Καλημέρα σε όλους και όλες και καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες. Να ρωτήσω παρακαλώ. Είμαι τώρα ΣΦΟΧ(Ετήσια σύμβαση) ΣΥΝΟΡΥΟΦΥΛΑΚΑΣ
1) Έχω δικαίωμα συμμετοχής τώρα στην προκήρυξη ΕΠΟΠ ?
2) Θα έχω κάποια ποινή(χρηματικό πρόστιμο) αν με πάρουν ως ΕΠΟΠ δηλ. να παραιτηθώ πριν τη λήξη της ετήσιας σύμβασης ως ΣΦΟΧ ?
3) Στις Προκηρύξεις ΕΠΟΠ ισχύει όπως στις Προκηρύξεις ΑΣΕΠ πως το όριο ηλικίας για δικαίωμα συμμετοχής αυξάνεται έως τα 30 είσαι αποδεδειγμένα φοιτητής σε ΑΕΙ ?
Ευχαριστώ
Προκηρυξη ΕΠΟΠ (2026)
Re: Προκηρυξη ΕΠΟΠ (2026)
Μπορώ να απαντήσω μόνο ως προς το 3ο ερώτημά σου. Όχι, στις προκηρύξεις ΕΠΟΠ, δεν αυξάνεται το όριο των 25 ετών κατά το έτος κατάταξης, για φοιτητές ΑΕΙ. Αυξάνεται μόνο για τους ήδη υπηρετούντες ΟΒΑ, οι οποίοι θα θελήσουν να υποβάλλουν αίτηση, έως τα 28 έτη.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Σεπ 24, 2026 8:51 am Καλημέρα σε όλους και όλες και καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες. Να ρωτήσω παρακαλώ. Είμαι τώρα ΣΦΟΧ(Ετήσια σύμβαση) ΣΥΝΟΡΥΟΦΥΛΑΚΑΣ
2) Θα έχω κάποια ποινή(χρηματικό πρόστιμο) αν με πάρουν ως ΕΠΟΠ δηλ. να παραιτηθώ πριν τη λήξη της ετήσιας σύμβασης ως ΣΦΟΧ ?
3) Στις Προκηρύξεις ΕΠΟΠ ισχύει όπως στις Προκηρύξεις ΑΣΕΠ πως το όριο ηλικίας για δικαίωμα συμμετοχής αυξάνεται έως τα 30 είσαι αποδεδειγμένα φοιτητής σε ΑΕΙ ?
Ευχαριστώ
Styga
-
Επισκέπτης
Πες ότι με πήρα έχω περάσει τα αθλήματα και με κάλεσαν για εκπαίδευση για εποπ μετά από την βασική εκπαίδευση θα πληρωθώ των μήνα που μπήκα η θα τα πάρω μαζεμένα στην πρώτη μονάδα θα παρουσιαστώ?
Σας ευχαριστώ.
Σας ευχαριστώ.
-
Επισκέπτης
Προπληρώνεσαι κάθε 26 του μήνα, για τον επόμενο. Την πρώτη φορά θα πληρωθείς 2-3 μήνες μετά την κατάταξη, αναδρομικά από την πρώτη ημέρα κατάταξης.
π.χ. κατάταξη 01-12-2026, πληρωμή στις 26-02-2027 για μήνα Μάρτιο και αναδρομικά μηνών ΔΕΚ 26 -ΙΑΝ 27 -ΦΕΒ 27.
π.χ. κατάταξη 01-12-2026, πληρωμή στις 26-02-2027 για μήνα Μάρτιο και αναδρομικά μηνών ΔΕΚ 26 -ΙΑΝ 27 -ΦΕΒ 27.
-
Επισκέπτης
Μπορώ να σου απαντήσω μόνο στο πρώτο σου ερώτημα. Μπορείς κανονικά να κάνεις αίτηση για ΕΠΟΠ. Είσαι ορισμένου χρόνου, συνεπώς δεν υπάρχει δέσμευση.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Σεπ 24, 2026 8:51 am Καλημέρα σε όλους και όλες και καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες. Να ρωτήσω παρακαλώ. Είμαι τώρα ΣΦΟΧ(Ετήσια σύμβαση) ΣΥΝΟΡΥΟΦΥΛΑΚΑΣ
Ευχαριστώ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης