Διάβασε τι έγραψεςΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 07, 2026 9:11 pm εμένα η άποψη μου είναι πως έχει δημιουργηθεί μια λανθασμένη εντύπωση της προκήρυξης από τους υποψηφίους υπήρχαν πολλοί στην αρχή πριν βγεί η προκήρυξη το Πάσχα περίπου όπου λέγαν πόσο τυχερή είναι που θα μπούνε κατευθείαν στον τόπο τους και ότι δεν κάνανε χαρτιά στους 150 γιατί είχαν σίγουρες θέσης και άλλα πολλά επίσης υπάρχουν πάρα πολλοί πολίτες και θα το δείτε που έχουν κάνει χαρτιά απλά και μόνο επειδή είδανε μερικές θέσεις στην πόλη τους χωρίς να έχουν την παραμικρή σχέση με την πυροσβεστική και χωρίς να έχουν καν στο μυαλό τους να γίνουν πυροσβέστες αυτοί πολύ απλά δεν θα πάνε ούτε κάν για τα αθλήματα όποτε βλέπω ότι έχει αρχίσει και διαμορφώνεται Μια παράξενη κατάστημα που δεν υπήρχε ούτε στους 150 εκεί τουλάχιστον ήξερες ότι ήταν στην Αττική είχες μία γεύση που περίπου θα πας εδώ δεν γνωρίζει κανείς τίποτα είναι σαν ρουλέτα πας και όπου σε στείλει η υπηρεσία είτε μία η δύο βδομάδες πριν
Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
Ελπίζω ν εχετε καταλάβει καποιοι οτι και σπιτια σας να πατε. Δεν θα ειστε μεχρι τη συνταξη εκει.
Γενικοτερα ελπιζω να εχετε καταλαβει οτι εχετε μπει σε ενα σωμα με μεταθεσεις αποσπασεις μετακινησεις ακομα κι εν μια νυκτι
Προσγειωθειτε καποιοι τωρα που ειναι νωρις γτι μετα θα ειναι ανωμαλη η προσγειωση
Γενικοτερα ελπιζω να εχετε καταλαβει οτι εχετε μπει σε ενα σωμα με μεταθεσεις αποσπασεις μετακινησεις ακομα κι εν μια νυκτι
Προσγειωθειτε καποιοι τωρα που ειναι νωρις γτι μετα θα ειναι ανωμαλη η προσγειωση
-
Επισκέπτης
Κ πως ξέρεις ότι θα έχει θέσεις κοντά στο σπίτι σου του χρόνου..αυτά είναι βλακείες που λέτε ορισμένοι ότι θα υπάρξει αποχή γρ δεν θα πάνε στο σπίτι τους,εδώ υπάρχουν εποχικοί που κάνουν 100 χιλιόμετρα να πάνε την ημέρα στις υπηρεσίες τους κ άλλα τόσα να γυρίσουν για εποχικότητα.. πιστεύεται ότι δεν θα το έκαναν αυτό για τύπου μονιμότητας;;;μην παρηγορειτε τον εαυτό σας με ψέματαΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 07, 2026 6:01 pmφίλε και το πιστεύω πολύ που έχουν πάνω από 20 μόρια δεν θα πάνε διότι ξέρουν ότι έχει και του χρόνου 600 θέσεις και σου λέει από το να πάω αυτή την φορά σε Μάι περιοχή μακριά από των τόπο μου θα ξανά κάνω χαρτία του χρόνου μιας και έχω τα μόρια και θα είμαι και ποίο ψηλά μιας και θα έχουν φύγει 600 άτομα όποτε θα έχω περισσότερες ελπίδες να πάω κάπου καλύτερα δύστυχος έτσι έχουν τα πράγματα και κρίμα γιατί ενθουσιάστηκαμε όλοι στην αρχή ότι θα πάμε σπίτια μας έχουμε φτάσει σε σημείο να παρακαλάμε να πάμε έστω σε μία κοντινή περιοχήΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 07, 2026 5:51 pm Γι αυτό και θα έχει αποχή. Εγώ παίδες σας χαρίζω την θέση μου 350 είμαι ξέρω δεν θα πάω σπίτι μου. Εποχικός είμαι συνεχίζω στην επόμενη με παραπάνω μόρια. Και αρκετοί που μιλάω σκοπεύουν να το κάνουν. Όσοι είστε πάνω από 200 θεση χλωμό να πάτε σπίτια σας να το ξέρετε από τώρα !
-
Επισκέπτης
Συνήθως σε τέτοιες προκυρηξεις ένα 10-15% είναι οι επιλαχόντες που εισέρχονται. Οπότε ρεαλιστικά 60 μαξ 80 να είναι οι επιλαχόντες που θα τραβηχτούν.
-
Επισκέπτης
Ρε παιδιά βλέπω όλα αυτά που γράφεται και εγώ ο καημένος που είμαι στην θέση 50-60 επιλαχών. Αρχίζω και νοιωθω ότι δεν έχω καμία ελπίδα ή κρέμομαι από το αν αποφασίσουν οι εποχικοί να τα κάνουν του χρόνου.
-
Επισκέπτης
φίλε δεν είναι έτσι όπως τα λες τα πράγματα πλέον έχουν αλλάξει δεν είναι εύκολο να φύγει κάποιος από των τόπο του και να πάει σε Μια αλλά περιοχή με ενοίκια 500 ευρώ και μισθό 1100 και αυτό όχι για δύο τρία χρόνια αλλά 7 εννοώ στον τόπο του θα παίρνει τα ίδια και μπορεί και παραπάνω επίσης κάτι που δεν βλέπω να συζητιέται και πολύ είναι για της αίτησης που βγαίνανε και λέγανε μερική ότι θα γίνουν πάνω από 3000 αίτησης και δεν είναι ούτε 1500 στον πίνακα όποτε μην λέμε ότι πλέον δεν έχουν αλλάξει η εποχές και είναι όπως παλιάΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 08, 2026 9:38 amΚ πως ξέρεις ότι θα έχει θέσεις κοντά στο σπίτι σου του χρόνου..αυτά είναι βλακείες που λέτε ορισμένοι ότι θα υπάρξει αποχή γρ δεν θα πάνε στο σπίτι τους,εδώ υπάρχουν εποχικοί που κάνουν 100 χιλιόμετρα να πάνε την ημέρα στις υπηρεσίες τους κ άλλα τόσα να γυρίσουν για εποχικότητα.. πιστεύεται ότι δεν θα το έκαναν αυτό για τύπου μονιμότητας;;;μην παρηγορειτε τον εαυτό σας με ψέματα
-
Επισκέπτης
καλά ρε είσαι καλά σε προκήρυξη 600 ατόμων θα κατέβει μόνο 50 θέσεις ο πίνακας πολύ μα πολύ παραπάνω θα κατέβει
-
Επισκέπτης
Στον φίλο που λεει οτι το ποσοστο επιλαχων που μπαινουν ειναι 10-15% ξεχασε να βαλει ενα μηδενικο απο πισω
Γιατι στην προκυρηξη των 150 ο τελευταιος ηταν 400παρα θεση
Για τις εμοδε αν παρακολουθουσε καποιος αλλος τις προκυρηξεις να μας πει. Παντως σε μια μεγαλη προκυρηξη των εμοδε δεν θυμαμαι χρονια για 600 ατομα
Εφτασε μεχρι 1600-1800θεση
Ευχομαι να μπουν παιδια που το θελουν πραγματικα πολυ ειτε για την επιβιωση τους ειτε γιατι τους αρεσει και η δουλεια κι ο σκοπος της.
Για τις εμοδε αν παρακολουθουσε καποιος αλλος τις προκυρηξεις να μας πει. Παντως σε μια μεγαλη προκυρηξη των εμοδε δεν θυμαμαι χρονια για 600 ατομα
Ευχομαι να μπουν παιδια που το θελουν πραγματικα πολυ ειτε για την επιβιωση τους ειτε γιατι τους αρεσει και η δουλεια κι ο σκοπος της.
-
Επισκέπτης
Για Θεσσαλονίκη είμαστε πολλοί;;;
-
Επισκέπτης
Ας μην πάνε... έχει και άλλους από πίσω πού περιμένουν...Επισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 08, 2026 10:56 amφίλε δεν είναι έτσι όπως τα λες τα πράγματα πλέον έχουν αλλάξει δεν είναι εύκολο να φύγει κάποιος από των τόπο του και να πάει σε Μια αλλά περιοχή με ενοίκια 500 ευρώ και μισθό 1100 και αυτό όχι για δύο τρία χρόνια αλλά 7 εννοώ στον τόπο του θα παίρνει τα ίδια και μπορεί και παραπάνω επίσης κάτι που δεν βλέπω να συζητιέται και πολύ είναι για της αίτησης που βγαίνανε και λέγανε μερική ότι θα γίνουν πάνω από 3000 αίτησης και δεν είναι ούτε 1500 στον πίνακα όποτε μην λέμε ότι πλέον δεν έχουν αλλάξει η εποχές και είναι όπως παλιάΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 08, 2026 9:38 amΚ πως ξέρεις ότι θα έχει θέσεις κοντά στο σπίτι σου του χρόνου..αυτά είναι βλακείες που λέτε ορισμένοι ότι θα υπάρξει αποχή γρ δεν θα πάνε στο σπίτι τους,εδώ υπάρχουν εποχικοί που κάνουν 100 χιλιόμετρα να πάνε την ημέρα στις υπηρεσίες τους κ άλλα τόσα να γυρίσουν για εποχικότητα.. πιστεύεται ότι δεν θα το έκαναν αυτό για τύπου μονιμότητας;;;μην παρηγορειτε τον εαυτό σας με ψέματα
-
Επισκέπτης
Μην λέτε ότι ακούτε στην εμοδε το 2024 620 άτομα που πήρε είχε φτάσει να καλέσουν για αθλήματα έως 1780 ο τελευταίος που μπήκε ήταν θέση κοντά 1200 περίπου όλοι η άλλοι επιλαχον μην μπερδεύεις το πόσα άτομα δίνουν αθλήματα και πόση μπαίνουν άλλο το ένα άλλο το άλλο και τώρα σε αυτή μπορεί να δώσουν αθλήματα 1100 άτομα και να περάσουν οι 800Επισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 08, 2026 1:58 pm Στον φίλο που λεει οτι το ποσοστο επιλαχων που μπαινουν ειναι 10-15% ξεχασε να βαλει ενα μηδενικο απο πισω
-
Επισκέπτης
Παίδες τα δεδομένα είναι τα εξής,7 χρόνια τοποθέτηση κάπου ανάλογα με την κατάταξη, μετά επιστροφή στον τόπο συμφερόντων αλλά ίσως όχι άμεσα, μετά ίσως πάλι μετάθεση.Η επαρχία έχει μετακινήσεις,τα νησιά όχι.
Οι προκηρύξεις αυτές έγιναν για να καλυφθούν θέσεις στα νησιά κ σε κάποιες περιοχές πού θεωρούνται πιο επικίνδυνες από άποψη πυρκαγιών.
Αυτή είναι η πραγματικότητα, όποιος θέλει πάει, όποιος δε θέλει δεν πειράζει, υπάρχουν και επιλαχόντες.
Οι προκηρύξεις αυτές έγιναν για να καλυφθούν θέσεις στα νησιά κ σε κάποιες περιοχές πού θεωρούνται πιο επικίνδυνες από άποψη πυρκαγιών.
Αυτή είναι η πραγματικότητα, όποιος θέλει πάει, όποιος δε θέλει δεν πειράζει, υπάρχουν και επιλαχόντες.
-
Επισκέπτης
Έτσι είναι αυτή η προκήρυξη σίγουρα ευνοεί πιο πολύ τους νησιώτες που εκεί θα πάρει παρά πάνω άτομα και μην έχετε στο μυαλό σας ότι θα μπείτε και θα κάθεστε γιατί μερικές συζητήσεις από γνωστούς έχουν άποψη ότι θα μπουν και θα κάθονται με έναν καφέΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 08, 2026 2:15 pm Παίδες τα δεδομένα είναι τα εξής,7 χρόνια τοποθέτηση κάπου ανάλογα με την κατάταξη, μετά επιστροφή στον τόπο συμφερόντων αλλά ίσως όχι άμεσα, μετά ίσως πάλι μετάθεση.Η επαρχία έχει μετακινήσεις,τα νησιά όχι.
-
Επισκέπτης
κάτσε φίλε οι επιλαχόντες στην εμοδε το 2024 ήταν 186 ο τελευταίος που μπήκε δεν ήταν σειρά 1200 ήταν κοντά 1500 και είχαν καλέσει για αθλήματα κοντά 1800 άτομα και μετά από των 1500 μέχρι των 1800 μείναν 186 άτομα που είχαν περάσει τα αθλήματα και τους κάλεσαν και εκείνους μετά όποτε καλά τα λέει το παιδί ποίο πάνωΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 08, 2026 2:13 pmΜην λέτε ότι ακούτε στην εμοδε το 2024 620 άτομα που πήρε είχε φτάσει να καλέσουν για αθλήματα έως 1780 ο τελευταίος που μπήκε ήταν θέση κοντά 1200 περίπου όλοι η άλλοι επιλαχον μην μπερδεύεις το πόσα άτομα δίνουν αθλήματα και πόση μπαίνουν άλλο το ένα άλλο το άλλο και τώρα σε αυτή μπορεί να δώσουν αθλήματα 1100 άτομα και να περάσουν οι 800Επισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 08, 2026 1:58 pm Στον φίλο που λεει οτι το ποσοστο επιλαχων που μπαινουν ειναι 10-15% ξεχασε να βαλει ενα μηδενικο απο πισω
-
Επισκέπτης
Πόσο καιρό είχαν οι 150 εκπαίδευση; Και για εμάς , πρώτα ο Θεός δύο μήνες θα είναι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες