΚ και ο ΝΑΣΟΣ. Κ. Ε. Ε. Δ. Ειναι ενα και ειναι στη Νεα Περαμο (Μ. Πευκο) και το Κ. Ε. ΤΘ. Στην Αυλωνα.Eαν σου ρθε το χαρτι για ΚΕΤΘ Αυλωνα, τοτε παρουσιαζεσαι μαζι με τους τεθωρακισμενους (μαυροσκουφηδες) και πριν ορκιστεις ή λιγο μετα θα 'ρθουν απο τη Διευθυνση Ειδικων Δυναμεων για να ρωτησουν ποιοι θελουν να πανε Ειδ. Δυναμεις, οποτε μην αγχωνεσαι...
Παιδιά τελικά πήρα το χαρτί σήμερα και λέει ειδικές δυνάμεις υεα στο κετθ αυλώνα
Δε μπορω να καταλαβω γιατι λεει ''Ειδικες Δυναμεις ΚΕΤΘ Αυλωνα''... Ή εχει γινει τυπογραφικο λαθος ή το 575 Τ Π/Ν εγινε ΚΕΝ ή οι μαυροσκουφηδες μπηκαν στις Ειδ. Δυναμεις... ! Τι να πω! Παντως δεν υπαρχει περιπτωση να προσπαθησεις να μπεις Καταδρομεας/Πεζοναυτης και να μη ς αφησουν (για αλεξιπτωτα δε ξερω αμα συνεχιζουν να παιρνουν κληρωτους, λογω 9μηνου) ...ΜΗΤΣΟΣ έγραψε: Παιδιά τελικά πήρα το χαρτί σήμερα και λέει ειδικές δυνάμεις υεα στο κετθ αυλώνα
-
- Στρατηγός
Σήμερα το έμαθα και εγώ. Κάνουνε κέντρο το 575 και μονάδες το 505 και το 521. Καλή θητεία
Γμακ να σε ρωτήσω κάτι αν γνωρίζεις; Μετα την ωρκομοσία μας στο 575 τ/πν πέζει να με φέρουν βόλο και να μείνω εδώ μέχρι να απολυθώ;
Κανείς άλλος για 575 τ/πν αυλώνα;
Κανείς άλλος για 575 τ/πν αυλώνα;
Εμένα το χαρτι μου λεει επι λεξη :
"Εχει επιλεγεί για ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΥΕΑ
Υποχρεούται να καταταγεί στο ΚΕΤΘ ΑΥΛΩΝΑ "
παρουσιάζομαι στις 9-02. Ειχα Δηλωσει πεζοναυτης. Αρα τωρα παω τεθορακισμενα, αλλα αυτα δεν ειναι ειδ. Δυναμεις. Οι πεζοναυτες ομως ειναι ετσι; Ειναι κανονικα ειδ. Δυναμεις οπως κ τα ΛΟΚ, πρασινοσκουφιδες. Εχει πεζοναυτες στην Αυλωνα; Εχω μπερδευτει, οποίος μπορει ας με βοηθήσει
"Εχει επιλεγεί για ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΥΕΑ
Υποχρεούται να καταταγεί στο ΚΕΤΘ ΑΥΛΩΝΑ "
παρουσιάζομαι στις 9-02. Ειχα Δηλωσει πεζοναυτης. Αρα τωρα παω τεθορακισμενα, αλλα αυτα δεν ειναι ειδ. Δυναμεις. Οι πεζοναυτες ομως ειναι ετσι; Ειναι κανονικα ειδ. Δυναμεις οπως κ τα ΛΟΚ, πρασινοσκουφιδες. Εχει πεζοναυτες στην Αυλωνα; Εχω μπερδευτει, οποίος μπορει ας με βοηθήσει
-
- Στρατηγός
Έχει φίλε μου πεζοναύτες η αυλώνα από αυτή την εσσό το κέντρο μετατίθεται από τον βόλο στον αυλώνα
-
- Στρατηγός
Θα δηλώσεις που θέλεις μετάθεση αυλώνα η βόλο. Συνήθως το μετράνε αυτό και σε στέλνουνε εκεί που θέλεις. Ναι μπορείς να κάτσεις αμετάθετο στο βόλο. Καλά τσίπουρα

Ευχαριστώ φίλε. Αλκοολικός θα καταλήξω μέχρι να απολυθώ
- ΛΟΚ soldier
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Οι πεζοναύτες τώρα παρουσιάζονται Μεγάλο Πεύκο ή κατευθείαν Βόλο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες