Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Να αράξουμε λέει ο άλλος. 
Μάλλον δεν ξέρεις που μπήκες.
Κριμα νέα παιδιά να έχουν τη νοοτροπία του παρελθόντος. 
Πρόσεξε μόνο την ανώμαλη προσγίωση.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 25, 2026 3:18 pm Βλέπω ότι οι επιλαχόντες σπάζονται λίγο. Δεν πειράζει παιδιά βγάλτε κάνα αυτοφόρω να πάρετε ρεπό κ αφήστε εμάς τράπεζα να αράξουμε .Δεν είναι όλοι για όλα .

Φιλαράκι chaise longue μην ξεχάσεις να φέρεις.
Επισκέπτης

Συνάδελφοι του 22 θυμάστε τι εξετάσεις σας έκαναν στην τράπεζα ;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 25, 2026 2:47 pm Πως γίνεται αυτό που λες ; Αφού βγήκαν ποιοι θα διοριστούν . Ολα αυτα πρέπει να έχουν γίνει . Οτι νανε 

Όχι φίλε μου. Η τράπεζα σε βάζει να περάσεις δικούς της γιατρούς. Παθολόγο-ψυχίατρο-ούρα, σίγουρα για την άδεια οπλοφορίας.
Είπαμε, η τράπεζα είναι αυτόνομο μαγαζί
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 25, 2026 3:33 pm Πλάκα πλάκα ρε μάγκες τι εξετάσεις θέλουν αφού τα κάναμε όλα, η καρτέλα είχε όλους τους γιατρούς, μήπως κάποιος από τους παλιούς θυμάται;

Παθολόγο-ψυχίατρο-ούρα στα σίγουρα για την άδεια οπλοφορίας. Εκτός του ό,τι η τράπεζα είναι άλλο μαγαζί και κάνει ό,τι θέλει, έχει περάσει καιρός από τότε που το κάνατε οπότε αυτά για την άδεια πρέπει να είναι επίκαιρα. Δηλαδή και η ασφάλεια θα θέλει πιπ πρόσφατα;
Επισκέπτης

Το όπλο μπορώ να το παίρνω σπίτι μου όπως αστυνομία;
Επισκέπτης

Για 10 Νοεμβρη ακούστηκε ότι θα μπούμε σχολή , ισχύει ;;
Επισκέπτης

Ιανουάριο μου είπε σήμερα στο τηλέφωνο που μιλήσαμε για τα ιατρικά 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Σεπ 26, 2026 12:51 am Ιανουάριο μου είπε σήμερα στο τηλέφωνο που μιλήσαμε για τα ιατρικά 

Αρα είχαν αυτοί που έλεγαν από Ιανουάριο θα μας πάρουν ;;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Σεπ 26, 2026 12:51 am Ιανουάριο μου είπε σήμερα στο τηλέφωνο που μιλήσαμε για τα ιατρικά 

Σοβαρά μιλάς ? Εμένα γιατί με ήταν Μάρτιο τότε στο τηλέφωνο?

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 25, 2026 9:45 pm Το όπλο μπορώ να το παίρνω σπίτι μου όπως αστυνομία;

Οχι φιλαράκι, το όπλο το δεσμεύεσαι και το αφήνεις στην τράπεζα.
Επισκέπτης

Και εγώ Ιανουάριο άκουσα θα μας πάρουν 
Επισκέπτης

Εμένα πάντως στο τηλέφωνο μου είπε για Νοέμβριο... ελπίζω για εσάς που λέτε για Μάρτιο και Ιανουάριο να μην τρολαρετε πάλι γιατί για κάποιους το ζήτημα πόσο καιρό θα μείνουν χωρίς δουλειά είναι σημαντικό. Μπορεί εγώ και εσείς να μην έχουμε ανάγκη αλλά κάποιοι μπορεί να έχουν και παιδιά να μεγαλώσουν. Δεν έχει να κάνει με κλαψα. Έχει να κάνει με το να ανταλλάξουμε επιτέλους 5 σωστές πληροφορίες εδώ μέσα. Εκτός και αν στον καθένα από εμάς έλεγαν διαφορετικές ημερομηνίες.
Επισκέπτης

Ρε αδερφέ να σου πω κάτι αρχικά είμαι επιτυχών και θα καταλάβεις γτ το λέω, δεύτερον αν κάποιος είχε τόσο μεγάλες υποχρεώσει, παιδιά, σκυλιά, δάνεια όπως γράφουν κάποιοι ας καθόντουσαν στην ασφάλεια τους, τι το ήθελα να πειραματίζονται ; Δεν το λέω με κακια, απλά αυτή είναι η αλήθεια ούτε τρολ ούτε τπτ, και εγώ αν είχα τόσες μεγάλες υποχρεώσεις θα το σκεφτόμουν για να φύγω, μην τα θέλουμε όλα δικά μας 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Σεπ 26, 2026 10:48 am Ρε αδερφέ να σου πω κάτι αρχικά είμαι επιτυχών και θα καταλάβεις γτ το λέω, δεύτερον αν κάποιος είχε τόσο μεγάλες υποχρεώσει, παιδιά, σκυλιά, δάνεια όπως γράφουν κάποιοι ας καθόντουσαν στην ασφάλεια τους, τι το ήθελα να πειραματίζονται ; Δεν το λέω με κακια, απλά αυτή είναι η αλήθεια ούτε τρολ ούτε τπτ, και εγώ αν είχα τόσες μεγάλες υποχρεώσεις θα το σκεφτόμουν για να φύγω, μην τα θέλουμε όλα δικά μας 

Ωραια αφου μιλας σοβαρα λοιπον , να σου πω πως οταν υπαρχει ενα συγκεκριμενο χρονοδιαγραμμα πορευεσαι με βαση αυτο. Αλλο να εισαι 18 αλλο 25 αλλο 30, οι υποχρεωσεις ειναι διαφορετικες δεν γινεται να μενεις αεργος σκοπιμα 4-5 μηνες. Αν καθυστερει το συστημα, θα κριτικαρεις το συστημα οχι τον ανθρωπο που εμπιστευτηκε το χρονοδιαγραμμα και παραιτηθηκε. Απλα ειναι τα πραγματα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες