Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Εμένα μου είπαν για 11 Ιανουαρίου 
Επισκέπτης

Ναι Ιανουάριο θα γίνει έκλεισε… το θέμα είναι πότε θα γίνει η πρόσληψη 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 30, 2026 8:16 pm Σμρ μου είπαν που πήγα από κοντά 4 Ιανουαρίου εκπαίδευση έχει προγραμματιστεί για εμας

Κόψε αυτά που πίνεις. Ποιος σου το είπε αυτό φίλε καλέ;
Μπας και ρωτάτε στα ιατρεία και σας λένε ό,τι τους κατέβει;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 30, 2026 10:42 pm Εμένα μου είπαν για 11 Ιανουαρίου 

Ποιος σου το είπε αυτό; Μην γράφετε παπάντζες εδώ μέσα. Μπας και είσαι επιλαχόν και ελπίζεις να μην πάρει χαμπάρι κάποιος την πρόσληψη για να πας εσύ;😂😂😂

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Οκτ 01, 2026 12:37 am Ναι Ιανουάριο θα γίνει έκλεισε… το θέμα είναι πότε θα γίνει η πρόσληψη 

Ναι, εσύ έλα Ιανουάριο. Θα έχουν τελειώσει την εκπαίδευση από 11 Δεκεμβρίου οι άλλοι!

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 28, 2026 1:50 pm Πάντως εμένα ένας κύριος που με πήρε για τα διαδικαστικά για τα ιατρεία και κάτι δικαιολογητικά για την τράπεζα Ιανουάριο μου ειπε

Αυτός που σε πήρε είναι διοικητικός εργαζόμενος στα ιατρεία. Απλά δεν ξέρει τι του γίνεται (δεν έχουν σχέση με την λειτουργία της τράπεζας) και ή σου απάντησε επειδή ήθελε να κάνει πως κάτι ξέρει ή επειδή έτσι είχε γίνει σε πιο παλιές σειρές ή τον έχουν ζαλίσει στην ίδια ερώτηση και το πέταξε έτσι!
Πάντως δεν ισχύει!

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 30, 2026 8:16 pm Σμρ μου είπαν που πήγα από κοντά 4 Ιανουαρίου εκπαίδευση έχει προγραμματιστεί για εμας

Εσύ ειδικά θα ξεκινήσεις 1η Ιανουαρίου. Θα σε ντύσουμε και Αϊ Βασίλη και θα έχεις και έλκυθρο δώρο!

Επισκέπτης

Αν κάποιος το μετανιώσει τελευταία στιγμή και δεν έρθει, μένη ξένη ή θέση; Ή παίρνουν άλλο επιλαχών ;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Οκτ 01, 2026 9:52 am Αν κάποιος το μετανιώσει τελευταία στιγμή και δεν έρθει, μένη ξένη ή θέση; Ή παίρνουν άλλο επιλαχών ;

Κενη
Επισκέπτης

Αλάνια μου με έχω πτυχίο οικονομικά, μεταπτυχιακό στην δημόσια διοίκηση, θα είμαι προσταγμένος στην ασφάλεια; Δεν το λέω για τρολαρω ή να κοροϊδέψω απλά θέλω να μάθω αν ξέρουν οι παλιοί αν θα κερδίσω κάτι σε σχέση με αυτούς που δεν έχουν τπτ εκτός από το μισθολογικό κομμάτι 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Οκτ 01, 2026 5:29 pm Αλάνια μου με έχω πτυχίο οικονομικά, μεταπτυχιακό στην δημόσια διοίκηση, θα είμαι προσταγμένος στην ασφάλεια; Δεν το λέω για τρολαρω ή να κοροϊδέψω απλά θέλω να μάθω αν ξέρουν οι παλιοί αν θα κερδίσω κάτι σε σχέση με αυτούς που δεν έχουν τπτ εκτός από το μισθολογικό κομμάτι 

Όχι βέβαια θα είσαι απροσταχτος ή απροσταγμενος
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Οκτ 01, 2026 5:29 pm Αλάνια μου με έχω πτυχίο οικονομικά, μεταπτυχιακό στην δημόσια διοίκηση, θα είμαι προσταγμένος στην ασφάλεια; Δεν το λέω για τρολαρω ή να κοροϊδέψω απλά θέλω να μάθω αν ξέρουν οι παλιοί αν θα κερδίσω κάτι σε σχέση με αυτούς που δεν έχουν τπτ εκτός από το μισθολογικό κομμάτι 

Για φύλακας προσλήφθηκες όχι για CEO 
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες