Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Toreaaa

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Toreaaa »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Αύγ 04, 2026 2:19 am
Lorpso έγραψε: Δευ Αύγ 03, 2026 8:12 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 03, 2026 7:26 pm Για μα προχωρησει κανεις στη προκυρηξη το λεει ρητα οτι πρεπει το να εισαι Ι1.
Για να γινει αλλαγη του Ι2 σε Ι1 αν γινεται ειναι θεμα στρατολογιας και οχι της αστυνομιας.
το Ι1 ελεγχεται απο την αστυνομια διοτι με το περασμα των χρονων ολοι ειμαστε εγγεγραμενοι σαν εφεδροο στον στρατο αν καποιος στο περασμα του χρονου εχει αντιμετωπισει π.χ ενα τροχαιο αλλαζει το Ι δεν ασχολειται η αστυνομια με αυτο

Και άμα έχω περάσει σε θέσεις διορισμόυ με ι2 και απλά περιμένω μόνο τα πκε; Τι γίνεται τότε;

Καλο θα ηταν να ρωτησεις τον αμροδιο αξιωματικο που δεκτηκε την αιτηση σου με Ι2

Και να ρωτήσει να του πει τι; Μετά είναι τα πκε αρμόδια άμα περάσει τελείωσε έτσι πιστεύω 
Vit13
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από Vit13 »

Καλησπέρα. Στη β κατηγορία 220+ θέση υπάρχει περίπτωση για να καλέσουν ή έστω σε επόμενο κάλεσμα εντός δύο ετών ;
Elos

Δημοσίευση από Elos »

:x
 Vit13
Καλησπέρα. Στη β κατηγορία 220+ θέση υπάρχει περίπτωση για να καλέσουν ή έστω σε επόμενο κάλεσμα εντός δύο ετών ;

Και γω αυτό έχω απορεία... Μεγάλε να σου πω άμα γνωρίζεις όπως και να έχει πάντως θα απορροφηθούμε ; Θα μας καλέσουν πιστεύεις κάποια στιγμή στο μέλλον:;
Mariopl

Δημοσίευση από Mariopl »

Vit13 έγραψε: Τρί Αύγ 04, 2026 4:59 pm Καλησπέρα. Στη β κατηγορία 220+ θέση υπάρχει περίπτωση για να καλέσουν ή έστω σε επόμενο κάλεσμα εντός δύο ετών ;

Καλησπέρα παιδιά. Είναι αναλόγως το πόσους θα απορροφήσουν. Σίγουρα θα καλέσουν επιπλέον άτομα. Μόλις βγουν από την εκπαίδευση οι πρώτοι το πιθανότερο ειναι να βγει άλλη προκήρυξη με επιπλέον άτομα. Το θέμα είναι ότι εάν παίρνει λίγες ομάδες ατόμων πχ 65 ατομα και όχι 200 και 300 ίσως καθυστερήσει λίγο. Αλλά η θέση 220+ δεν είναι και πολύ μακριά. Οπότε να ελπίζετε προφανώς. 
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Toreaaa έγραψε: Τρί Αύγ 04, 2026 12:51 pm
Lorpso έγραψε: Δευ Αύγ 03, 2026 8:12 pm

Και άμα έχω περάσει σε θέσεις διορισμόυ με ι2 και απλά περιμένω μόνο τα πκε; Τι γίνεται τότε;

Καλο θα ηταν να ρωτησεις τον αμροδιο αξιωματικο που δεκτηκε την αιτηση σου με Ι2

Και να ρωτήσει να του πει τι; Μετά είναι τα πκε αρμόδια άμα περάσει τελείωσε έτσι πιστεύω 

Νταξει φιλε μου. Εχοντας περασει 3-4 ΠΚΕ μολις δουν το Ι2 θα σε κοψουν καλο βραδυ
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 05, 2026 12:27 am

Νταξει φιλε μου. Εχοντας περασει 3-4 ΠΚΕ μολις δουν το Ι2 θα σε κοψουν καλο βραδυ

Τι έχει το ι2 ? Είναι και αυτό ένοπλο στον στρατό 
Dolpgin

Δημοσίευση από Dolpgin »

Ρε φίλε πως θα το κάψουν το παλικάρι; Στα πκε δεν θέλουν έγγραφα κλπ ένα ερωτηματολόγιο συμπληρώνεις και την καρτέλα και τέλος 
Επισκέπτης

Παιδιά μια ερώτηση εγώ έκανα τα χαρτιά μου όσο έλειπα σεζόν στην Μύκονο . Τώρα έχω παραιτηθεί κι έχω γυρίσει στον τόπο μου  . Είμαι επιτυχών . Θα με φωναΞουν να πάρω την καρτέλα από την Μύκονο ;; Δεν υπάρχει άλλος 
τρόπος;
Επισκέπτης

Ναι δυστυχώς πρέπει να παραλάβεις καρτέλα από την Μύκονο εκεί που έκανες τα χαρτιά σου. Εκτός και αν τους πάρεις τηλέφωνο και τους παρακαλέσεις να στείλουν την καρτέλα σου στο ΑΤ της περιοχής σου δεν έχεις να χάσεις κάτι.
Επισκέπτης

Υπαρχει καποιο νεο για το ποτε θα βγουν οι τελικη πινακες!!
Οσο για τα δελτια εγω πηρα τηλ και μου ειπαν οτι μετα τους τελικους πινακες θα μας παρουν τηλ 
Επισκέπτης

Dolpgin έγραψε: Τετ Αύγ 05, 2026 10:53 am

Ρε φίλε πως θα το κάψουν το παλικάρι; Στα πκε δεν θέλουν έγγραφα κλπ ένα ερωτηματολόγιο συμπληρώνεις και την καρτέλα και τέλος 

Με το περας τον πκε γινεται διασταυρωση δικαιολογητικων με τη στρατολογια.
η προκυρηξη λεει ξεκαθαρα Ι1.
για αυτο πολυ απλα ειπα το παιδι να ρωτησει τον αξιωματικο που ελαβε χαρτια και του εδωσε οδηγιες

Επισκέπτης

Δεν έχουμε ενημέρωση κι οι περισσότεροι θα λείπουμε τουλάχιστον να ξέρουμε πότε να γυρίσουμε να παραλάβουμε την καρτέλα 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Αύγ 07, 2026 11:16 pm Δεν έχουμε ενημέρωση κι οι περισσότεροι θα λείπουμε τουλάχιστον να ξέρουμε πότε να γυρίσουμε να παραλάβουμε την καρτέλα 

Αν σε πάρουν τηλέφωνο αφήνεις την γκόμενα και γυρνάς Σούμπιτος!!!! Αααα ρε Έλληναραδες καλοκαίρι φραπέ και Άγιος ο Θεός 😂

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Αύγ 07, 2026 11:16 pm Δεν έχουμε ενημέρωση κι οι περισσότεροι θα λείπουμε τουλάχιστον να ξέρουμε πότε να γυρίσουμε να παραλάβουμε την καρτέλα 

Και επειδή και αυτοί θα λείπουν θεωρώ η διαδικασία θα ξεκινήσει τέλη Αυγούστου αρχές Σεπτέμβρη..

Επισκέπτης

Απλά να έχετε το νου σας μετά τον 15 Αύγουστο και όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα ώστε να βάλουμε όλα τα υπόλοιπα σε μια σειρά γιατί τώρα είναι όλα ανοιχτά 
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης