Συγνώμη αλλά που είδες κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα τρέχει από πέρυσι τον Δεκέμβριο και χρονοδιάγραμμα δεν υπήρχε ποτέ απλά με ανακοίνωσις μαθαίναμε το επόμενο βήμα, επομένως από την στιγμή που δεν υπήρχε χρονοδιάγραμμα μπορούν να το τραβήξουν «όσο θέλουν». Και φυσικά μιλάω σοβαρά δεν λέω κάτι παράλογο λέω τα πραγμα όπως είναι και όπως τα βιώνουμε όλοι μας ανεξάρτητα με το πόσες υποχρεώσεις έχει ο κάθε ένας. κανένας δεν μας είπε ότι κάντε τα χαρτιά σας και σε 4 μήνες πχ μπαίνετε. Αυτά από εμένα.Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Σεπ 26, 2026 1:01 pmΩραια αφου μιλας σοβαρα λοιπον , να σου πω πως οταν υπαρχει ενα συγκεκριμενο χρονοδιαγραμμα πορευεσαι με βαση αυτο. Αλλο να εισαι 18 αλλο 25 αλλο 30, οι υποχρεωσεις ειναι διαφορετικες δεν γινεται να μενεις αεργος σκοπιμα 4-5 μηνες. Αν καθυστερει το συστημα, θα κριτικαρεις το συστημα οχι τον ανθρωπο που εμπιστευτηκε το χρονοδιαγραμμα και παραιτηθηκε. Απλα ειναι τα πραγματα.Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Σεπ 26, 2026 10:48 am Ρε αδερφέ να σου πω κάτι αρχικά είμαι επιτυχών και θα καταλάβεις γτ το λέω, δεύτερον αν κάποιος είχε τόσο μεγάλες υποχρεώσει, παιδιά, σκυλιά, δάνεια όπως γράφουν κάποιοι ας καθόντουσαν στην ασφάλεια τους, τι το ήθελα να πειραματίζονται ; Δεν το λέω με κακια, απλά αυτή είναι η αλήθεια ούτε τρολ ούτε τπτ, και εγώ αν είχα τόσες μεγάλες υποχρεώσεις θα το σκεφτόμουν για να φύγω, μην τα θέλουμε όλα δικά μας
Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)
-
Επισκέπτης
Φυσικα και υπηρχε χρονοδιαγραμμα φιλε. Στα αθληματα στο σταδιο στο Ολυμπιακο χωριο, οι ενστολοι είχαν ξεκαθαρη οδηγια να παραιτηθουν για να προχωρησει η διαδικασια και απο το φθινοπωρο να απορροφηθούν στην τράπεζα. Τελος παντων ειναι μια ατερμονη συζητηση που δεν εχει και ιδιαιτερο νοημα, το θεμα ειναι να μην κατηγορουμε ατομα χωρις να εχουμε πληρη επιγνωση της καταστασης. Καλό ΣΚ.
-
Επισκέπτης
Δεν διαφωνώ ο καθένας έχει κάνει τα κουμάντα του και αν δεν έχει κάνει θα έπρεπε να τα κάνει. Αυτό όμως δεν έχει να κάνει καθόλου με το ότι εδώ μέσα πετάει ο καθένας την ***** του. Γιατί αποκλείω το ενδεχόμενο εμένα να μου είπαν Νοέμβριο, εσένα Ιανουάριο και στον άλλον Μάρτιο... κάποιος λέει σκόπιμα αερολογιες. Θα έχουμε όλο το χρόνο μόλις ξεκινήσουμε να κάνουμε και τον χαβαλε μας και όλα αλλά είναι κρίμα για κάποιους εδώ μέσα που όντως τους ανησυχεί το θέμα να πετάγεται ο κάθε ένας και να λέει ότι θέλει με σκοπό να τρολαρει ή για τον οποιοδήποτε άλλο λόγο έχει στο μυαλό του. Νομίζω δεν λέω κάτι παράλογο και σίγουρα δεν λέω κάτι με κακία ούτε αναφέρομαι προσωπικά σε εσένα αλλά σε αυτούς που το κάνουν σκόπιμα.
-
Επισκέπτης
Νοέμβριο η εκπαίδευση για ένα μήνα Λαγονήσι
-
Επισκέπτης
Ιανουάριο μάγκες στην αξιωματικών
-
Επισκέπτης
Ρε αδερφέ επιτυχών είμαι, ρώτησα και μου είπαν Ιανουάριο. Δύο μέρες εξετάσεις, δικαιολογητικά στο απέναντι κτήριο αυτά δεν σου είπαν ;
-
Επισκέπτης
Και εμένα Ιανουάριο μου είπαν
-
Επισκέπτης
Εγώ αδέρφια επιτυχών ελπίζω να αργήσει τόσο πολύ να μπούμε το 2028 την έχω βρει διακοπές ταξίδια και μόλις βαρεθώ να μπουμε
-
Επισκέπτης
Σας έστειλαν και εσάς μειλ με δικαιολογητικά που πρπ να προσκομίσουμε;
-
Banker123
Κόψτε τις ηλιθιότητες με τις ημερομηνίες και τα μειλ, γιατί εσείς μπορεί να τρολαρετε αλλά θα τα διαβάσει κανας επιτυχών και θα παίρνει στην τράπεζα να ρωτάει γαιτι δεν ήρθε το μειλ και θα μας περάσουν όλους για πυροβολημένους.
Οποιος ρωτησε όταν τον πήραν τηλ, πρόσληψη πρώτη βδομάδα του Νοέμβρη γιατί η εκπαίδευση αρχίζει 9/11.
Αηδια καταντήσατε
Οποιος ρωτησε όταν τον πήραν τηλ, πρόσληψη πρώτη βδομάδα του Νοέμβρη γιατί η εκπαίδευση αρχίζει 9/11.
Αηδια καταντήσατε
-
Επισκέπτης
Προσληψη πρωτες μερες νοεμβρη
εκπαιδευση 9/11-11/12
Ιμειλ δεν εχουν σταλθει ακομα
ψαχτειτε αυτοι που λετε μαλακ ιες ολη την ωρα γιατι μπαινετε στο κοπο να το κανετε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες