Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
Μπορεί κάποιος να μας πει αν ξέρει για την β κατηγορία πόσα άτομα θέλει ακόμη για να συμπληρώσει κλπ... Αν ξέρει κάποιος παρακαλω ας μας πει
-
Επισκέπτης
Αυτό που ρωτάς για το πόσα άτομα θέλουν για να συμπληρώσει στην Α κατηγορία ή στη Β κατηγορία δεν μπορεί να το ξέρει κανένας από τους υποψηφίους
Ακόμα και αν όμως ήξερε και το έλεγε τη θα έκανες δεν θα πήγαινες!!!
Εγώ θα σου δώσω μία συμβουλή και στα παιδιά που θα δώσουν της ΠΚΕ να πάτε και να τα δώσετε ΟΛΑ για να περάσετε σαν επιλαχών ή ακόμα και σάν επιτυχών και μην σκέφτεστε τίποτα άλλο
Γιατί αν περάσετε η προκήρυξη διαρκή δύο χρόνια και θα τραβήξει από όσα παιδιά έχουν περάσει της ΠΚΕ
Αυτό που πρέπει να κοιτάξεις εσύ όπως και τα άλλα παιδιά είναι ο χρόνος στα 1000 μέτρα αν τον κάνετε
Ακόμα και αν όμως ήξερε και το έλεγε τη θα έκανες δεν θα πήγαινες!!!
Εγώ θα σου δώσω μία συμβουλή και στα παιδιά που θα δώσουν της ΠΚΕ να πάτε και να τα δώσετε ΟΛΑ για να περάσετε σαν επιλαχών ή ακόμα και σάν επιτυχών και μην σκέφτεστε τίποτα άλλο
Γιατί αν περάσετε η προκήρυξη διαρκή δύο χρόνια και θα τραβήξει από όσα παιδιά έχουν περάσει της ΠΚΕ
Αυτό που πρέπει να κοιτάξεις εσύ όπως και τα άλλα παιδιά είναι ο χρόνος στα 1000 μέτρα αν τον κάνετε
-
Επισκέπτης
Ρε φίλε δεν πας να κάνεις καμιά προπόνηση;Vit13 έγραψε: Τετ Σεπ 30, 2026 11:17 am Μπορεί κάποιος να μας πει αν ξέρει για την β κατηγορία πόσα άτομα θέλει ακόμη για να συμπληρώσει κλπ... Αν ξέρει κάποιος παρακαλω ας μας πει
Σε βλέπω ξημεροβραδιάζεσαι στο φόρουμ και ρωτάς βλακείες αντί να επικεντρωθείς στην ουσία.
-
Επισκέπτης
Παιδιά έχω ένα τατουάζ στον λαιμό θα πάω με μέικ απ λέτε να έχω πρόβλημα;
Δεν νομίζω ότι θα έχεις θέμα έτσι και αλλιώς δεν λένε κάτι για τα τατουάζ... Έχουνε μπει αρκετά άτομα με τατουάζΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 30, 2026 1:32 pm Παιδιά έχω ένα τατουάζ στον λαιμό θα πάω με μέικ απ λέτε να έχω πρόβλημα;
-
Επισκέπτης
Αρα αν για 150 κάλεσε 600 η σειρά θα φτάσει σίγουρα στο 1000 για τους 380
-
Επισκέπτης
Ερώτηση. Όσοι περάσαμε στα πρώτα ΠΚΕ θα περιμένουμε και τους υπόλοιπους από την δεύτερη φουρνιά και έπειτα θα βγει ανακοίνωση με τα ονόματα ; Ή θα μας καλέσουν από το τμήμα ; Γενικά ποια είναι η διαδικασία; Επειδή δεν μας έδωσαν κάτι, απλά περιμένουμε ;
-
Rapths
Θα περιμένετε να μαζευτούν οι 380 κ μετά θα γίνει πρόσληψη όλων μαζι
-
Rapths
Να ρωτήσω κ γω ρε παιδιά, εσείς που δώσατε τι κάνατε πρώτα από αθλήματα, ποια ήταν η σειρά;??????
-
Επισκέπτης
Εμείς ξεκινήσαμε με 1000ρι μετά ύψος σφαίρα μήκος και 100, η άλλη επιτροπή είδα ξεκίνησε με ύψος και μετά 1000ρι. Είναι ανάλογα σε ποια επιτροπή θα είσαι. Στο 1000ρι όμως κόβανε αβέρτα και μετά έμεναν πολυ λίγοι, στο δικό μου γκρουπ είμασταν 20 και περάσαμε 6 μόνο…
Μπορεί κάποιος να μας πει την πρώτη ημέρα της δοκιμασίας στη γραπτή εξέταση τι περιλαμβάνει;
-
Επισκέπτης
Την πρώτη μέρα θα κάνετε κάτι τεστακια στον υπολογιστή. Είναι 4 τεστ γνωστικών ικανοτήτων με διάφορους συλλογισμούς. Σου καίνε λίγο τον εγκέφαλο αλλά δεν είναι και κάτι δύσκολο. Συμψηφίζεται επίσης με την δεύτερη μέρα που θα είναι η συνέντευξη με τους ψυχολόγους, που είναι σχετικά απαιτητικοί. Πλέον τουλάχιστον. Παλιότερα απλά ζωγράφιζαν ένα ανθρωπάκι και πέρναγαν.Vit13 έγραψε: Τετ Σεπ 30, 2026 8:30 pm Μπορεί κάποιος να μας πει την πρώτη ημέρα της δοκιμασίας στη γραπτή εξέταση τι περιλαμβάνει;
Δηλαδή την δεύτερη ημέρα τι σε ρωτάνε στην συνέντευξηΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 30, 2026 8:40 pmΤην πρώτη μέρα θα κάνετε κάτι τεστακια στον υπολογιστή. Είναι 4 τεστ γνωστικών ικανοτήτων με διάφορους συλλογισμούς. Σου καίνε λίγο τον εγκέφαλο αλλά δεν είναι και κάτι δύσκολο. Συμψηφίζεται επίσης με την δεύτερη μέρα που θα είναι η συνέντευξη με τους ψυχολόγους, που είναι σχετικά απαιτητικοί. Πλέον τουλάχιστον. Παλιότερα απλά ζωγράφιζαν ένα ανθρωπάκι και πέρναγαν.Vit13 έγραψε: Τετ Σεπ 30, 2026 8:30 pm Μπορεί κάποιος να μας πει την πρώτη ημέρα της δοκιμασίας στη γραπτή εξέταση τι περιλαμβάνει;
-
Επισκέπτης
Αρχικά κάνετε μια ομαδική συνομιλία για ένα θέμα μαζί με άλλα άτομα μπροστά τους, που πρέπει να μιλήσετε αναγκαστικά όλοι. Μετα σας παίρνουν ο καθένας μόνος του και με βάση και την ομαδική συνέντευξη σας κάνουν ερωτήσεις σχετικά με τον χαρακτήρα σας, γιατί θέλετε να μπείτε στο σώμα κτλ. Στον καθένα ρωτάνε διαφορετικά πράγματα ανάλογα και με τον χαρακτήρα του καθενός.Vit13 έγραψε: Τετ Σεπ 30, 2026 8:55 pmΔηλαδή την δεύτερη ημέρα τι σε ρωτάνε στην συνέντευξηΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 30, 2026 8:40 pmΤην πρώτη μέρα θα κάνετε κάτι τεστακια στον υπολογιστή. Είναι 4 τεστ γνωστικών ικανοτήτων με διάφορους συλλογισμούς. Σου καίνε λίγο τον εγκέφαλο αλλά δεν είναι και κάτι δύσκολο. Συμψηφίζεται επίσης με την δεύτερη μέρα που θα είναι η συνέντευξη με τους ψυχολόγους, που είναι σχετικά απαιτητικοί. Πλέον τουλάχιστον. Παλιότερα απλά ζωγράφιζαν ένα ανθρωπάκι και πέρναγαν.Vit13 έγραψε: Τετ Σεπ 30, 2026 8:30 pm Μπορεί κάποιος να μας πει την πρώτη ημέρα της δοκιμασίας στη γραπτή εξέταση τι περιλαμβάνει;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες