Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Δε θα φτάσουν τα άτομα,θα βγει κ άλλη προκήρυξη για να καλυφθεί ο αριθμός,θα κοπούν όλοι στα αθλήματα, μόνο οι γυμναστηριακοι καταδρομείς βγάζουν αυτά τα αθλήματα.Αυτοι κ ο Σβαρτζενέγκερ 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Αύγ 04, 2026 2:57 pm Στις ενστάσεις δε μπορείς να μαζέψεις δικαιολογητικά που δε πρόλαβες.Τι ακριβώς λέτε ορισμένοι;Αν έκανες κάτι λάθος στην αίτηση,φιλακια

Και τότε τι γίνεται κ καθόλου η διαδικασία των ενστάσεων; Επίσης γιατί στο υπόδειγμα της αίτησης σου ζητάει να υποβάλεις δικαιολογητικά; 

Επισκέπτης

Δεν ξερω ρε φιλε.Παντως ειναι λογικο να μπορεις να προσθεσεις δικαιολογητικο ; 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Αύγ 04, 2026 4:10 pm Δεν ξερω ρε φιλε.Παντως ειναι λογικο να μπορεις να προσθεσεις δικαιολογητικο ; 

Εαν έκανες λάθος κάποιο χαρτί το οποίο το είχες πριν την προκυρηξη γιατί να μην είναι λογικό; Λογικό δε θα μου φαινόταν να μπορείς να προσθέσεις μόρια 
Επισκέπτης

Η ενσταση απο οσο ξερω ειναι για λαθος της επιτροπης και οχι δικο σου
Επισκέπτης

καθίστε ρε παιδιά δηλαδή ποίο χαρτί ήταν τόσο δύσκολο από αυτό που ζητούσαν και δεν μπόρεσαν σε 10 μέρες αιτήσεων να το έχουν από την άλλη νομίζω πως αν δεν είχες συμπλήρωση κάποιο από τα υποχρεωτικά πεδία δεν σε άφηνε να ολοκληρώσει την αίτηση γενική είναι ναι πολύ μπερδεμένη κατάσταση πάντως σε άλλες προκήρυξη η πίνακες πριν και μετά της ένστασης είχαν ελάχιστες διαφορές 

Επισκέπτης

εγώ μία ματιά που έριξα οι περισσότερες αιτήσεις που δεν γίναν αποδεκτές έχουν αριθμό πάνω από 1500 δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αλλά δεν μπορώ να φανταστώ με τίποτα τι κάναν λάθος όλοι αυτή εκτός αν όντως κάναν αίτηση χωρίς να έχουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά λάθος να κάνει η επιτροπή σε όλους αυτούς δεν παίζει δική τους είναι η ευθύνη 100%
Επισκέπτης

Δηλαδη ρε μαγκες ολοι αυτοι  οι 700 που δεν πληρουν τις προυποθεσεις λετε απλα να ειναι αιτησεις χωρις το Γ΄ κατηγοριας ας πουμε;Πολλα ειναι τα 730 ατομα 
Επισκέπτης

Εντωμεταξυ και κάτι άλλο.δικαιωμα ένστασης έχουν ίσως μόνο αυτοί που πληρούν τα κριτήρια; δηλαδή μόνο αυτοί από τον πρώτο πίνακα;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Αύγ 04, 2026 7:30 pm Δηλαδη ρε μαγκες ολοι αυτοι  οι 700 που δεν πληρουν τις προυποθεσεις λετε απλα να ειναι αιτησεις χωρις το Γ΄ κατηγοριας ας πουμε;Πολλα ειναι τα 730 ατομα 

και εγώ αυτό λέω ρε φίλε πως γίνεται να έχει κάνει λάθος η επιτροπή σε 700 άτομα κατά την γνώμη μου μπορεί καμία 100 150 άτομα όντως να έγινε λάθος μια να μην μέτρησαν τα χαρτιά τους και οι υπόλοιποι απλά κάναν αίτηση χωρίς το γ δεν εξηγείται αλλιώς τα υπόλοιπα δικαιολογητικά ήταν πολύ απλά το λάθος να γίνει στην ταυτότητα ή στο απολυτήριο 

Επισκέπτης

που πήγαν όλοι αυτού με της 3000 αίτησης και τα 20+ μόρια βάση εξαφανίστηκαν όταν το λέγαμε μερικοί πως είναι αδύνατο να γίνουν πάνω από 2000 αίτησης μας λέγαν ότι το λιγότερο θα είναι 2000 τέλος πάντων δεν πειράζει πάμε δυνατά τώρα για τα πκε εκεί θα κριθούν όλα 
Επισκέπτης

Είμαι λίγο πάνω από 550 θέση.να αγχώνομαι για τις ενστάσεις;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Αύγ 04, 2026 8:57 pm Είμαι λίγο πάνω από 550 θέση.να αγχώνομαι για τις ενστάσεις;

τι να αγχώνεσαι ρε φίλε και 600 κάτι να πας πάλι θα μπεις 
Alexakoss

Δημοσίευση από Alexakoss »

Θέση 750 βγάζω τα αθλήματα στο ρελαντί έχω ελπίδες λέτε 
Επισκέπτης

Πιστεύω ναι φιλε
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 21 επισκέπτες