ΚΕΕΔ - Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Φιλε εγω ειχα και την εκοψα οχι λογω 9μηνου απλα πιστευω οτι ειναι καλη στιγμη να μπω, ειμαι 22 στα 23. Εμενα με καλεσανε κανονικα κεεδ υεα. Αυτο παντως που βλεπω ειναι μια τεραστια προκαταληψη για τις ειδικες δυναμεις του στρατου. Ολοι μου μιλανε αρνητικα δεν΄εχω ακουσει ενα καλο λογο (απο πεζικαριουσ, ή γιοταδες φυσικα ή απο ατομα που την κανανε απο ειδ. Δυν.). Με ρωτανε γιατι παω, οτι ειναι ασχημα, οτι δεν σου μενει τιποτα... Εγω απο αυτα που λετε και απο αυτα που βλεπω στις φωτογραφιες στις παρελασεις στις ασσκησεις ακομα και στις αγγαρειες πιστευω οτι στο τελος κατι μενει για τον καθενα και οχι για τους αλλουσ... Ισως εδω να κολλαει ακριβωσ Το΄΄οσα δεν φτανει η αλεπου. ΄΄
Anonymous

Παρουσιάζομαι 10/11/2009 στο ΚΕΕΔ Νέας Περάμου Αττικής.
Όλοι οι νεοσύλεκτοι των ειδικών δυνάμεων παρουσιάζοντε εκει και μετά γίνεται η επιλογή τους σε ειδικότητες (ΛΟΚ ή τι) ;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 30
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Ναι.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 30
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

basilhsb έγραψε:Φιλε εγω ειχα και την εκοψα οχι λογω 9μηνου απλα πιστευω οτι ειναι καλη στιγμη να μπω, ειμαι 22 στα 23. Εμενα με καλεσανε κανονικα κεεδ υεα. Αυτο παντως που βλεπω ειναι μια τεραστια προκαταληψη για τις ειδικες δυναμεις του στρατου. Ολοι μου μιλανε αρνητικα δεν΄εχω ακουσει ενα καλο λογο (απο πεζικαριουσ, ή γιοταδες φυσικα ή απο ατομα που την κανανε απο ειδ. Δυν.). Με ρωτανε γιατι παω, οτι ειναι ασχημα, οτι δεν σου μενει τιποτα... Εγω απο αυτα που λετε και απο αυτα που βλεπω στις φωτογραφιες στις παρελασεις στις ασσκησεις ακομα και στις αγγαρειες πιστευω οτι στο τελος κατι μενει για τον καθενα και οχι για τους αλλουσ... Ισως εδω να κολλαει ακριβως Το΄΄οσα δεν φτανει η αλεπου. ΄΄

Φίλε μου, έχουν προκατάληψη γιατί με το καλημέρα είδαν τι εστί Ειδικές Δυνάμεις. Δεν είναι για τον οποιονδήποτε οι ΕΔ.
Anonymous

Μπωρει να μου πει καπιος αν θα εχουν αρκετη ζητηση ει ειδηκες δυναμεις της δ εσσο γιατι εγω παρουσιαζομε πεζικο πρωτα κ φοβαμε μην δεν με παρουν λογο πληροτητας! Οποιος μπωρει ας απαντησει παρακαλω!
Anonymous

Φευγει το αγορι μου κ θελω να μαθω αν υπαρχει καποια συγκεκριμενη μερα που ορκιζονται στο μεγαλο πευκο; αν ναι ποια μερα ειναι;

10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

Μάγκες θα τα μάθετε όλα σε λιγες μέρες.

Μη ρωτάτε πολλα!

Καλη κατάταξη, καλή θητεία!

65 και σήμερα και τρελάινομαι!

Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Rafale »

10κωστας50 έγραψε:Μάγκες θα τα μάθετε όλα σε λιγες μέρες.

Μη ρωτάτε πολλα!

Τιποτε εχεις κιολας φτασει 65!
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

cristi έγραψε:
10κωστας50 έγραψε: Μάγκες θα τα μάθετε όλα σε λιγες μέρες.

Μη ρωτάτε πολλα!

Τιποτε εχεις κιολας φτασει 65!
Eίναι πολλές;

Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Anonymous

Γειας παιδια!

παρουσιαζομαι ειδικες δυναμεις αλλα εχο προβλιμα με τα ματια μου. Σ αυτην τη περιπτοση τι γεινετε;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Greek_Army »

Τι πρόβλημα έχεις;
Anonymous

Παιδιά έχω κάποιες απορίες, όπως μου είπαν σε άλλα topic θα υπάρξει ενημερωση βεβαια και μέσα στο Πευκο αλλά επειδή μαρέσει να έχω ένα πλάνο απο πριν σαν άνθρωπος, θελω αν μπορει κάποιος που ξερει να με βοηθήσει για να κανω την καλυτερη επιλογή βάση αυτού που θέλω.

Διαβάζοντας χθες πολλα από τα topic που παίζουν εδώ, έχω συμπαιράνει τα εξής (διορθώστε αν κάνω λάθος :P)

Ξεκινώντας στο ΚΕΕΔ και αφού ορικιστείς:

1) Μπορείς να διαλέξεις κάποιο όπλο των ειδικών δυνάμεων. Έστω Αλεξιπτωτιστής.
α) Αν σε πάρουν μένεις Ασπροπυργο σωστά;
β) Αν Όχι, σε πηγαίνουν αμφίβιο καταδρομέα στην Κω.
Ερώτηση, αυτό είναι σίγουρο; Δεν είναι κάποια φάση που δηλώνεις μέρη στα οποία θες να πας; Εγώ ας πούμε αν δεν μπω αλεξιπτωτιστής (που απο όσο ξερω δεν εχει να πας αλλού πέρα απο Ασπρόπυργο), θέλω να πάω Κύπρο. Από όσο μου είπαν, αμφίβιους δεν έχει στην Κύπρο. Οπότε δεν παίζει να με βάλουν ορεινούς ώστε να πάω εκεί αν το ζητήσω;

2) Μπορείς να πας για ΥΕΑ.
Όπου φευγεις για Κρήτη (εφόσον φυσικά περάσεις τις δοκιμασίες) μαζί με όλους τους δόκιμους για 2 μήνες (;) (συμπεριλαμβανομένου και του πεζικού) και εκεί αν τα πας καλά στα σχολεία μπορείς να γίνεις δόκιμος ειδικών δυνάμεων (ή είναι τύχη καθαρά αυτό; Από οτι καταλαβα πάντως αν πήγες δόκιμος από απλό πεζικό, δεν μπορείς να γίνεις δόκιμος ειδικών δυνάμεων) από όπου πάλι ανάλογα το βύσμα ή τις επιδόσεις σου, διαλέγεις σε ποιο "όπλο" των ειδικών δυνάμεων θα είσαι δόκιμος.
Σωστά ως εδώ ή οχι;
Εδώ έχεις επίλογή αφού πάρεις το δοκιμόσημο, να επιλέξεις που θα σε στείλουν όπως όταν είσαι φαντάρος; Ή όχι; Πχ μπορείς να διαλέξεις Κύπρο ή σε στελνουν όπου νομίζουν αυτοί;

Plz help... :) Γενικά σε ποιο στάδιο είναι που δηλώνεις που θέλεις να σε πάνε; Εγώ όπως καταλάβατε, αυτό που θέλω στην ουσία είναι ή να μπω αλεξιπτωτιστής ή να πάω Κύπρο ως ειδικές δυνάμεις (δόκιμος ή μη αυτό δεν το έχω σκεφτεί σίγουρα ακόμα... Θα παιχτεί πολύ και από τον μισθό που θα ακούσω) και κοιτάω να βρω πως να τα μαγειρέψω ώστε να πετυχω ένα από τα δύο με έμφαση στο πρώτο.
ΝΕΟΣ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 9
Επάγγελμα: φοιτητης ηλεκτρονικης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ΝΕΟΣ »

Μια ερωτηση και γω. Παρουσιαζομαι Καλαματα ΚΕΔΒ αλλα εγω δηλωσα ειδικες δυναμεις. Στις ποσες μερες ερχεται κλιμακιο απο ειδικες και ζητανε ατομα; Οταν ερθουν και με παρουν ορκομοσια θα κανω Καλαματα και μετα θα φυγω για Πευκο (γτ το κοντινοτερο στρατοπεδο ειναι εκει) ή θα φυγω αμεσα μαζι τους;

Epilektos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 16
Επάγγελμα: Μαθητής

Δημοσίευση από Epilektos »

ΝΕΟΣ έγραψε:Μια ερωτηση και γω. Παρουσιαζομαι Καλαματα ΚΕΔΒ αλλα εγω δηλωσα ειδικες δυναμεις. Στις ποσες μερες ερχεται κλιμακιο απο ειδικες και ζητανε ατομα; Οταν ερθουν και με παρουν ορκομοσια θα κανω Καλαματα και μετα θα φυγω για Πευκο (γτ το κοντινοτερο στρατοπεδο ειναι εκει) ή θα φυγω αμεσα μαζι τους;

Το κλιμάκιο θα έρθει 1-2 μέρες μετά την ορκομωσία και θα φύγετε 1-2 μέρες μετά από όταν έρθουν.(λογικά. Όσο μπορεί να υπάρξει λογική εκεί μέσα... )
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Greek_Army »

Το κλιμάκιο έρχετε πριν την ορκωμοσία Εικόνα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες