Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 31, 2026 10:30 pm Υπάρχει κάποιος εδώ που να γνωρίζει πόσο αυστηροί είναι στις πκε; Κυρίως στην υψομέτρηση. Γιατί άλλοι λένε ότι είναι πολύ χαλαροί δεδομένου ότι θέλουν άτομα και άλλοι λένε το αντίθετο. 

Ρε παιδιά στο τμήμα δεν σας μέτρησαν ; Για πόση απόκλιση μιλάμε και αγχώνεστε; Γιατί αν είσαι άντρας πχ 1,65 ε δεν θα σε περάσουν και είναι λογικό από την στιγμή που το όριο είναι 1,70

Επισκέπτης

Ναι ρε παιδιά εάν δεν έχετε πάνω από 1-2 εκ πως σας επέτρεψαν να κάνετε χαρτιά , τα 1-2 εκ καλύπτονται τώρα εάν έχετε παραπάνω διαφορά είναι λίγο δύσκολο γιατί όταν τα έκανα εγώ ήταν αρκετά αυστηροί για το ύψος και μετρούσαν και το χιλιοστό 
Fogst

Δημοσίευση από Fogst »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Αύγ 01, 2026 2:03 am Ναι ρε παιδιά εάν δεν έχετε πάνω από 1-2 εκ πως σας επέτρεψαν να κάνετε χαρτιά , τα 1-2 εκ καλύπτονται τώρα εάν έχετε παραπάνω διαφορά είναι λίγο δύσκολο γιατί όταν τα έκανα εγώ ήταν αρκετά αυστηροί για το ύψος και μετρούσαν και το χιλιοστό 

Να ρωτήσω πότε το βλέπουμε για πκε μια υποθετική ημερομηνία;
Επισκέπτης

Πιστεύετε θα ξεκινήσουν τέλη Αυγούστου ; Ή αρχές με μέσα Σεπτέμβρη; 
Επισκέπτης

Lakis έγραψε: Παρ Ιούλ 31, 2026 11:34 am
Makisdimakis έγραψε: Παρ Ιούλ 31, 2026 10:07 am
alfa έγραψε: Παρ Ιούλ 31, 2026 9:26 am

Ερώτηση! Πιστεύετε θέση 200με το 20% έχω ελπίδες για διορισμό η όχι; Με το δεδομένο ότι όλο και κάποιος δεν θα πάει κλπ να εύχεστε να μην πάμε Κομοτηνή για εκπαίδευση είναι από τους σφοχ που παραιτήθηκα στην εκπαίδευση τον πρώτο καιρό χάλι μαύρο παιδιά να ξέρετε τα λεφτά που θα περνάτε είναι το 1/3 δηλαδή τον μισθό του δόκιμου. 360 ευρώ πριν κρατήσεων /μετά κρατήσεων 280 κάπου για τους πρώτους 4 μήνες η 3 μήνες αναδρομικά ΔΕΝ υπάρχουν ! 

Και τι θεωρείς πως αλλάζει στους ειδικούς φρουρούς; Τόσα θα παίρνουν αυτοί που είναι να μπουν. 
τώρα όσον αφορά το διορισμό, εάν είσαι στη θέση 200 ίσως σε καλέσουν αργότερα. Σίγουρα θα συνεχιστούν οι προσλήψεις. 

Έχεις ελπίδες με ένα βύσμα να πας κάι στο τμήμα της πόλης σου είτε με απόσπαση έστω να στο πω ως έχει. Να είμαι χαμηλά αλλά θα πάω να δώσω αθλήματα πάλι και ότι γίνει έγινε είτε με καλέσουν είτε όχι !μακάρι Τρίπολη και όχι πάνω στην γκατζα πάλι 

Αν ήταν έτσι θα αδειαζαν τα τμήματα,βύσμα όλοι μπορούνε να βρούνε,αλλά το αν θέλει να βοηθήσει,είναι το ζητούμενο 
Zooosn

Δημοσίευση από Zooosn »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Αύγ 01, 2026 12:08 pm
Lakis έγραψε: Παρ Ιούλ 31, 2026 11:34 am
Makisdimakis έγραψε: Παρ Ιούλ 31, 2026 10:07 am
Και τι θεωρείς πως αλλάζει στους ειδικούς φρουρούς; Τόσα θα παίρνουν αυτοί που είναι να μπουν. 
τώρα όσον αφορά το διορισμό, εάν είσαι στη θέση 200 ίσως σε καλέσουν αργότερα. Σίγουρα θα συνεχιστούν οι προσλήψεις. 

Έχεις ελπίδες με ένα βύσμα να πας κάι στο τμήμα της πόλης σου είτε με απόσπαση έστω να στο πω ως έχει. Να είμαι χαμηλά αλλά θα πάω να δώσω αθλήματα πάλι και ότι γίνει έγινε είτε με καλέσουν είτε όχι !μακάρι Τρίπολη και όχι πάνω στην γκατζα πάλι 

Αν ήταν έτσι θα αδειαζαν τα τμήματα,βύσμα όλοι μπορούνε να βρούνε,αλλά το αν θέλει να βοηθήσει,είναι το ζητούμενο 

Με σίγουρος πως θα καλέσει μεγαλύτερο αριθμών υποψηφίων για αθλήματα και λοιπά υπάρχει περίπτωση στο μέλλον στο κοντινό ή στο μακρινό μέλλον να καλέσω να άτομα τα οποία έχουν περάσει με επιτυχία τις εξετάσεις ώστε να διοριστούν; 
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες