Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)
-
A123
Re: Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)
Είναι και οι υπόλοιποι αστροπελέκια αλλά είστε και εσείς που γράφετε και καλά από μέσα μεγαλύτερα. Πάλι καλά που η ΠΑΣΚΕ το μοίρασε το εγχειρίδιο νεοπροσλαμβανομένων και ξέρουμε, γιατί κάποιους ίσως τους αγχωσατε. Ειδικά όσοι είστε Αθήνα που βαράτε 400-500 υπερωρίες το μήνα, βρήκατε εδώ να ξαναλέτε χαβά. Ωραίοι είστε και εσείς…
-
Επισκέπτης
Πραγματικα…A123 έγραψε: Τρί Σεπ 15, 2026 4:17 pm Είναι και οι υπόλοιποι αστροπελέκια αλλά είστε και εσείς που γράφετε και καλά από μέσα μεγαλύτερα. Πάλι καλά που η ΠΑΣΚΕ το μοίρασε το εγχειρίδιο νεοπροσλαμβανομένων και ξέρουμε, γιατί κάποιους ίσως τους αγχωσατε. Ειδικά όσοι είστε Αθήνα που βαράτε 400-500 υπερωρίες το μήνα, βρήκατε εδώ να ξαναλέτε χαβά. Ωραίοι είστε και εσείς…
-
Επισκέπτης
Απορώ με ορισμένους.Αντί να ασχοληθείτε με καμία γκόμενα που έχει γεμίσει ο τόπος ,έχετε πιάσει το πληκτρολόγιο και γράφετε ότι να είναι.Σοβαρευτείτε και κάνετε υπομονή για πιάσετε δουλειά.
-
Επισκέπτης
Γτ η ΠΑΣΚΕ σου λέει κάτι διαφορετικό από αυτό που σου λέμε; Θες δεν θες ο μισθός αυτός είναι, ούτε γράφει για μισθούς μέσα
-
a123
Είσαι στόκος ή το παίζεις; Στη δεύτερη περίπτωση θα πω ότι το κάνεις καλά.
Ενδεικτικά σελίδες 24-32, αποδοχές.
Εγώ και οι σειρές μου, καθώς και οι επιλαχόντες μπορεί να υπερβάλουμε ώρες ώρες και να ρίχνουμε και το επίπεδο, αλλά το νήμα είναι για υποψήφιους. Βρες κάτι καλύτερο να κάνεις και εσύ και όποιος άλλος μόνιμος σχολιάζει κακοπροαίρετα και άσε μας εμάς θα τη βρούμε την άκρη.
Ενδεικτικά σελίδες 24-32, αποδοχές.
Εγώ και οι σειρές μου, καθώς και οι επιλαχόντες μπορεί να υπερβάλουμε ώρες ώρες και να ρίχνουμε και το επίπεδο, αλλά το νήμα είναι για υποψήφιους. Βρες κάτι καλύτερο να κάνεις και εσύ και όποιος άλλος μόνιμος σχολιάζει κακοπροαίρετα και άσε μας εμάς θα τη βρούμε την άκρη.
-
Επισκέπτης
Όχι δεν μπορείς να δουλεύεις. Ναι υπάρχει πρόβλημα και υπάρχει γενικά με την παράλληλη απασχόληση. Θα πρέπει να το δηλώσεις όταν μπεις, αν κάνεις δεύτερη δουλειά, τι δουλειά είναι και ΑΝ σου το εγκρίνουν οκ Μόλις είναι να παρουσιαστείτε, θα σας καλέσουν και θα σας πουν να παραιτηθείτε από τις δουλείες σας!!!Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Σεπ 13, 2026 6:14 pm Καλησπέρα σε όλους, σαν επιτυχών αστυνομικός. Πρώην αστυνομικός πλέον θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς αν μπορούμε να είμαστε με ένσημα σε κάποιον ιδιώτη τόσο κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης όσο και αργότερα όσο δουλεύουμε. Πχ έχω ήδη ξεκινήσει και δουλεύω αλλού υπάρχει πρόβλημα με την υπογραφή σύμβασης;
Επίσης… μόλις παρουσιαστείτε, ορκίζεστε και πληρώνεστε κατευθείαν!!
-
Επισκέπτης
Όσοι έχουν περάσει επαρχία μένουν σε ξενοδοχείο που θα πληρώσει η τράπεζα προφανώς. Όσοι θα εργαστούν Αθήνα, δεν καλύπτει ξενοδοχείο. Τουλάχιστον αυτό έκανε στις δύο τελευταίες σειρές απ’ όσο ξέρω. Δηλαδή 2006-2022Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 14, 2026 5:53 pmΚάνε ένα τηλεφώνημα στην τράπεζα να σου απαντήσουνΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 14, 2026 5:04 pm Α. Μετά τους οριστικούς πίνακες που ειπώθηκε ότι θα βγουν είτε αυτή είτε την επόμενη εβδομάδα θα ενημερωθούν επίσημα οι επιτυχόντες για την ημερομηνία εκπαίδευσης ;
Β. Διαρκείας 45 μέρες ;
Γ. Υπογραφή σύμβασης και μετά εκπαίδευση με προπληρωμή μισθόυ του εκάστοτε μηνός ;
Δ. Επαρχία μένει σε δωμάτια της Τράπεζας ;
Να, υπογράφετε με το «καλημέρα» και λαμβάνετε μισθό «έναντι» άμεσα, καθώς δεν θα έχουν περαστεί πτυχία αν υπάρχουν, γάμοι - τέκνα, τριετίες κλπ για να έχει οριστικοποιηθεί ο μισθός.
-
Επισκέπτης
Ρε ψευτάκο, έλα στο ΚΚ να μου τα πεις αυτά… που θα πεις πως παίρνεις 1.500€ με όλα μέσα ΚΑΙ πτυχιούχος μάλιστα!
-
Επισκέπτης
«Εξωτερικές δουλειές» λέει!!! Τι σε βάζουν να κάνεις αρχηγέ; Να πηγαίνεις καφέδες από το Samy’s???Επισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 15, 2026 1:32 am Ήδη εργαζόμενος στην τράπεζα με την προηγούμενη σειρά, δεν ήξερα για το σάιτ αυτό, μπήκα επειδή το συζητούσαμε στη δουλειά και λέγανε οι συνάδελφοι τι βλέπουν εδώ μέσα, ποιος σας έχει πει ρε μάγκες για τρελούς μισθούς; 1500 καθαρά παίρνουμε με νυχτερινά και κάποια εξωτερικές δουλειές που κάνουμε…+ τα δώρα Χριστούγεννα Πάσχα. Αυτός είναι ο μισθός με πτυχίο και αγγλικά, υπηρετώ Αθήνα.
Άσε μας ρε που παίρνεις 1.500 με πτυχίο, νύχτα, σκ κλπ!!!
Τόσος είναι ο μισθός σου «ξερός». Αν δεν κάνεις τίποτα και χωρίς νύχτες και ΣΚ. Μην πεις πόσα παίρνεις με τις υπερωρίες τώρα γιατί μόλις μπουν θα μειωθούν οι ώρες!!!
Πες τα σε κανέναν που δεν ξέρει!
Τα παιδιά ναι, για αρχή κάπου εκεί θα παίξουν. Αλλά με ΣΚ, νύχτα μια βδομάδα κλπ θα τα περνάνε!
-
Επισκέπτης
Μάγκες η διαφορά με την τράπεζα ξέρετε ποια είναι αν ΔΕΝ έχετε υπερωρίες επειδή ίσως θα επαρκούμε για να βγαίνουν υπηρεσίες, αντί για 3 δουλειές που κάνατε στην αστυνομία για να την βγάλετε εδώ θα κάνετε 2.
-
Επισκέπτης
400-500 ώρες υπερωρία τον μήνα δεν βγαίνει μάνα μου…A123 έγραψε: Τρί Σεπ 15, 2026 4:17 pm Είναι και οι υπόλοιποι αστροπελέκια αλλά είστε και εσείς που γράφετε και καλά από μέσα μεγαλύτερα. Πάλι καλά που η ΠΑΣΚΕ το μοίρασε το εγχειρίδιο νεοπροσλαμβανομένων και ξέρουμε, γιατί κάποιους ίσως τους αγχωσατε. Ειδικά όσοι είστε Αθήνα που βαράτε 400-500 υπερωρίες το μήνα, βρήκατε εδώ να ξαναλέτε χαβά. Ωραίοι είστε και εσείς…
Με 25 μέρες δουλειά θέλει 20 ώρες, αν βάλεις και τις 7:30 που είναι το ωράριο, πάμε στις 32,5 ώρες την ημέρα!
Ποια πασκε και γιδιές τους λες. Τα παιδιά θα έρθουν για δουλειά και εσύ βγήκες να μαζέψεις ψήφους συνδικαλιστάρα;;; Παλιό ορθόδοξο πασοκ ε;;;
Αν το πάρουμε έτσι, το «εγκόλπιο» σας άνοιξε τα μάτια όλων!
-
Επισκέπτης
Κάτι άλλο θέλεις να πεις γιατί αν ΔΕΝ επαρκείτε για μα βγουν οι βάρδιες, τότε ΘΑ έχει υπερωρίες στο φουλ. Όπως γίνεται τώρα.
Έξτρα δουλειές μπορεί να βρει ο καθένας εφόσον θέλει μα ξοδεύει περισσότερα απ’ όσα βγάζει. Και 4.000€ να βγάζει (παράδειγμα ρε) αν θέλει να χαλάει 4.010€ πρέπει να δουλέψει για τα έξτρα 10€ αλλού!!!
-
Επισκέπτης
Ο άλλος ο συνδικαλιστής της βούρτσας άκου τι είπε για να ψαρώσει τους νέους, μάγκες καλά θα περάσετε γενικά και μισθολογικά και από θέμα κλίματος, μισθοί είναι κάπου στο 1.5 για αρχή τουλάχιστον με βάρδιες κτλ….μην ακούστε για ΠΑΣΚΕ από αργόσχολους συνδικαλιστές είναι οι γνωστοί παπάδες κάθε σώματος κάθε υπηρεσίας κτλ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες