Εχεις μπερδευτει φιλαρακι.δεν θα δουλευουν στο δημοσιο τα παιδια οτι ορια θελουν βαζουν εδω
Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)
Σκεφτείτε τι κόσμος υπάρχει εδώ μέσα με τι νοημοσύνη και ελπίζω να μην είναι συνάδελφοι που συγκρίνουν μια αδικία που έγινε με το αν το ύψος είναι το σωστό ή όχι και άλλα τέτοια, ότι να νε η κατάσταση ελπίζω παιδιά πραγματικά εσείς με αυτά τα μυαλά να ξεκολλήσετε λίγο το μυαλό σας…….
-
Επισκέπτης
Ποια αδικία; Η δεύτερη προσπάθεια που κλαίγεσαι ήθελε βεβαίωση γιατρού. Τελείωσες ιατρική και εξέτασες τα παιδιά;
-
Επισκέπτης
Αρχικά δνε κλαίγομαι καθώς είμαι μέσα και στην πόλη μου! Επίσης συμφωνώ ότι θέλει ιατρική βεβαίωση αλλά την παίρνεις εφόσον τραυματιστείς και δεν τερματίσεις! Αν τερματίσεις δεν μπορείς να επικαλεστείς τραυματισμό και το ξέρω σίγουρα αυτό που λέω για αυτό και το λέω αλλιώς δεν θα έλεγα χαζομάρες. Ψαξτο λίγο αυτό που σου λέω με τον τερματισμό και αν κάνω λάθος θα δώσω θα γράψω επώνυμα εδώ μετά συγνώμη. Αλλα δεν σου λέω βλακείες.
ΥΓ τα παιδιά τερμάτισαν και δήλωσαν τραυματισμό, αν δεν είχαν τερματίσει και γινόταν ότι έγινε αυτή την στιγμή δεν θα το συζητούσαμε περί αδικίας, ελπίζω να σε κάλυψα
ΥΓ τα παιδιά τερμάτισαν και δήλωσαν τραυματισμό, αν δεν είχαν τερματίσει και γινόταν ότι έγινε αυτή την στιγμή δεν θα το συζητούσαμε περί αδικίας, ελπίζω να σε κάλυψα
-
Επισκέπτης
Αγαπητέ, αυτή τη στιγμή «μέσα», η μοναδική κοπέλα είναι αυτή που μπήκε στην Καβάλα. Αυτή «φωτογραφίζεις» τώρα. Ο αδερφός της είναι ήδη στην Λάρισα από την προηγούμενη φορά. Ελπίζω να έχεις δίκιο γιατί, παρ’ όλη την «ανωνυμία» αν μπει εισαγγελέας θα σε βρουν και θα κληθείς να το αποδείξεις. Μιας και είσαι ένστολος, ξέρεις πως πάνε αυτά!!!Επισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 08, 2026 10:05 am Υστερική γκομενα γιατί ; Την θέση μου την έχω εγώ, εσύ όπως λες είσαι επιλαχών και δεν σε απασχολεί, προφανώς δεν είσαι επιλαχών γτ αν ήσουν θα σε απασχολούσε, ο θάνατος τους η ζωής σου, ίσως είσαι κάποιος κομμένος που πέρασε, δεν με απασχολεί εγώ είμαι εκεί που θέλω σπίτι μου οπότε άσε τις υστερίες
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Αρα η τράπεζα είναι ίδιωτικος τομέας σύμφωνα να την άποψη σου ;; Ψάξε καλύτερα διότι το καταστατικό αλλά λέει …
-
Επισκέπτης
Δεν είναι αυτή η κοπέλα τα φιλιά μου
-
Επισκέπτης
Πάρτε κανένα τηλέφωνο στο ΠΡΟΠΟ στο τηλέφωνο της προκύρηξης να μάθουμε πότε θα ανακοινωθούν και μη γυρνάτε στο παρελθόν,κακό σας κάνει
-
Επισκέπτης
Η Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε, είναι ένα Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου βεβαίως, όμως διφυούς χαρακτήρα. Δηλαδή λειτουργεί βάσει των κανόνων Δημοσίου Δικαίου αλλά λειτουργεί ως ιδιωτικός τομέας.
Καταστατικό. Το ξέρεις απ’έξω μάλλον:
Άρθρον 5Α ^15
«Κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων τους, η ΤτΕ και τα μέλη των οργάνων της δεν ζητούν ΟΥΤΕ δέχονται οδηγίες από την Κυβέρνηση ή οργανισμούς. Η Κυβέρνηση και οι λοιποί φπρείς εξουσίας δεν επιδιώκουν να επηρεάζουν τα όργανα της Τράπεζας κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.»
Να σου πω επίσης πως η ΤτΕ δίνει δώρα, επιδόματα αδείας κλπ. όπως όλος ο ιδιωτικός τομέας. Δεν έχει και δεν είχε μονιμότητα ποτέ. Είχε πάντα συμβάσεις ορισμένου παλιά και αορίστου χρόνου τώρα!
Έχει δική της πρωτοβάθμια και δικά της ασφαλιστικά ταμεία! Αυτά!
-
Επισκέπτης
Πολυ χαζη ολη αυτη η κουβεντα που εχεις ανοιξει φιλαρακι αλλα για να σταματησεις να λες και ***** δεν ηταν μονο δυο. Πραγματικα κλαιγεσαι χωρις λογο
-
Επισκέπτης
Εσύ την άνοιξες με τις χαζομάρες περί αδικιών.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 08, 2026 1:40 pmΠολυ χαζη ολη αυτη η κουβεντα που εχεις ανοιξει φιλαρακι αλλα για να σταματησεις να λες και ***** δεν ηταν μονο δυο. Πραγματικα κλαιγεσαι χωρις λογο
Εγώ γιατί να κλαφτώ αγαπητέ. Σε πολύ λίγα χρόνια θα πάρω σύνταξη από την ΤτΕ. Δεν έχω κανένα συμφέρον.
-
Επισκέπτης
Στα τηλέφωνα που παίρνετε σας δίνουν καμία πληροφορία ή μόνα σε μένα απαντάει μια κοπέλα πάντα ότι δεν γνωρίζουμε ακόμα πότε θα βγουν οι πίνακες και ότι είναι σε εξέλιξη ο διαγωνισμός;
-
Επισκέπτης
Και εγώ πήρα σήμερα τηλέφωνο και μου είπε μέχρι τέλος Σεπτέμβρη θα έχουν βγει
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες