Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 25, 2026 12:25 pm Τη Τρίτη που έδωσα εγώ αθλήματα ήταν από την Α και Β κατηγορία τουλάχιστον 100 υποψήφιοι και στο τέλος είχαν μείνει 40 με 35 άτομα!
Δεν μπορούσαν να τρέξουν ούτε 6 ή 7 λεπτά ήρθαν απροετοίμαστοι δυστυχώς 
Η διαδικασία ήταν πολύ δίκαιοι με το τσιπακι 
Σίγουρα όπως πάει από την Α κατηγορία όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα θα πάρουν πολλά παιδιά από τους επιλαχόντες 
Αν ξέρει κάποιος πότε θα μας καλέσουν εμας να πάμε Τρίπολη!!
Ας μας πει ή τέλος πάντων στο περίπου 

Ρε παιδιά εννοείται είναι δίκαιο ΑΛΛΑ εμένα πχ με έκοψαν 4:22
Για 2 δευτερόλεπτα. Αυτό δεν είναι αδικία ; Προφανώς όλοι οι υπόλοιποι πίσω μου που το τερμάτισαν 5 και 6 λεπτά εννοείται να κοπούν , αλλά για 2 δευτερόλεπτα; 

Επισκέπτης

Πήρες αναβολή να ξαναδώσεις ; 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 25, 2026 1:17 pm Πήρες αναβολή να ξαναδώσεις ; 

Ναι … απλά φοβάμαι μήπως ξαναγίνει παρομοίως χρόνος και πάλι για 1-2 δευτερόλεπτα το χάσω .. είμαι και μέσα στους 300 και έχω αφιερώσει ολοκληρο το καλοκαίρι μου και παραπάνω σε προπονήσεις καθώς το εκανα και εγώ 5-6 λεπτά στην αρχή. Και δεν γίνετε τόσα χρόνια να πέρναγαν παιδιά με 5 λεπτά και τώρα να κοπώ για 2 δευτερόλεπτα. Ε συγγνώμη κιόλας αλλά είναι άδικο όλο αυτό . 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 25, 2026 1:26 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 25, 2026 1:17 pm Πήρες αναβολή να ξαναδώσεις ; 

Ναι … απλά φοβάμαι μήπως ξαναγίνει παρομοίως χρόνος και πάλι για 1-2 δευτερόλεπτα το χάσω .. είμαι και μέσα στους 300 και έχω αφιερώσει ολοκληρο το καλοκαίρι μου και παραπάνω σε προπονήσεις καθώς το εκανα και εγώ 5-6 λεπτά στην αρχή. Και δεν γίνετε τόσα χρόνια να πέρναγαν παιδιά με 5 λεπτά και τώρα να κοπώ για 2 δευτερόλεπτα. Ε συγγνώμη κιόλας αλλά είναι άδικο όλο αυτό . 

Καλή τύχη παιδί μου 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 25, 2026 12:25 pm Τη Τρίτη που έδωσα εγώ αθλήματα ήταν από την Α και Β κατηγορία τουλάχιστον 100 υποψήφιοι και στο τέλος είχαν μείνει 40 με 35 άτομα!
Δεν μπορούσαν να τρέξουν ούτε 6 ή 7 λεπτά ήρθαν απροετοίμαστοι δυστυχώς 
Η διαδικασία ήταν πολύ δίκαιοι με το τσιπακι 
Σίγουρα όπως πάει από την Α κατηγορία όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα θα πάρουν πολλά παιδιά από τους επιλαχόντες 
Αν ξέρει κάποιος πότε θα μας καλέσουν εμας να πάμε Τρίπολη!!
Ας μας πει ή τέλος πάντων στο περίπου 

Καλησπέρα κάτι έχει ακουστεί για αρχές Νοέμβρη χωρίς να είναι σίγουρο ακόμη . Θα δείξει 
Επισκέπτης

Καλησπέρα σε όλους.
Αν συμπληρώσει τα άτομα από αυτή την κλήση , η διαδικασία ποια είναι; 
Οι επίσημοι πίνακες με τα ονόματά μας ( επιτυχόντες ) λογικά θα ανακοινωθούν μετά τα αθλήματα των αναβολών, είτε συμπληρώσει άτομα είτε οχι; 
Ρωτάω για να ξέρω περιπου το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας , έτσι ώστε να ενημερώσω την τωρινή εργασία μου, μέχρι πότε περίπου θα είμαι διαθεσιμος.
Ευχαριστώ πολύ !
dimitrisk2002
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10
Επάγγελμα: Ιδιωτικός Υπάλληλος

Δημοσίευση από dimitrisk2002 »

Καλησπέρα παιδιά δεν ξέρω αν έχει ρωτήσει κάποιος άλλος φίλος, αλλά με πήραν τηλέφωνο από το τμήμα που είχα κάνει την αίτηση, και μου είπε ένας αστυνομικός ότι πρέπει να πάω στο τμήμα να δώσω τα δακτυλικά μου αποτυπώματα επειδή είμαι επιλαχών και πρεπει να υπάρχουν και καλά στο αρχείο. Απλά αν έχει τύχει σε κάποιον άλλο αυτό. 

Επισκέπτης

Τι θέση είσαι γιατί και εγώ επιλαχόν είμαι και δεν με έχουν πάρει 
dimitrisk2002
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10
Επάγγελμα: Ιδιωτικός Υπάλληλος

Δημοσίευση από dimitrisk2002 »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 25, 2026 3:40 pm Τι θέση είσαι γιατί και εγώ επιλαχόν είμαι και δεν με έχουν πάρει 

Χίλια εκατό κάτι... Μου είπε ο αστυνομικός ότι σήμερα θα βγεί η απόφαση, αλλά μας ειδοποιεί από τώρα γιατί είμαστε κάμποσοι επιλαχόντες.

Επισκέπτης

Εγώ είμαι πιο πίσω από εσένα αλλά δεν με έχουν πάρει 
Επισκέπτης

Κάλεσαν και άλλους για καρτέλες 
Επισκέπτης

dimitrisk2002 έγραψε: Παρ Σεπ 25, 2026 3:53 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 25, 2026 3:40 pm Τι θέση είσαι γιατί και εγώ επιλαχόν είμαι και δεν με έχουν πάρει 

Χίλια εκατό κάτι... Μου είπε ο αστυνομικός ότι σήμερα θα βγεί η απόφαση, αλλά μας ειδοποιεί από τώρα γιατί είμαστε κάμποσοι επιλαχόντες.

Τι εννοείς ; Θα πάρει κι άλλους ;;;;; 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 25, 2026 4:43 pm
dimitrisk2002 έγραψε: Παρ Σεπ 25, 2026 3:53 pm

Τι εννοείς ; Θα πάρει κι άλλους ;;;;; 

Δεν συμπληρώθηκαν οι θέσεις προφανώς 
Επισκέπτης

Και καλεί μέχρι 1100; Περίεργο..
Επισκέπτης

Μην προτρέχουμε παιδιά είμαι κάτω από την 1000αδα και δεν με έχει πάρει κανένας τηλέφωνο 
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες