Προκήρυξη Λιμενικού εκτός πανελληνίων

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Liakteo
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 33
Ενδιαφέροντα: Γυμναστική
Επάγγελμα: Μεταφορέας

Re: Προκήρυξη Λιμενικού εκτός πανελληνίων

Δημοσίευση από Liakteo »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 15, 2026 6:17 pm Καλησπέρα σας, 

Πτυχίο ΑΕΙ
Απολυτήριο λυκείου με βαθμό 17,4
Αγγλικά C2
Γαλλικά C2
Χειριστής ταχύπλοου
Ειδικές Δυνάμεις (Αλεξίπτωτα)
Διπλώματα C + D. 

Υπάρχουν πιθανότητες στην κατηγορία των Ειδικών Δυνάμεων πιστεύετε;

Πολλές 

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Τι νέα μόδα,με το παράβολο 
Επισκέπτης

Ποια πιστεύετε θα είναι η βάση στις ειδικές δυνάμεις;
Liakteo
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Liakteo »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 16, 2026 6:41 am Ποια πιστεύετε θα είναι η βάση στις ειδικές δυνάμεις;

Δεν ξέρουμε πως θα πάει πρώτα πρέπει να δούμε αρχικά αν θα έχει ζήτηση η προκήρυξη πόσες αιτήσεις δλδ θα γίνουν γιατί μπορεί να μην πάει καλά όπως την προκήρυξη εποπ που ήταν η αιτήσεις μέχρι 14 Σεπτέμβρη και επειδή δεν βρίσκουν άτομα την πήγαν μέχρι 30 αν δεν κάνω λάθος 
Επισκέπτης

Τι ισχύει με με τοποθετήσεις μεταθέσεις ;

Liakteo
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Liakteo »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 16, 2026 8:20 am Τι ισχύει με με τοποθετήσεις μεταθέσεις ;

Εγώ ξέρω ότι κύριος για νησιά είναι η θέσης τώρα μεταθέσεις είναι γενικά λίγο δύσκολες όχι όπως γίνεται στην πυροσβεστική 
Alexmpss2323

Δημοσίευση από Alexmpss2323 »

Ρε παιδιά αξίζει θέση χρηματικό ποσό πάει ξέρουμε ; 

Liakteo
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Liakteo »

Alexmpss2323 έγραψε: Τετ Σεπ 16, 2026 9:44 am Ρε παιδιά αξίζει θέση χρηματικό ποσό πάει ξέρουμε ; 

Αυτό εξαρτάται που υπηρετείς νυχτερινά παραμεθόριο κτλπ λογικά για αρχή θα χωρίς τα έξτρα γύρω στο 1000-1050€
Επισκέπτης

Alexmpss2323 έγραψε: Τετ Σεπ 16, 2026 9:44 am Ρε παιδιά αξίζει θέση χρηματικό ποσό πάει ξέρουμε ; 

1000-1050 μεικτά τα πρώτα χρόνια 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 16, 2026 11:44 am

1000-1050 μεικτά τα πρώτα χρόνια 

Και δηλαδή στο νησί πού θα πάμε όλοι ρε παιδιά θα δίνουμε στην καλύτερη 500 ευρώ ενοίκιο. Πώς θα ζήσουμε με ούτε ένα 1000ρικο? Θα πρέπει να μου στέλνουν οι γονείς μου ή να έχω εγώ λεφτά στην άκρη να μπαίνω μέσα κάθε μήνα τρώγοντας στην ουσία από τα έτοιμα? Καλά προσωπική ζωή το ξεχνάμε καφέ ευτυχώς δεν πίνω βόλτες καθόλου σαν τον καρμίρη να μετράω τα κέρματα. Η να κάνω δεύτερη δουλειά όπως τους ειδικούς φρουρούς που έρχονται στην Αθήνα από την επαρχία γιατί δεν βγαίνει ο μήνας. Κρίμα πραγματικά που μας έχουν καταντήσει έτσι δεν μας αξίζει αυτό ελπίζω να ξυπνήσει ο κόσμος στις επόμενες εκλογές και να κάνει αυτό πού πρέπει.

Επισκέπτης

Η προκήρυξη λέει ότι η εκπαίδευση είναι 4μηνη και δεν θα διαμένεις ούτε θα σιτίζεσαι εντός αυτής 

Liakteo
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Liakteo »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 16, 2026 1:12 pm Η προκήρυξη λέει ότι η εκπαίδευση είναι 4μηνη και δεν θα διαμένεις ούτε θα σιτίζεσαι εντός αυτής 

Που το είδες αυτό εγώ δεν το έχω δει κάπου και το δλδ ο άλλος θα πρέπει να νοικιάζει και να τρωει για να μπορέσει να κάνει την εκπαίδευση;
Επισκέπτης

Liakteo έγραψε: Τετ Σεπ 16, 2026 3:34 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 16, 2026 1:12 pm Η προκήρυξη λέει ότι η εκπαίδευση είναι 4μηνη και δεν θα διαμένεις ούτε θα σιτίζεσαι εντός αυτής 

Που το είδες αυτό εγώ δεν το έχω δει κάπου και το δλδ ο άλλος θα πρέπει να νοικιάζει και να τρωει για να μπορέσει να κάνει την εκπαίδευση;

Κεφάλαιο Η του ΦΕΚ: "[...] Οι καταταχθέντες, στη Σχολή Δοκίμων Λιμενοφυλάκων με το σύστημα της μοριοδότησης, Δόκιμοι Λιμενοφύλακες, σιτίζονται και διαμένουν εκτός των εγκαταστάσεων της Σχολής και των πρόσθετων χώρων και εγκαταστάσεων αυτής."

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 16, 2026 3:41 pm
Liakteo έγραψε: Τετ Σεπ 16, 2026 3:34 pm

Κεφάλαιο Η του ΦΕΚ: "[...] Οι καταταχθέντες, στη Σχολή Δοκίμων Λιμενοφυλάκων με το σύστημα της μοριοδότησης, Δόκιμοι Λιμενοφύλακες, σιτίζονται και διαμένουν εκτός των εγκαταστάσεων της Σχολής και των πρόσθετων χώρων και εγκαταστάσεων αυτής."

Ντροπης πραγματα

TRES

Δημοσίευση από TRES »

ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΦΙΛΟΥ: ΑΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΔΥΚ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΕΠΟΠ ΣΤΗ ΔΥΚ,  ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΩΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Ή ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΣΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ? ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ?

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες