Καλεί τον διπλάσιο αριθμό τών υποψηφίων και στις δύο κατηγορίες?Doasr έγραψε: Σάβ Αύγ 01, 2026 7:12 pmΠιστεύετε θα υπάρχει αποχή παραιτήσεις η και ακυρώσεις υποψηφίων κατά τα πκε;ώστε να καλέσουν και μετά από τους 190 πχ;Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Αύγ 01, 2026 7:05 pmΚαι εγώ θεωρώ πως θα δώσουν καρτέλες τέλη Αυγούστου ώστε να έχουμε περιθώριο μέχρι αρχές Σεπτέμβρη να πάμε στους γιατρούς και μέσα προς τέλη Σεπτέμβρη τα πκεΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Αύγ 01, 2026 5:45 pm
Ή δική μου γνώμη είναι ότι θα καλέσουν τέλη Αυγούστου καθώς χρειάζεται ένα δεκαήμερο για δελτίο και έπειτα γιατρούς , πκε μέσα Σεπτεμβρίου καθώς θα είμαστε αρκετά άτομα οπότε θα χρειαστούν και εκεί ημέρες όπως χρειάζονται και κάποιες ημέρες που θα δώσουν μέχρι να παρουσιαστείς που θεωρώ Οκτωβρη. Άμα έχει κάποιος άλλη γνώμη θα ήταν καλό να την ακούσουμε για με πιο σφαιρική εικόνα καθώς τίποτα δεν είναι σίγουρο
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
-
Makisdimakis
Λέει συγκεκριμένα ποσα άτομα από την κάθε κατηγορία. Εάν υπάρξουν απώλειες τότε προχωρά στους επόμενους.
-
Makisdimakis
Λέει συγκεκριμένα ποσα άτομα από την κάθε κατηγορία. Εάν υπάρξουν απώλειες τότε προχωρά στους επόμενους.
-
Angelso
-
Επισκέπτης
-
Ashfh
Κάτσε ρε φίλε δηλαδή άμα εγώ προσκομίσω το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης που το έχω δώσει ήδη μετά στα πκε που θα με καλέσουν αν με κρίνουν οκ ενώ είμαι ήδη ι2 αντισταθμίζεται αυτό; Μπορώ να κάνω αλλαγή του Ι στην επιτροπή απαλλαγών ώστε να είμαι καλυμμένος όταν θα πάω στα πκε τουλάχιστον μέχρι τότε να έχει γίνει αλλαγή ;Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Αύγ 02, 2026 7:41 pmΕξαρτάται την πάθηση-λόγο που σε έβγαλαν ι2 , θα κριθεί ξεκάθαρα από τις εξετάσεις που θα κάνεις πριν μπεις
-
Επισκέπτης
Δεν σου μιλάω με απόλυτη σιγουριά το έχω ακούσει σαν περίπτωση όμως, καλύτερα να ρωτήσεις εκεί που έκανες τα χαρτιά σου
-
Kkalo
Δεν έχει ακουστεί ποτέ θα πάμε να πάρουμε δελτία; Καλημέρα παίδες
-
Επισκέπτης
Καλησπέρα είμαι 900+ θέση Α κατηγορία. Έχω ελπίδες να μπω με την πρώτη φουρνιά ή χλωμό?
-
Επισκέπτης
Φίλε μου και εγώ 900+ είμαι το θεωρώ δύσκολο να καλεστούμε από την πρώτη κλήση εκτός εάν πέσουν πολλά πιστόλια,όμως σίγουρα θα είμαστε μέσα στην δεύτερη κλήση
-
Ypsrj
Ήμουν σε πιο παλιά προκήρυξη αλλά ήμουν για νησί και έφυγα... Θα σας πω κάτι ... Πίστη στον Θεό..και αν όχι τώρα ξανά του χρόνου μην τα παρατάτε...
-
Επισκέπτης
Για μα προχωρησει κανεις στη προκυρηξη το λεει ρητα οτι πρεπει το να εισαι Ι1.
Για να γινει αλλαγη του Ι2 σε Ι1 αν γινεται ειναι θεμα στρατολογιας και οχι της αστυνομιας.
το Ι1 ελεγχεται απο την αστυνομια διοτι με το περασμα των χρονων ολοι ειμαστε εγγεγραμενοι σαν εφεδροο στον στρατο αν καποιος στο περασμα του χρονου εχει αντιμετωπισει π.χ ενα τροχαιο αλλαζει το Ι δεν ασχολειται η αστυνομια με αυτο
Για να γινει αλλαγη του Ι2 σε Ι1 αν γινεται ειναι θεμα στρατολογιας και οχι της αστυνομιας.
το Ι1 ελεγχεται απο την αστυνομια διοτι με το περασμα των χρονων ολοι ειμαστε εγγεγραμενοι σαν εφεδροο στον στρατο αν καποιος στο περασμα του χρονου εχει αντιμετωπισει π.χ ενα τροχαιο αλλαζει το Ι δεν ασχολειται η αστυνομια με αυτο
-
Lorpso
Και άμα έχω περάσει σε θέσεις διορισμόυ με ι2 και απλά περιμένω μόνο τα πκε; Τι γίνεται τότε;Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 03, 2026 7:26 pm Για μα προχωρησει κανεις στη προκυρηξη το λεει ρητα οτι πρεπει το να εισαι Ι1.
-
Επισκέπτης
Καλο θα ηταν να ρωτησεις τον αμροδιο αξιωματικο που δεκτηκε την αιτηση σου με Ι2Lorpso έγραψε: Δευ Αύγ 03, 2026 8:12 pmΚαι άμα έχω περάσει σε θέσεις διορισμόυ με ι2 και απλά περιμένω μόνο τα πκε; Τι γίνεται τότε;Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 03, 2026 7:26 pm Για μα προχωρησει κανεις στη προκυρηξη το λεει ρητα οτι πρεπει το να εισαι Ι1.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 23 επισκέπτες