Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
Διαγωνίζεσαι για μόνιμη θέση. Εάν σε απασχολεί ΜΟΝΟ το οικονομικό που όλους μας ματώνει αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, τότε μπορείς να μην πας να δώσεις. Ας πάει κάποιος που το θέλει περισσότερο από εσένα. Δεν θα παρουσιάζονται συνέχεια ευκαιρίες στη ζωή. Αυτό ας το ζυγίσουν όλοι όσοι κλαίγονται για το οτιδήποτε. Φιλικά.
-
Επισκέπτης
Ρε παιδιά κάποιος από την προηγούμενη ΠΕΘ να μας πει πως είναι το μηχάνημα έλξεων; Στην προκήρυξη γράφει μηχάνημα ανέσεων με ανοιχτή και κλειστή λαβή,τι εννοεί;
-
Eagle21
Εμείς που δώσαμε για την εμοδε στο γήπεδο της Παλλήνης είχε δύο μονόζυγα ένα κοντό ένα ψηλό και πιάνοσουν σε όποιο σε βόλευε καλύτερα,είναι ευθεία μπάρα σαν τα πάρκα,εύκολο άμα είσαι έτοιμος
-
Επισκέπτης
Αδερφέ το χιλιαρι 2 μισή γύρους το κάνατε;γιατί μου φάνηκε λίγο μικρό το ταρταν
-
Eagle21
Ναι λίγο παραπάνω από 2,5 γύρους το ότι είναι μικρότερο βολεύει γτ ψυχολογικά μαζεύονται οι γυροι
-
Επισκέπτης
Κάτι άλλο να προσέξουμε;οι αλτήρες πως είναι;
-
Επισκέπτης
Επίσης τα αθλήματα τα τελειωσατε μέχρι τις 2?
-
Επισκέπτης
Το στάδιο είναι λίγο μικρότερο από τα κανονικά που βγαίνει 400μετρα ο γύρος στο 1ο διάδρομο ,νομίζω κάπου στα 330 ή 40 μέτρα περίπου , οι γύροι είναι σχεδόν 3 παρά κάτι λίγα μέτρα , στο χώρο του γυμναστηρίου είχε μονόζυγα με κανονική ίσια λεπτή λαβή κλασικού μονόζυγου που βοηθάει να πάρεις άνετα έλξεις έχει πιο κοντό και ψηλό ανάλογα το ύψος σου να μην βρίσκεις κάτω και γενικά είναι ότι καλύτερο , οι αλτήρες νομίζω δεν ήταν όλοι ίδιοι αλλά για τους άντρες αυτό είναι το πιο εύκολο άθλημα αρκεί να μην βιαστείς να πέσεις ,το μήκος ένα απλό κλασικό σκάμα με ταρτάν. Τα αθλήματα για ένα που έχει δουλέψει είναι εύκολα για ένα που πάει με την ελπίδα ενώ δεν τα βγάζει θα ζοριστεί απλά τα πράγματα .
-
kest08
Από ιατρικό σύλλογο πρέπει να πάρουμε σφραγίδα όσοι περάσαμε από ιδιώτες ιατρούς ;
καλή σας επιτυχία
καλή σας επιτυχία
-
ASTA
- Δεκανέας - ΟΒΑ

- Posts in topic: 15
- Ενδιαφέροντα: - -
- Επάγγελμα: - -
Παιδιά καλημέρα και καλή επιτυχία σε όλους, έχει δημοσιευθεί πουθενά ποιες θα είναι οι επιτροπές; Στο διαύγεια μήπως;
-
Επισκέπτης
Εννοείς αν έχουν δημοσιευτεί τα ονόματα των εξεταστών για τις επιτροπές που θα είναι στις ΠΚΕ;ASTA έγραψε: Σάβ Σεπ 26, 2026 12:31 pm Παιδιά καλημέρα και καλή επιτυχία σε όλους, έχει δημοσιευθεί πουθενά ποιες θα είναι οι επιτροπές; Στο διαύγεια μήπως;
-
Επισκέπτης
Παιδιά ΣΟΣ μια ερώτηση, μόλις είδα επειδή γράφω τ δελτίο υγειονομικής εξέτασης ότι αναφέρει να είναι εκτυπωμένα στο. Ίδιο φύλλο, εγώ τα έχω σε δύο ξεχωριστά εκτυπωμένα θα έχω πρόβλημα;;;; εννοώ ότι έχω μια σελίδα ξεχωριστή το πρώτο σκέλος που εμείς γράφουμε τ στοιχεία μας κ την φωτογραφία μας και σε δεύτερη ξεχωριστή εκτύπωση τις εξετάσεις απ τους γιατρούς
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης