Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

μέχρι ποια θέση πιστεύετε ρεαλιστική μπορεί να φτάσει ο τελευταίος επιτυχών επίσης μετά της ένστασης πιστεύετε θα υπάρξει μεγάλη αυξομείωση των θέσεων η θα είναι περίπου τα ίδια η 20 με 30 θέσεις διάφορα 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Αύγ 04, 2026 10:00 pm μέχρι ποια θέση πιστεύετε ρεαλιστική μπορεί να φτάσει ο τελευταίος επιτυχών επίσης μετά της ένστασης πιστεύετε θα υπάρξει μεγάλη αυξομείωση των θέσεων η θα είναι περίπου τα ίδια η 20 με 30 θέσεις διάφορα 

Τί θέση είσαι?!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Αύγ 04, 2026 11:00 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Αύγ 04, 2026 10:00 pm μέχρι ποια θέση πιστεύετε ρεαλιστική μπορεί να φτάσει ο τελευταίος επιτυχών επίσης μετά της ένστασης πιστεύετε θα υπάρξει μεγάλη αυξομείωση των θέσεων η θα είναι περίπου τα ίδια η 20 με 30 θέσεις διάφορα 

Τί θέση είσαι?!

900 περίπου 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Αύγ 04, 2026 11:59 pm

Τί θέση είσαι?!

900 περίπου 

Κάνε προπόνηση, έχεις ελπίδες θα κοπούν πολλοί. 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 05, 2026 2:11 am

Τί θέση είσαι?!

900 περίπου 

Πόσοι νομίζετε θα κοπούν ρε μάγκες να κοπούν το πολύ 300 άτομα τι νομίζετε όλοι δεν βγάζουν τα αθλήματα και τα βγάζετε εσείς 
Επισκέπτης

Εσείς που λέτε για τα αθλήματα και πόσοι θα κοπούν.. σας λέω εγώ στην προηγούμενη πήγαν 400 άτομα και έμειναν 160  αυτοί που τα περάσαν.....
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 05, 2026 7:43 am
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 05, 2026 2:11 am

900 περίπου 

Πόσοι νομίζετε θα κοπούν ρε μάγκες να κοπούν το πολύ 300 άτομα τι νομίζετε όλοι δεν βγάζουν τα αθλήματα και τα βγάζετε εσείς 

Ναι αυτό λέμε και αυτό θα γίνει. Έτσι γίνεται πάντα. 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 05, 2026 9:45 am Εσείς που λέτε για τα αθλήματα και πόσοι θα κοπούν.. σας λέω εγώ στην προηγούμενη πήγαν 400 άτομα και έμειναν 160  αυτοί που τα περάσαν.....

Αυτό δε σημαίνει ότι η συγκεκριμένη αναλογία θα ακολουθεί σε κάθε διαγωνισμό.

Τώρα μπορεί με τους πρώτους 750 να συμπληρωθεί το νούμερο των 600.

Μπορεί να τα βγάζουν σχεδόν όλοι.

Εγώ λέω πως 850 το πολύ να πάει.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 05, 2026 9:52 am
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 05, 2026 9:45 am Εσείς που λέτε για τα αθλήματα και πόσοι θα κοπούν.. σας λέω εγώ στην προηγούμενη πήγαν 400 άτομα και έμειναν 160  αυτοί που τα περάσαν.....

Αυτό δε σημαίνει ότι η συγκεκριμένη αναλογία θα ακολουθεί σε κάθε διαγωνισμό.

Τώρα μπορεί με τους πρώτους 750 να συμπληρωθεί το νούμερο των 600.

Μπορεί να τα βγάζουν σχεδόν όλοι.

Εγώ λέω πως 850 το πολύ να πάει.

σε προκήρυξη εμοδε μπορεί άμα ήταν 600 θέσεις να πήγαινε 850 σε πεθ με επαγγελματίες οδηγούς όπου δεν έχουν μεγάλη σχέση με την γυμναστική μην σου πω και το 1000 είναι λίγο 
Επισκέπτης

Η ένσταση γίνεται όταν θεωρείς ότι δεν σου υπολόγισαν σωστά τα μόρια ή δεν έλαβαν υπόψιν κάποιο χαρτί που εσύ θεωρείς σωστό. Για να αποδείξεις αυτά που ισχυρίζεσαι μπορείς να προσκομίσεις δικαιολογητικά. Κάτι νέο όμως όχι δεν μπορείς. Όσοι είναι μέχρι την θέση 900 να ελπίζεται. Προπόνηση. Πέντε καλές έλξεις και τα άλλα όπως πρέπει στους χρόνους τους. 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 05, 2026 10:18 am Η ένσταση γίνεται όταν θεωρείς ότι δεν σου υπολόγισαν σωστά τα μόρια ή δεν έλαβαν υπόψιν κάποιο χαρτί που εσύ θεωρείς σωστό. Για να αποδείξεις αυτά που ισχυρίζεσαι μπορείς να προσκομίσεις δικαιολογητικά. Κάτι νέο όμως όχι δεν μπορείς. Όσοι είναι μέχρι την θέση 900 να ελπίζεται. Προπόνηση. Πέντε καλές έλξεις και τα άλλα όπως πρέπει στους χρόνους τους. 

άρα θεωρείς ότι θα υπάρχουν μικρό αλλαγές στον τελικό πίνακα και όχι διάφορες 100+ θέσεων γιατί μας τρομοκράτησαν χθες κάποιοι 

Επισκέπτης

Καλημέρα παιδιά, από ότι πληροφορήθηκα οι περισσότερες απορρίψεις είναι για τον λόγο ότι δεν έκαναν την ψηφιακή υπογραφή στο τέλος και από ότι μου είπαν αυτό διορθώνεται , δε ξέρω κατά πόσο ισχύει απλά το έμαθα και σας το μεταφέρω. 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 05, 2026 11:26 am Καλημέρα παιδιά, από ότι πληροφορήθηκα οι περισσότερες απορρίψεις είναι για τον λόγο ότι δεν έκαναν την ψηφιακή υπογραφή στο τέλος και από ότι μου είπαν αυτό διορθώνεται , δε ξέρω κατά πόσο ισχύει απλά το έμαθα και σας το μεταφέρω. 

100% ισχύει αυτό. Αλλα ο προβληματισμος ειναι γιατι δεν μπόρεσαν να υπογράψουν ψηφιακά? Μέχρι 30 χρονών είναι  μικρά παιδιά. Αν δεν μπορούν να υπογράψουν ψηφιακά άραγε θα μπορούν άλλα πράγματα? Η θα τα περιμένουν όλα από τους άλλους!! 
Επισκέπτης

Αμα ισχύει αυτό τότε μιλάμε για μεγάλες αλλαγές στον πινακα
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 05, 2026 11:35 am
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 05, 2026 11:26 am Καλημέρα παιδιά, από ότι πληροφορήθηκα οι περισσότερες απορρίψεις είναι για τον λόγο ότι δεν έκαναν την ψηφιακή υπογραφή στο τέλος και από ότι μου είπαν αυτό διορθώνεται , δε ξέρω κατά πόσο ισχύει απλά το έμαθα και σας το μεταφέρω. 

100% ισχύει αυτό. Αλλα ο προβληματισμος ειναι γιατι δεν μπόρεσαν να υπογράψουν ψηφιακά? Μέχρι 30 χρονών είναι  μικρά παιδιά. Αν δεν μπορούν να υπογράψουν ψηφιακά άραγε θα μπορούν άλλα πράγματα? Η θα τα περιμένουν όλα από τους άλλους!! 

Ρε παιδιά τι λέτε αφού εάν δεν υπέγραψες ψηφιακά δεν γινόταν η αίτηση ή αίτηση νομίζω είναι εκείνη που υπογράψαμε μέσω. Gov
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 22 επισκέπτες