Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
Παιδιά για αυτούς που περάσαμε ποια είναι η διαδικασία τωρα ; Θα μας καλέσουν ; Θα βγει ανακοίνωση;
-
Επισκέπτης
Παιδιά για αυτούς που αναμένουν τα πκε εφόσον έχουν πάρει καρτέλες πως παει η διαδικασία; Μας καλουνε για τα πκε αυτοί ή υπάρχει κάπου ανακοίνωση
-
Επισκέπτης
Η αστυνομικός που μου έδωσε την καρτέλα είπε ότι μάλλον μετά τις 9/10, αλλά να ελέγχω "με δική μου ευθύνη" (έτσι μου το είπε) την ιστοσελίδα της ΕΛΑΣ στο κομμάτι της προκήρυξης που θα ανακοινωθούν πότε που και τι... Εγώ πάντως παίρνω αμπάριζα τους γιατρούς για να κλείσω ραντεβούVit13 έγραψε: Δευ Σεπ 28, 2026 11:51 am Παιδιά για αυτούς που αναμένουν τα πκε εφόσον έχουν πάρει καρτέλες πως παει η διαδικασία; Μας καλουνε για τα πκε αυτοί ή υπάρχει κάπου ανακοίνωση
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
-
Dit
Λοιπόν άκουσε με γιατί θα τα πάρω μιλά καλά στο παιδί ! Δεύτερον είμαι 97 κιλά 1.70 και το έβγαλα στα αθλήματα παλιά 4.14 οκ! Θα το βγάλει το παιδί ! Θα έχει άγχος στρες και θα ακολουθήσει το γκρουπ να πάει στο όριο τουλάχιστον
-
Mariwgk
ήμουν και εγώ μια από αυτές σήμερα παιδιά. 4.25 και κόπηκα. Κ καλά έκαναν δε λέω αυτό…
Ωστόσο
άκουσα από έναν αξιωματικό ότι έχουν καλέσει πολύ παρακάτω από τους 1250. Θα φτάσει πολύ κάτω η λίστα. Οπως επίσης μας είπαν να μη τα παρατήσουμε γιατί θα βγάλει εκ νέου κ άλλη προκήρυξη. Απλά ενημερώνω για κάποιον ο οποίος δε πρόλαβε να κάνει τα χαρτιά του για το Χ Ψ λόγο. Εγώ δε ξαναμπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Είναι πολύ ψυχοφθόρα.
-
Επισκέπτης
Ναι και μετά ξύπνησες. Μην τρολαρετε ρε ζώα!!!! Σεβαστείτε κάποιους που δίνουν για να φύγουν από την επαρχία και να αποκτήσουν μία σταθερή επαγγελματική αποκατάσταση!!!Dit έγραψε: Δευ Σεπ 28, 2026 1:05 pmΛοιπόν άκουσε με γιατί θα τα πάρω μιλά καλά στο παιδί ! Δεύτερον είμαι 97 κιλά 1.70 και το έβγαλα στα αθλήματα παλιά 4.14 οκ! Θα το βγάλει το παιδί ! Θα έχει άγχος στρες και θα ακολουθήσει το γκρουπ να πάει στο όριο τουλάχιστον
-
Επισκέπτης
Για εμένα αν βγεί καινούργια προκήρυξη και σε παίρνει ηλικιακά να κάνεις τα χαρτιά σου. Μία φίλη μου πού κόπηκε στα αθλήματα των ειδικών φρουρών πέρασε μετά στους συνοριοφύλακες επειδή το ήθελε πάρα πολύ. Σου μιλάει ένας άνθρωπος που παρόλο πού έκαναν τα πάντα να τον κρατήσουν εκτός αστυνομίας με την αλλαγή της μοριοδοτησης δεν το έβαλε κάτω και μπήκε στην προηγούμενη προκήρυξη. Οπότε αν το θες και εσύ πραγματικά κάνε φουλ προπόνηση και μπες στην επόμενη πλέον θα είναι πιο εύκολο γιατί ξέρεις την όλη διαδικασία.Mariwgk έγραψε: Δευ Σεπ 28, 2026 1:08 pmήμουν και εγώ μια από αυτές σήμερα παιδιά. 4.25 και κόπηκα. Κ καλά έκαναν δε λέω αυτό…
Ωστόσο
άκουσα από έναν αξιωματικό ότι έχουν καλέσει πολύ παρακάτω από τους 1250. Θα φτάσει πολύ κάτω η λίστα. Οπως επίσης μας είπαν να μη τα παρατήσουμε γιατί θα βγάλει εκ νέου κ άλλη προκήρυξη. Απλά ενημερώνω για κάποιον ο οποίος δε πρόλαβε να κάνει τα χαρτιά του για το Χ Ψ λόγο. Εγώ δε ξαναμπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Είναι πολύ ψυχοφθόρα.
-
Επισκέπτης
Όντως η διαδικασία είναι απίστευτα ψυχοφθόρα, πλέον έτσι όπως τα κάνανε με το τσιπάκι είναι δύσκολο για μια γυναίκα να μπει , εκτός αν έχει προπονηθεί πολύ καλά, στο χιλιάρι συγκεκριμένα γιατί τα άλλα είναι αρκετά εύκολα
Το χιλιάρι όμως είναι ζόρικο. Και εμένα μου πήρε πολλούς μήνες να το πετύχω. Είναι όμως δίκαιο όλο αυτό για να λέμε και την αλήθεια..
Μην στεναχωριέστε όσοι δεν περάσατε.. αν σας παίρνει ηλικία θα βγουν και άλλες προκηρύξεις και θα προπονηθείτε ακόμα περισσότερο.
Το χιλιάρι όμως είναι ζόρικο. Και εμένα μου πήρε πολλούς μήνες να το πετύχω. Είναι όμως δίκαιο όλο αυτό για να λέμε και την αλήθεια..
Μην στεναχωριέστε όσοι δεν περάσατε.. αν σας παίρνει ηλικία θα βγουν και άλλες προκηρύξεις και θα προπονηθείτε ακόμα περισσότερο.
-
Επισκέπτης
Σε ευχαριστώ πολύ. Για όλους έχει τελικά ο θεός και κάτι επιφυλάσσει στο τέλος. Θα δείξουν οι προθέσεις των ανωτέρων για το τι θέλουν να κάνουν. Προς το παρόν….ας βάλω και εγώ την τέλεια μου σε αυτό το κομμάτι, συνεχίζοντας τη ζωή του ο κάθε ένας, μέχρι να έρθει το επόμενο. Εάν έρθει. (Μελόδραμα το ξέρω😂)ΕπισκέπτηςΓια εμένα αν βγεί καινούργια προκήρυξη και σε παίρνει ηλικιακά να κάνεις τα χαρτιά σου. Μία φίλη μου πού κόπηκε στα αθλήματα των ειδικών φρουρών πέρασε μετά στους συνοριοφύλακες επειδή το ήθελε πάρα πολύ. Σου μιλάει ένας άνθρωπος που παρόλο πού έκαναν τα πάντα να τον κρατήσουν εκτός αστυνομίας με την αλλαγή της μοριοδοτησης δεν το έβαλε κάτω και μπήκε στην προηγούμενη προκήρυξη. Οπότε αν το θες και εσύ πραγματικά κάνε φουλ προπόνηση και μπες στην επόμενη πλέον θα είναι πιο εύκολο γιατί ξέρεις την όλη διαδικασία.Mariwgk έγραψε: Δευ Σεπ 28, 2026 1:08 pmήμουν και εγώ μια από αυτές σήμερα παιδιά. 4.25 και κόπηκα. Κ καλά έκαναν δε λέω αυτό…Επισκέπτης
Επειδη κόπηκαν ολες οι γυναίκες οι οποίες ηταν και περισσότερες στον κατάλογο οπότε γιαυτο
και σήμερα κόπηκαν πάρα πολλές
Γίνεται γερο ξεκαθάρισμα πλέον
Ωστόσο
-
Επισκέπτης
Σε νιώθω απόλυτα καθώς αν και πέρασα με επιτυχία τις δοκιμασίες, έχω υπάρξει αποτυχών σε παλαιότερη προκήρυξη και μπορώ να κατανοήσω πλήρως το συναίσθημα.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 28, 2026 2:36 pmΣε ευχαριστώ πολύ. Για όλους έχει τελικά ο θεός και κάτι επιφυλάσσει στο τέλος. Θα δείξουν οι προθέσεις των ανωτέρων για το τι θέλουν να κάνουν. Προς το παρόν….ας βάλω και εγώ την τέλεια μου σε αυτό το κομμάτι, συνεχίζοντας τη ζωή του ο κάθε ένας, μέχρι να έρθει το επόμενο. Εάν έρθει. (Μελόδραμα το ξέρω
)
Δεν θα σου γράψω φιλοσοφίες μόνο και μόνο για να πω κάτι. Εύχομαι μόνο ότι καλύτερο στην πορεία και υγεία.
Σημείωση: Τσέκαρε και τις προκηρύξεις που "τρέχουν" αυτή την περίοδο, ανεξάρτητα από τους φρουρούς, εάν σε ενδιαφέρουν φυσικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Loco7 και 14 επισκέπτες