Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Doasr έγραψε: Σάβ Αύγ 01, 2026 7:12 pm
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Αύγ 01, 2026 7:05 pm
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Αύγ 01, 2026 5:45 pm
Ή δική μου γνώμη είναι ότι θα καλέσουν τέλη Αυγούστου καθώς χρειάζεται ένα δεκαήμερο για δελτίο και έπειτα γιατρούς , πκε μέσα Σεπτεμβρίου καθώς θα είμαστε αρκετά άτομα οπότε θα χρειαστούν και εκεί ημέρες όπως χρειάζονται και κάποιες ημέρες που θα δώσουν μέχρι να παρουσιαστείς που θεωρώ Οκτωβρη. Άμα έχει κάποιος άλλη γνώμη θα ήταν καλό να την ακούσουμε για με πιο σφαιρική εικόνα καθώς τίποτα δεν είναι σίγουρο 

Και εγώ θεωρώ πως θα δώσουν καρτέλες τέλη Αυγούστου ώστε να έχουμε περιθώριο μέχρι αρχές Σεπτέμβρη να πάμε στους γιατρούς και μέσα προς τέλη Σεπτέμβρη τα πκε 

Πιστεύετε θα υπάρχει αποχή παραιτήσεις η και ακυρώσεις υποψηφίων κατά τα πκε;ώστε να καλέσουν και μετά από τους 190 πχ;

Καλεί τον διπλάσιο αριθμό τών υποψηφίων και στις δύο κατηγορίες?

Makisdimakis

Δημοσίευση από Makisdimakis »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Αύγ 02, 2026 1:40 pm
Και εγώ θεωρώ πως θα δώσουν καρτέλες τέλη Αυγούστου ώστε να έχουμε περιθώριο μέχρι αρχές Σεπτέμβρη να πάμε στους γιατρούς και μέσα προς τέλη Σεπτέμβρη τα πκε 

Πιστεύετε θα υπάρχει αποχή παραιτήσεις η και ακυρώσεις υποψηφίων κατά τα πκε;ώστε να καλέσουν και μετά από τους 190 πχ;

Λέει συγκεκριμένα ποσα άτομα από την κάθε κατηγορία. Εάν υπάρξουν απώλειες τότε προχωρά στους επόμενους.

Makisdimakis

Δημοσίευση από Makisdimakis »

Λέει συγκεκριμένα ποσα άτομα από την κάθε κατηγορία. Εάν υπάρξουν απώλειες τότε προχωρά στους επόμενους.

Angelso

Δημοσίευση από Angelso »

Makisdimakis έγραψε: Κυρ Αύγ 02, 2026 4:36 pm

Από το 20 τις εκατό 150 άτομα παραπάνω από το 80 γύρο στους 600 να ρωτήσω Κάτι αν γνωρίζει κάποιος το ι2 αλλάζεει σε ι1; Ώστε να μπορώ να μπω
Επισκέπτης

Angelso έγραψε: Κυρ Αύγ 02, 2026 7:07 pm

Από το 20 τις εκατό 150 άτομα παραπάνω από το 80 γύρο στους 600 να ρωτήσω Κάτι αν γνωρίζει κάποιος το ι2 αλλάζεει σε ι1; Ώστε να μπορώ να μπω

Εξαρτάται την πάθηση-λόγο που σε έβγαλαν ι2 , θα κριθεί ξεκάθαρα από τις εξετάσεις που θα κάνεις πριν μπεις 
Ashfh

Δημοσίευση από Ashfh »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Αύγ 02, 2026 7:41 pm
Angelso έγραψε: Κυρ Αύγ 02, 2026 7:07 pm

Εξαρτάται την πάθηση-λόγο που σε έβγαλαν ι2 , θα κριθεί ξεκάθαρα από τις εξετάσεις που θα κάνεις πριν μπεις 

Κάτσε ρε φίλε δηλαδή άμα εγώ προσκομίσω το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης που το έχω δώσει ήδη μετά στα πκε που θα με καλέσουν αν με κρίνουν οκ ενώ είμαι ήδη ι2 αντισταθμίζεται αυτό; Μπορώ να κάνω αλλαγή του Ι στην επιτροπή απαλλαγών ώστε να είμαι καλυμμένος όταν θα πάω στα πκε τουλάχιστον μέχρι τότε να έχει γίνει αλλαγή ; 
Επισκέπτης

Δεν σου μιλάω με απόλυτη σιγουριά το έχω ακούσει σαν περίπτωση όμως, καλύτερα να ρωτήσεις εκεί που έκανες τα χαρτιά σου 
Kkalo

Δημοσίευση από Kkalo »

Δεν έχει ακουστεί ποτέ θα πάμε να πάρουμε δελτία; Καλημέρα παίδες 
Mariopl

Δημοσίευση από Mariopl »

Kkalo έγραψε: Δευ Αύγ 03, 2026 10:58 am Δεν έχει ακουστεί ποτέ θα πάμε να πάρουμε δελτία; Καλημέρα παίδες 

Ρε φίλε τσέκαρε τη συνομιλία. Μη λέμε τα ίδια και τα ίδια. Εχουμε πει από Σεπτέμβρη. Μπαίνετε που μπαίνετε μη ρωτάτε τα ίδια πράγματα. 
Επισκέπτης

Καλησπέρα είμαι 900+ θέση Α κατηγορία. Έχω ελπίδες να μπω με την πρώτη φουρνιά ή χλωμό?
Επισκέπτης

Φίλε μου και εγώ 900+ είμαι το θεωρώ δύσκολο να καλεστούμε από την πρώτη κλήση εκτός εάν πέσουν πολλά πιστόλια,όμως σίγουρα θα είμαστε μέσα στην δεύτερη κλήση 
Ypsrj

Δημοσίευση από Ypsrj »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 03, 2026 6:37 pm Φίλε μου και εγώ 900+ είμαι το θεωρώ δύσκολο να καλεστούμε από την πρώτη κλήση εκτός εάν πέσουν πολλά πιστόλια,όμως σίγουρα θα είμαστε μέσα στην δεύτερη κλήση 

Ήμουν σε πιο παλιά προκήρυξη αλλά ήμουν για νησί και έφυγα... Θα σας πω κάτι ... Πίστη στον Θεό..και αν όχι τώρα ξανά του χρόνου μην τα παρατάτε...
Επισκέπτης

Για μα προχωρησει κανεις στη προκυρηξη το λεει ρητα οτι πρεπει το να εισαι Ι1.
Για να γινει αλλαγη του Ι2 σε Ι1 αν γινεται ειναι θεμα στρατολογιας και οχι της αστυνομιας.
το Ι1 ελεγχεται απο την αστυνομια διοτι με το περασμα των χρονων ολοι ειμαστε εγγεγραμενοι σαν εφεδροο στον στρατο αν καποιος στο περασμα του χρονου εχει αντιμετωπισει π.χ ενα τροχαιο αλλαζει το Ι δεν ασχολειται η αστυνομια με αυτο
Lorpso

Δημοσίευση από Lorpso »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 03, 2026 7:26 pm Για μα προχωρησει κανεις στη προκυρηξη το λεει ρητα οτι πρεπει το να εισαι Ι1.
Για να γινει αλλαγη του Ι2 σε Ι1 αν γινεται ειναι θεμα στρατολογιας και οχι της αστυνομιας.
το Ι1 ελεγχεται απο την αστυνομια διοτι με το περασμα των χρονων ολοι ειμαστε εγγεγραμενοι σαν εφεδροο στον στρατο αν καποιος στο περασμα του χρονου εχει αντιμετωπισει π.χ ενα τροχαιο αλλαζει το Ι δεν ασχολειται η αστυνομια με αυτο

Και άμα έχω περάσει σε θέσεις διορισμόυ με ι2 και απλά περιμένω μόνο τα πκε; Τι γίνεται τότε;
Επισκέπτης

Lorpso έγραψε: Δευ Αύγ 03, 2026 8:12 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 03, 2026 7:26 pm Για μα προχωρησει κανεις στη προκυρηξη το λεει ρητα οτι πρεπει το να εισαι Ι1.

Και άμα έχω περάσει σε θέσεις διορισμόυ με ι2 και απλά περιμένω μόνο τα πκε; Τι γίνεται τότε;

Καλο θα ηταν να ρωτησεις τον αμροδιο αξιωματικο που δεκτηκε την αιτηση σου με Ι2

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 22 επισκέπτες