Αγόρι μου. Καταρχάς είμαι γυναίκα. Δεύτερον εσύ το θεωρείς εύκολο να έχουμε δώσει 400€ και 500€ σε εισιτήρια και να αναγκαζόμαστε να επιστρέψουμε στην Αθήνα με επιπλέον κόστος για να πάρουμε την καρτέλα και διακοπές να μην κάνουμε;; Αφού το θεωρείς τόσο εύκολο να μας τα πληρώσεις εσύ
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
-
Επισκέπτης
Ε τότε τον γκόμενο!Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Αύγ 08, 2026 1:27 pmΑγόρι μου. Καταρχάς είμαι γυναίκα. Δεύτερον εσύ το θεωρείς εύκολο να έχουμε δώσει 400€ και 500€ σε εισιτήρια και να αναγκαζόμαστε να επιστρέψουμε στην Αθήνα με επιπλέον κόστος για να πάρουμε την καρτέλα και διακοπές να μην κάνουμε;; Αφού το θεωρείς τόσο εύκολο να μας τα πληρώσεις εσύ
-
AstirTigrisZinon
Λοιπόν αλάνια ακούστε. Δεν έχουν βγει καν οι τελικοί είναι Αύγουστος όλοι θα είναι διακοπές στα νησιά από το αρχηγείο με άδεια! Να βγουν και οι τελικοί και μετά καρτέλες και δύο βδομάδες προθεσμία για να πάμε σε γιατρούς όλοι και μετά θα ανακοινωθούν τα πκε αλφάβητικα από το επώνυμο μέχρι το τελευταίο γράμμα θα χωρίσουμε σε ημερομηνίες!το οικονομικό είναι μεγάλο θέμα καθώς δεν θα παίρνουμε στην εκπαίδευση ούτε ευρώ μετά από 3 μήνες κάποιο ποσό θα πάρουμε όλοι !Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Αύγ 08, 2026 5:05 pmΕ τότε τον γκόμενο!Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Αύγ 08, 2026 1:27 pmΑγόρι μου. Καταρχάς είμαι γυναίκα. Δεύτερον εσύ το θεωρείς εύκολο να έχουμε δώσει 400€ και 500€ σε εισιτήρια και να αναγκαζόμαστε να επιστρέψουμε στην Αθήνα με επιπλέον κόστος για να πάρουμε την καρτέλα και διακοπές να μην κάνουμε;; Αφού το θεωρείς τόσο εύκολο να μας τα πληρώσεις εσύ
Άκουσε με δεν υπάρχει περίπτωση να σας πουν να πάρετε καρτέλα πριν τα μέσα Σεπτεμβρίου εκεί θα σας καλέσουν για καρτέλες.
-
Resss
Επίσης άμα κάποιος γνωρίζει σχετικά με το φεκ την υπουργική απόφαση που βγήκε για τις 926 οργανικές θέσεις ειδικών φρουρών για ποια προκήρυξη λέει για μας τώρα εμάς στο να πάρει παραπάνω άτομαAstirTigrisZinon έγραψε: Σάβ Αύγ 08, 2026 5:32 pmΛοιπόν αλάνια ακούστε. Δεν έχουν βγει καν οι τελικοί είναι Αύγουστος όλοι θα είναι διακοπές στα νησιά από το αρχηγείο με άδεια! Να βγουν και οι τελικοί και μετά καρτέλες και δύο βδομάδες προθεσμία για να πάμε σε γιατρούς όλοι και μετά θα ανακοινωθούν τα πκε αλφάβητικα από το επώνυμο μέχρι το τελευταίο γράμμα θα χωρίσουμε σε ημερομηνίες!το οικονομικό είναι μεγάλο θέμα καθώς δεν θα παίρνουμε στην εκπαίδευση ούτε ευρώ μετά από 3 μήνες κάποιο ποσό θα πάρουμε όλοι !Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Αύγ 08, 2026 5:05 pmΕ τότε τον γκόμενο!Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Αύγ 08, 2026 1:27 pm
Αγόρι μου. Καταρχάς είμαι γυναίκα. Δεύτερον εσύ το θεωρείς εύκολο να έχουμε δώσει 400€ και 500€ σε εισιτήρια και να αναγκαζόμαστε να επιστρέψουμε στην Αθήνα με επιπλέον κόστος για να πάρουμε την καρτέλα και διακοπές να μην κάνουμε;; Αφού το θεωρείς τόσο εύκολο να μας τα πληρώσεις εσύ
Άκουσε με δεν υπάρχει περίπτωση να σας πουν να πάρετε καρτέλα πριν τα μέσα Σεπτεμβρίου εκεί θα σας καλέσουν για καρτέλες.
-
Επισκέπτης
Δεν υπάρχει γκόμενος αγόρι μου. Οικογένεια με 2 μικρά παιδιά είμαστε. Στο τμήμα που πήραμε τηλέφωνο είπαν πως δεν γνωρίζουν τίποτα, παρόλα αυτά δεν υπάρχει καμία ενημέρωση . Θα έπρεπε να μας ενημερώσουν να ξέρουμε κι εμείς τι θα κάνουμε είτε παντρεμένοι είτε ανύπαντροι. Αυτό που μας έχουν στο περίμενε είναι μεγάλη χαζομάρα. Δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε τίποτα , δηλαδή πρέπει να κάτσουμε στην Αθήνα να περιμένουμε πότε θα βγάλουν αποτελέσματα αυτοί??Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Αύγ 08, 2026 5:05 pmΕ τότε τον γκόμενο!Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Αύγ 08, 2026 1:27 pmΑγόρι μου. Καταρχάς είμαι γυναίκα. Δεύτερον εσύ το θεωρείς εύκολο να έχουμε δώσει 400€ και 500€ σε εισιτήρια και να αναγκαζόμαστε να επιστρέψουμε στην Αθήνα με επιπλέον κόστος για να πάρουμε την καρτέλα και διακοπές να μην κάνουμε;; Αφού το θεωρείς τόσο εύκολο να μας τα πληρώσεις εσύ
Αυτές οι 926 θέσεις που λένε είναι για την δική μας προκήρυξη.. σίγουρα σε βάθος χρόνου θα πάρει και άλλους
-
Επισκέπτης
Καλά συγνώμη πόσο χρονών είσαι?Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Αύγ 08, 2026 9:32 pmΔεν υπάρχει γκόμενος αγόρι μου. Οικογένεια με 2 μικρά παιδιά είμαστε. Στο τμήμα που πήραμε τηλέφωνο είπαν πως δεν γνωρίζουν τίποτα, παρόλα αυτά δεν υπάρχει καμία ενημέρωση . Θα έπρεπε να μας ενημερώσουν να ξέρουμε κι εμείς τι θα κάνουμε είτε παντρεμένοι είτε ανύπαντροι. Αυτό που μας έχουν στο περίμενε είναι μεγάλη χαζομάρα. Δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε τίποτα , δηλαδή πρέπει να κάτσουμε στην Αθήνα να περιμένουμε πότε θα βγάλουν αποτελέσματα αυτοί??Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Αύγ 08, 2026 5:05 pmΕ τότε τον γκόμενο!Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Αύγ 08, 2026 1:27 pm
-
Επισκέπτης
Μέχρι τα 28 είναι η προκήρυξη παιδιάΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Αύγ 09, 2026 12:00 amΚαλά συγνώμη πόσο χρονών είσαι?Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Αύγ 08, 2026 9:32 pmΔεν υπάρχει γκόμενος αγόρι μου. Οικογένεια με 2 μικρά παιδιά είμαστε. Στο τμήμα που πήραμε τηλέφωνο είπαν πως δεν γνωρίζουν τίποτα, παρόλα αυτά δεν υπάρχει καμία ενημέρωση . Θα έπρεπε να μας ενημερώσουν να ξέρουμε κι εμείς τι θα κάνουμε είτε παντρεμένοι είτε ανύπαντροι. Αυτό που μας έχουν στο περίμενε είναι μεγάλη χαζομάρα. Δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε τίποτα , δηλαδή πρέπει να κάτσουμε στην Αθήνα να περιμένουμε πότε θα βγάλουν αποτελέσματα αυτοί??
Δεν είμαστε όλοι πιτσιρίκια σαν κάποιους από εδώ μέσα ….
-
Επισκέπτης
Επίσης απευθύνεστε συνεχώς σαν να μιλάτε μόνο σε άντρες , ενώ η πλειοψηφία αν δείτε και τον πίνακα είναι γυναίκες 
-
Επισκέπτης
28, με δίδυμα 2 χρονώνΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Αύγ 09, 2026 12:00 amΚαλά συγνώμη πόσο χρονών είσαι?Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Αύγ 08, 2026 9:32 pmΔεν υπάρχει γκόμενος αγόρι μου. Οικογένεια με 2 μικρά παιδιά είμαστε. Στο τμήμα που πήραμε τηλέφωνο είπαν πως δεν γνωρίζουν τίποτα, παρόλα αυτά δεν υπάρχει καμία ενημέρωση . Θα έπρεπε να μας ενημερώσουν να ξέρουμε κι εμείς τι θα κάνουμε είτε παντρεμένοι είτε ανύπαντροι. Αυτό που μας έχουν στο περίμενε είναι μεγάλη χαζομάρα. Δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε τίποτα , δηλαδή πρέπει να κάτσουμε στην Αθήνα να περιμένουμε πότε θα βγάλουν αποτελέσματα αυτοί??
-
Επισκέπτης
Έτσι πες τα
-
Επισκέπτης
Ακριβώς! Εντωμεταξύ μαρεσει που είμαστε σχεδόν όλοι συνομήλικοι σε αυτή την προκήρυξη θα μπορούμε να συνεννοηθούμε τουλάχιστον
-
Επισκέπτης
Φαντάσου τι απελπισία έχει πέσει στην Ελλάδα πόσο την έχουν εξαθλιωσει την χώρα μας για να θεωρούν όλοι τους ειδικούς φρουρούς σωτηρία από την επερχόμενη οικονομική κρίση και τον ιδιωτικό τομέα...
-
Επισκέπτης
Η πολύ απλά ότι είναι όλοι τους απόφοιτοι φιλολογίας θεολογίας διοίκησης επιχειρήσεων γεωπονικής και ιχθυοκαλλιέργειων? Λέω εγώ τώρα? Πού σημαίνει ότι απλά πέρασαν σε μία άχρηστη σχολή με 8-12 χιλιάδες μόρια που απλά τους πίεσαν οι γονείς να την τελειώνουν για να λένε ότι έχουν τελειώσει Πανεπιστήμιο μπας και τρυπώσουν σε καμία προκήρυξη του ΑΣΕΠ αλλιώς θα δουλεύουν ντελιβερι εστίαση ή λιανεμποριο???
-
Επισκέπτης
Πωπωπω αυτό που τα ξέρετε όλα εδώ μέσα με ξεπερνά.Χαραμιζεστε έπρεπε να γίνετε μέντιουμ
.Καποιοι το κάνουν κι επειδή το γουστάρουν ξέρετε κι έχουν βλέψεις στο σώμα, το κακό που είναι δηλαδή?
Επίσης ο ντελίβερι βγάζει περισσότερα. Ντελίβερι δεν είμαι, την νομική έχω τελειώσει. Αφιερωμένο
.Καποιοι το κάνουν κι επειδή το γουστάρουν ξέρετε κι έχουν βλέψεις στο σώμα, το κακό που είναι δηλαδή?
Επίσης ο ντελίβερι βγάζει περισσότερα. Ντελίβερι δεν είμαι, την νομική έχω τελειώσει. Αφιερωμένο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες