Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Mariopl

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Mariopl »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 21, 2026 2:02 pm Τις γυναίκες θέλουν να κόψουν.. δεν τις θέλουν γιατί είναι πάρα πολλές πλέον. Αυτό όμως είναι υπερβολή, δεν μπορείς να κόβεις τον άλλον για 1-2 δευτερόλεπτα ενώ όλα αυτά τα χρόνια περνούσαν ακόμα και με 5 λεπτά το χιλιάρι.. Δεν είπα να φτάσουμε σε αυτό το άκρο και προφανώς πρέπει να περνάνε παιδιά εντός χρόνων , αλλά τα 1-2 δευτερόλεπτα είναι ανθρώπινα..

Να το θέμα είναι ότι αυτό μπορεί να συμβεί κ με άντρα. Δε γίνεται να θες να κόβεις γυναίκες, ενώ η προκήρυξη είναι ανοιχτή και στα δύο φύλα. Κόψε δε λέω…αλλά τώρα το να κόβεις τόσα άτομα, ενώ ξέρεις τι κατάσταση επικρατεί στο σώμα….ειναι τραγικοί! Απλά τραγικοί. 
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Σε ολες τις προκυρηξεις υπηρχαν αρκετα παραπονα περι αδικιων στα αθληματα.Πλεον λυθηκε το προβλημα και τωρα που λυθηκε λετε για 1-2 δευτερολεπτα και γκρινιαζετε.γνωριζαμε ολοι καιρο τωρα για τη προκυρηξη υπηρχε και σε καθε προκυρηξη υπαρχει ικανοποιητικος χρονος προετοιμασιας.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 21, 2026 12:47 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 21, 2026 9:36 am Εντάξει ρε παιδιά λογικό είναι στο πρώτο κάλεσμα. Στους προηγούμενους μεσολάβησε ένας ολόκληρος χρόνος για αυτό είχε τόσο μεγάλη αποχή όπως και στην πανεπιστημιακή είχε πολύ μεγάλη αποχή στο δεύτερο κάλεσμα των 600 πού μπήκαν πάρα πολλοί χωρίς πτυχίο ενώ το πλάνο ήταν να μπουν άτομα μόνο με πτυχία...

Φιλε εχεις καταλανβει τι εγραψες; Ποιο πλανο;
Αφου πλεον ολοι οσοι εχουν πτυχιο μοριοδοτουνται.
παθων του σωματος και εφυγα μερικοι μην τρεφεστε με οφθαλμαπατες για να το κανετε καλυτερο στον εαυτο σας?????.
μονο οι ***** θα επιβιωσουν.Ειναι πολλα τα κακα στο σωμα.
εχω γραψει πολλες φορες εδω μεσα για να δωσω πληροφοριες.
εδω θα ειμαι οταν ο πινακας θα φτασει στο 1000 λογω αποχων και λογω οτι θα ζητησει παραπανω ατομα για να καλυψει κενα του σωματος και απο παραιτησεις που γινονται ολη την ωρα.

Φίλε μου μια ερώτηση. Υπάρχει έστω και σε κάποιο βαθμό το ρομαντικό του επαγγέλματος από την άποψη της προστασίας του πολίτη και την μαχημη εκπαίδευση;
Σε ρωτάω γιατί είμαι ήδη πυροσβέστης και εχω κάνει τα χαρτιά μου και είμαι αρκετά κοντά στους επόμενους εαν θα πάρουν.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 21, 2026 2:38 pm Σε ολες τις προκυρηξεις υπηρχαν αρκετα παραπονα περι αδικιων στα αθληματα.Πλεον λυθηκε το προβλημα και τωρα που λυθηκε λετε για 1-2 δευτερολεπτα και γκρινιαζετε.γνωριζαμε ολοι καιρο τωρα για τη προκυρηξη υπηρχε και σε καθε προκυρηξη υπαρχει ικανοποιητικος χρονος προετοιμασιας.

Τα όρια αυτά για μια γυναίκα, που δεν είναι αθλήτρια,είναι δύσκολα. Προφανώς να κόβονται όσοι ξεπερνάνε κατά πολύ το όριο, αλλά για 1-2 δευτερόλεπτα το θεωρώ τραγικό. Μπορει να παραπατήσεις, να αργήσεις να ξεκινήσεις, να σου συμβεί κάτι ανθρώπινο και ενώ τερματίζεις 4:22 με 2 δευτερόλεπτα διαφορά να σε κόβουν ; Αυτό είναι άδικο 
Παράπονα υπήρχαν γιατί πέρναγαν άτομα που το τρεχαν 5 λεπτά. Εκει λογικό να παραπονεθείς, αλλά για 2 δευτερόλεπτα ;
Επισκέπτης

https://lawandorder.gr/prokiryxi-k-e-el ... yFknSgg2DQ 

Τρίπολη θα πάτε. Άντε να πάρει κι άλλους από τον πίνακα όπως στην προηγούμενη φορά μπας και μπούμε κι εμείς 
Επισκέπτης

Αυτό με το τσιπακι θα έπρεπε να γίνεται από τις πρώτες προκηρύξεις ή τουλάχιστον από το 19 που έβγαλαν την πρώτη μεγάλη προκήρυξη ειδικών φρουρών και ανέλαβε η νέα δημοκρατία με την ψηφιοποίηση πού διαφημίζει... Τώρα που έχει μπει η Σάρα και η Μάρα και κάηκαν ένα σωρό παιδιά που θα έμπαιναν αν έκοβαν όπως άξιζε τις γκόμενες και τους γιωταδες τους χοντρούς πχ στην οππι ή και σε αυτήν του 24 θα έπρεπε να είχε επιβληθεί αυτό. Άκουσε εκεί το κάνουν γιατί έχουν γεμίσει γυναίκες και τι θα καταφέρουν με αυτό πέρα από το να αδειάσουν τον πίνακα και να μην έχουν απόθεμα σε περίπτωση πού χρειαστούν έξτρα άτομα που θα χρειαστούν με τόσες παραιτήσεις πού γίνονται καθώς το σώμα δυστυχώς έχει σαπίσει. Αθάνατη Ελλαδαρα ελπίζω να γίνει αυτό πού πρέπει σε μερικούς μήνες θα είναι μεγάλη παρηγοριά για αυτούς που αδικήθηκαν.

Επισκέπτης

Αν δε θελανε γυναικες δε θα βαζανε μοριοδοτηση σε πτυχια.
η καραμελα δε θελουν γυναικες ειναι χαζη.
να πανε στα αθληματα και να τα περασουν.
εχοντας περασει απο τουλαχιστον 3πκε τα αθληματα ειναι αστεια μονο το 1000ρι θελει μια προετοιμασια.
το τσιπακι επρεπε να μπει καιρο τωρα οπως ειπε και απο πανω.τελος τα αστεια και τελος τα παραπονα υπαρχει απλετος χρονος προετοιμασιας.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 21, 2026 3:03 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 21, 2026 12:47 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 21, 2026 9:36 am Εντάξει ρε παιδιά λογικό είναι στο πρώτο κάλεσμα. Στους προηγούμενους μεσολάβησε ένας ολόκληρος χρόνος για αυτό είχε τόσο μεγάλη αποχή όπως και στην πανεπιστημιακή είχε πολύ μεγάλη αποχή στο δεύτερο κάλεσμα των 600 πού μπήκαν πάρα πολλοί χωρίς πτυχίο ενώ το πλάνο ήταν να μπουν άτομα μόνο με πτυχία...

Φιλε εχεις καταλανβει τι εγραψες; Ποιο πλανο;
Αφου πλεον ολοι οσοι εχουν πτυχιο μοριοδοτουνται.
παθων του σωματος και εφυγα μερικοι μην τρεφεστε με οφθαλμαπατες για να το κανετε καλυτερο στον εαυτο σας?????.
μονο οι ***** θα επιβιωσουν.Ειναι πολλα τα κακα στο σωμα.
εχω γραψει πολλες φορες εδω μεσα για να δωσω πληροφοριες.
εδω θα ειμαι οταν ο πινακας θα φτασει στο 1000 λογω αποχων και λογω οτι θα ζητησει παραπανω ατομα για να καλυψει κενα του σωματος και απο παραιτησεις που γινονται ολη την ωρα.

Φίλε μου μια ερώτηση. Υπάρχει έστω και σε κάποιο βαθμό το ρομαντικό του επαγγέλματος από την άποψη της προστασίας του πολίτη και την μαχημη εκπαίδευση;
Σε ρωτάω γιατί είμαι ήδη πυροσβέστης και εχω κάνει τα χαρτιά μου και είμαι αρκετά κοντά στους επόμενους εαν θα πάρουν.

Φιλε μου για μενα ειναι ακρως εγκληματικο να αφησεις τη πυροσβεστικη για το σωμα της αστυνομιας.δε θα σου πω γιατι ουτε τη προσωπικη μου εμπειρια,απλα δες ποσες παραιτησεις υπαρχουν απο το σωμα της αστυνομιας και ποσες απο της πυροσβεστικης.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 21, 2026 5:15 pm Αν δε θελανε γυναικες δε θα βαζανε μοριοδοτηση σε πτυχια.
η καραμελα δε θελουν γυναικες ειναι χαζη.
να πανε στα αθληματα και να τα περασουν.
εχοντας περασει απο τουλαχιστον 3πκε τα αθληματα ειναι αστεια μονο το 1000ρι θελει μια προετοιμασια.
το τσιπακι επρεπε να μπει καιρο τωρα οπως ειπε και απο πανω.τελος τα αστεια και τελος τα παραπονα υπαρχει απλετος χρονος προετοιμασιας.

Αφού έχουμε γεμίσει δεν έχουν τι να τις κάνουν ειδικά από τότε που άλλαξε το ύψος είναι πάρα πολλές οι οποίες προφανώς δεν χωράνε στα γραφεία. Και αφού δεν τους συμφέρει ψηφοθυρικα να επαναφέρουν την κανονική μοριοδοτηση και να βγάλουν τα πτυχία σου λέει θα βάλω τσιπακι να κόβονται όλες τους και ότι μαζέψω από άντρες οι οποίοι πλέον θα είναι φιτ σε φυσική κατάσταση και όχι κομμένοι γιωταδες.

Επισκέπτης

Παιδιά κόβονται όλες .. 1 στις 10 περνάει 
Αν είσαι γυναίκα πρέπει να έχεις κάνει πολύ καλή προπόνηση για να το βγάλεις και να το χεις γενικά.. 

Επισκέπτης

καλημερα σε ολους, σημερα δεν περασαν πανω το 40% με 50% ολοι στα 1000 μετρα 
Αποψη μου ειναι οτι σωστα βαζουν το τσιπακι αποφευγουν πολλα .....και ειναι δικαιο για ΟΛΟΥΣ τους υποψηφιους 
Ολοι ειχαν πανω απο τρεις μηνες να ετοιμαστουν 
Ηρθαν αρκετα παιδια που ειδα εγω και δεν μπορουσαν ουτα καν να τρεξουν......!!! 
Αδικουν τους ιδιους τους εαυτους τους.. ειναι κριμα να μην κανεις αυτο το χρονο !!!
Ευχομαι καλη επυτιχια στα παιδια που εχουν ακομα δρομο στης Π.Κ.Ε βαλτε τα δυνατα σας στο 1000χλ
Με καποια παιδια θα τα πουμε στη Τριπολη

Επισκέπτης

Παιδιά πέφτει τόσο πετσόκομμα ε ; 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 22, 2026 11:37 am Παιδιά πέφτει τόσο πετσόκομμα ε ; 

Ναι αρκετά… σήμερα πχ κόπηκαν όλες οι γυναίκες εκτός από 10 οριακά😂
Επισκέπτης

Σήμερα ήταν και κακή μέρα λόγω καιρού και κόπηκαν αρκετά άτομα , είχε κόντρα αέρα. 
Υπάρχει και η δυνατότητα αναβολής βέβαια αν είσαι τραυματισμένος αλλά αν δεν το βγάζεις γενικά το χιλιάρι θα κοπείς και την δεύτερη φορά 
Επισκέπτης

Δηλαδή στους 100 σήμερα οι 50 κόπηκαν ;.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: EvFrontier και 13 επισκέπτες