εννοείτε πως και έχεις ελπίδες φίλε δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αυτή η εντύπωση πως δεν θα κοπούν άτομα η θα περάσουν όλοι σε όλες της προκήρυξης η λίστα κατεβαίνει κάτω από των αριθμό όπου ζητάνε επίσης 200 με 300 άτομα θεωρώ δεν είναι καν μεγάλη πτώση της λίστας καμία 50ρια θα είναι μόνο τα άτομα που δεν θα θέλουν να πάνε διότι δεν θα τους συμφέρει ο τόπος που θα της στείλουν μετά δεν θα κάνουν και καμία 100 με 200 άτομα από τα 1000 που θα καλέσουν σίγουρα και θα κοπούν
Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
Μπαα δεν νομίζω δεν έχει γραφτεί η ακουστεί κάτι τέτοιοGkinisa έγραψε: Τετ Αύγ 19, 2026 5:57 pm Καλησπέρα μάγκες μου έχω μάθει από εποχικό δικό μου άνθρωπο που είναι μέσα ότι θα πάρουν τελικά 650 άτομα αληθεύει ;
-
Επισκέπτης
Ε αφού είναι εποχικός γνωρίζει πολλά....Gkinisa έγραψε: Τετ Αύγ 19, 2026 5:57 pm Καλησπέρα μάγκες μου έχω μάθει από εποχικό δικό μου άνθρωπο που είναι μέσα ότι θα πάρουν τελικά 650 άτομα αληθεύει ;
-
Papas
Εγώ άκουσα ότι θα έχει άποχη...κυρίως από αυτούς που είναι στις τελευταίες θέσεις λόγου του ότι μπορεί και είναι σίγουρο ότι θα πάρουν άσχημη μεταθεση
-
Επισκέπτης
παιδιά αυτό το έχουμε ξανά πει λίγοι θα είναι αυτού πού θα πάνε στο σπίτι τους και θα σας εξηγήσω γιατί οι πρώτοι 150 θα πάνε σπίτια τους από εκεί και πέρα θα ψάχνουν για κοντινότερες περιοχές έτσι ένας που είναι για παράδειγμα από Λάρισα και θα έχουν καλυφθεί οι θέσεις θα πάει στων Βόλο μετά εκείνος από των Βόλο θα πάει στην Βοιωτία και πάει λέγοντας και μετά από 400 και κάτω πάνε για νησιά αυτή θα είναι οι κατανομή των θέσεων δεν γίνεται να πάνε όλοι στην πόλη τους είναι πολύ απλό και όλοι το γνωρίζαμε όταν κάναμε τα χαρτιά το καλύτερο είναι αν κάποιος δεν είναι σίγουρος αν θα πάει στο μέρος όπου θα των στείλουν να μην πάει καθόλου και φάει την θέση από κάποιο άλλο παιδί
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες