Και να ρωτήσει να του πει τι; Μετά είναι τα πκε αρμόδια άμα περάσει τελείωσε έτσι πιστεύωΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Αύγ 04, 2026 2:19 amΚαλο θα ηταν να ρωτησεις τον αμροδιο αξιωματικο που δεκτηκε την αιτηση σου με Ι2Lorpso έγραψε: Δευ Αύγ 03, 2026 8:12 pmΚαι άμα έχω περάσει σε θέσεις διορισμόυ με ι2 και απλά περιμένω μόνο τα πκε; Τι γίνεται τότε;Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 03, 2026 7:26 pm Για μα προχωρησει κανεις στη προκυρηξη το λεει ρητα οτι πρεπει το να εισαι Ι1.
Για να γινει αλλαγη του Ι2 σε Ι1 αν γινεται ειναι θεμα στρατολογιας και οχι της αστυνομιας.
το Ι1 ελεγχεται απο την αστυνομια διοτι με το περασμα των χρονων ολοι ειμαστε εγγεγραμενοι σαν εφεδροο στον στρατο αν καποιος στο περασμα του χρονου εχει αντιμετωπισει π.χ ενα τροχαιο αλλαζει το Ι δεν ασχολειται η αστυνομια με αυτο
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
-
Toreaaa
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
Καλησπέρα. Στη β κατηγορία 220+ θέση υπάρχει περίπτωση για να καλέσουν ή έστω σε επόμενο κάλεσμα εντός δύο ετών ;
-
Elos
Και γω αυτό έχω απορεία... Μεγάλε να σου πω άμα γνωρίζεις όπως και να έχει πάντως θα απορροφηθούμε ; Θα μας καλέσουν πιστεύεις κάποια στιγμή στο μέλλον:;
Vit13
Καλησπέρα. Στη β κατηγορία 220+ θέση υπάρχει περίπτωση για να καλέσουν ή έστω σε επόμενο κάλεσμα εντός δύο ετών ;
-
Mariopl
Καλησπέρα παιδιά. Είναι αναλόγως το πόσους θα απορροφήσουν. Σίγουρα θα καλέσουν επιπλέον άτομα. Μόλις βγουν από την εκπαίδευση οι πρώτοι το πιθανότερο ειναι να βγει άλλη προκήρυξη με επιπλέον άτομα. Το θέμα είναι ότι εάν παίρνει λίγες ομάδες ατόμων πχ 65 ατομα και όχι 200 και 300 ίσως καθυστερήσει λίγο. Αλλά η θέση 220+ δεν είναι και πολύ μακριά. Οπότε να ελπίζετε προφανώς.Vit13 έγραψε: Τρί Αύγ 04, 2026 4:59 pm Καλησπέρα. Στη β κατηγορία 220+ θέση υπάρχει περίπτωση για να καλέσουν ή έστω σε επόμενο κάλεσμα εντός δύο ετών ;
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
-
Dolpgin
-
Επισκέπτης
Παιδιά μια ερώτηση εγώ έκανα τα χαρτιά μου όσο έλειπα σεζόν στην Μύκονο . Τώρα έχω παραιτηθεί κι έχω γυρίσει στον τόπο μου . Είμαι επιτυχών . Θα με φωναΞουν να πάρω την καρτέλα από την Μύκονο ;; Δεν υπάρχει άλλος
τρόπος;
τρόπος;
-
Επισκέπτης
Ναι δυστυχώς πρέπει να παραλάβεις καρτέλα από την Μύκονο εκεί που έκανες τα χαρτιά σου. Εκτός και αν τους πάρεις τηλέφωνο και τους παρακαλέσεις να στείλουν την καρτέλα σου στο ΑΤ της περιοχής σου δεν έχεις να χάσεις κάτι.
-
Επισκέπτης
Υπαρχει καποιο νεο για το ποτε θα βγουν οι τελικη πινακες!!
Οσο για τα δελτια εγω πηρα τηλ και μου ειπαν οτι μετα τους τελικους πινακες θα μας παρουν τηλ
Οσο για τα δελτια εγω πηρα τηλ και μου ειπαν οτι μετα τους τελικους πινακες θα μας παρουν τηλ
-
Επισκέπτης
Με το περας τον πκε γινεται διασταυρωση δικαιολογητικων με τη στρατολογια.
η προκυρηξη λεει ξεκαθαρα Ι1.
για αυτο πολυ απλα ειπα το παιδι να ρωτησει τον αξιωματικο που ελαβε χαρτια και του εδωσε οδηγιες
-
Επισκέπτης
Δεν έχουμε ενημέρωση κι οι περισσότεροι θα λείπουμε τουλάχιστον να ξέρουμε πότε να γυρίσουμε να παραλάβουμε την καρτέλα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 20 επισκέπτες