Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Οι φυλακές δεν παίρνουν τόσα λεφτά  , τα διευθυντικά στελέχη έχουν υψηλές αμοιβές 
Επισκέπτης

Να ρωτήσω κάτι εγώ που έχω πτυχίο  οικονομικά και δεύτερο πτυχίο προγραμματιστής μπορώ να φύγω από φύλακας μόλις μπω και να γίνω στέλεχος της τράπεζας; 
Επισκέπτης

Μπήκαν τα βύσματα πάλι μπραβο
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 18, 2026 7:25 pm Να ρωτήσω κάτι εγώ που έχω πτυχίο  οικονομικά και δεύτερο πτυχίο προγραμματιστής μπορώ να φύγω από φύλακας μόλις μπω και να γίνω στέλεχος της τράπεζας; 

Εσυ και αλλος που ειναι στην πρωτη δεκαδα και θελει και αμαξι με οδηγο ακομα δεν ηρθατε  ελατε με το καλο τραπεζα και στα 2 χρονια α γινεται και οι δυο στελεχοι στην  wolt 
Επισκέπτης

Με την σειρά μου και εγώ, επιτυχών Αθήνα, βλέπω κάποιους που γράφουν εδω μέσα και θα είναι και συνάδελφοι κάποιοι από αυτούς δεν γίνεται όλοι να τρολαρουν και με αγχώνει το τι θα συναντήσω από άτομα 
Επισκέπτης

Καλωμενους θα συναντήσεις έτοιμους να σε χώσουμε σε ότι υπηρεσία υπάρχει για αυτό ξεκουράσου τώρα, δεν ήρθαμε από αστυνομία που είμασταν λελα να δουλέψουμε 
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες