Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επίσης ευθύνες αν δεν ρίξεις στα παιδιά και στην αστυνομία σε ποιον θα ρίξεις; Σκέψου τι αδικία είναι δύο παιδιά να είναι εκτός τώρα επειδή έγινε αυτό που έγινε, επειδή δεν είσαι στην θέση αυτών που έμειναν έξω το λες, όποιος είναι έξω από το χώρο ξέρει πολλά τραγούδια 
Επισκέπτης

Η επιτροπή που ήταν εκείνη την ημέρα έχει την ευθύνη 
Επισκέπτης

Αν ισχύει όντως αυτό που λέτε και επιβεβαιωθεί στα οριστικά αποτελέσματα είναι απαράδεκτο . Τραυματισμό μπορείς να επικαλεσθείς κατά την διάρκεια και όχι όταν τερματίσεις. Μόνο με τηλέφωνα και βύσμα σε αυτή τη χώρα 

Επισκέπτης

Μη λέει ο καθένας τα δικά του χωρίς αποδείξεις.Εγώ άκουσα ότι αυτοί που δήλωσαν τραυματίες δεν πέρασαν ούτε την δεύτερη φορά που έδωσαν αθλήματα .Όσον αφορά τις παραιτήσεις των ένστολων,οι προσληφθέντες  είχαν χρονικό περιθώριο έως τέλος Ιουνίου παραίτησης όπου θα κοινοποιούσαν την παραίτηση τους στην ΕΛΑΣ. Οι τελευταίες δύο προκηρύξεις ήταν με μοριοδότηση και διαφάνεια.Μην βλέπετε φαντάσματα και μη βγάζετε χολή γιατί δεν είστε διορισμένοι.Να παρακαλάτε να πάρουν και άλλους του χρόνου από τον πίνακα .Η έξτρα μοριοδότηση Σωμάτων Ασφαλείας έχει και την λογική της.

Επισκέπτης

Δεν λέμε ότι να νε έχω τα ονόματα που κόπηκαν καθώς και βίντεο από τον τερματισμό τους που κόβονται, μετά πάνε στην δεύτερη φορά και τέλος τους είδα στους πίνακες, αυτά από εμένα, αν δεν ξέρεις μην λες πολλα
Επισκέπτης

Σε ποιους πίνακες τους έχεις δει , αφού δεν έχει αναρτηθεί τίποτα ακόμα.
Επισκέπτης

Αφού έχει βίντεο λέει το παιδί , δεν έχει λόγο να λέει ψέματα .
Επισκέπτης

Τόσα αλλά άτομα δεν το παρατηρήσατε ή χεζεστεεε να μιλήσετε ;;
Επισκέπτης

Ένστολος είμαι δεν έχω θέμα να μπω και μπροστά πρώην αστυνομικός και τα είδα όπως όλοι οι αστυνομικοί, μην φοβάστε να μιλάτε για αδικίες και ας είστε-είμαστε μεσα
banker1234

Δημοσίευση από banker1234 »

Αδερφέ σαν υστερική γκομενα κάνεις… Ναι όλοι είμασταν παρόντες, κόπηκαν ελάχιστα άτομα και όλοι μα όλοι δήλωσαν τραυματισμό. Το θέμα σου είναι ότι οι δύο ήταν επιτυχόντες. Οι άλλοι πέντε κόπηκαν. Η διαδικασία και αξιοκρατική ήταν και τυπική, όπως σε όλες τις προκηρύξεις. Υπήρχε και η διαφάνεια με τα τσιπ χρονομέτρησης. Πάρε ένα ηρεμιστικό και μη μας ζαλίζεις τον π απαρο.

Καλή εκπαίδευση στους επιτυχόντες και υπομονή και καλά νέα να έχουμε όσοι περιμένουμε έξτρα προσλήψεις.

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 07, 2026 10:00 pm Σε ποιους πίνακες τους έχεις δει , αφού δεν έχει αναρτηθεί τίποτα ακόμα.

Πώς γίνεται να τους έχετε δει όλοι τους πινακες και τηλέφωνα να μην αναφέρουν ούτε καν πότε θα εκδοθούν.

Επισκέπτης

Υστερική γκομενα γιατί ; Την θέση μου την έχω εγώ, εσύ όπως λες είσαι επιλαχών και δεν σε απασχολεί, προφανώς δεν είσαι επιλαχών γτ αν ήσουν θα σε απασχολούσε, ο θάνατος τους η ζωής σου, ίσως είσαι κάποιος κομμένος που πέρασε, δεν με απασχολεί εγώ είμαι εκεί που θέλω σπίτι μου οπότε άσε τις υστερίες 
Επισκέπτης

banker1234 έγραψε: Τρί Σεπ 08, 2026 7:08 am Αδερφέ σαν υστερική γκομενα κάνεις… Ναι όλοι είμασταν παρόντες, κόπηκαν ελάχιστα άτομα και όλοι μα όλοι δήλωσαν τραυματισμό. Το θέμα σου είναι ότι οι δύο ήταν επιτυχόντες. Οι άλλοι πέντε κόπηκαν. Η διαδικασία και αξιοκρατική ήταν και τυπική, όπως σε όλες τις προκηρύξεις. Υπήρχε και η διαφάνεια με τα τσιπ χρονομέτρησης. Πάρε ένα ηρεμιστικό και μη μας ζαλίζεις τον π απαρο.

Καλή εκπαίδευση στους επιτυχόντες και υπομονή και καλά νέα να έχουμε όσοι περιμένουμε έξτρα προσλήψεις.

Αρα όσοι κόβονται στα αθλήματα την πρώτη φορά  πρέπει να «δηλώνουν «
τραυματισμο , για να πάνε να δώσουν και άλλη φορά , και εσύ αυτό το θεωρείς σωστό ρε ;;; 
Επισκέπτης

Αν ήθελες κάτι απολύτως δίκαιο να κοιτούσες να διαγωνιστείς με τον θεσμό των πανελλήνιων εξετάσεων και μόνο.
Επισκέπτης

Και για το ύψος να πεις που έχει μειωθεί ή καταργηθεί αλλά εδώ ήταν απαραίτητο. Αν ψάξεις να βρεις αδικίες έχει άπειρες. Ξεκόλλα. 
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες