Τώρα που θα γίνουμε σώμα λογικά ναι!
Προκήρυξη για τα Καταστήματα Κράτησης (2026)
-
Hitas
Re: Προκήρυξη για τα Καταστήματα Κράτησης (2026)
Καλησπέρα είμαι 24 αξίζει περισσότερο για εξωτερική φρούρηση (το δίπλωμα D δίνει μόρια)
-
Sos
Εσύ μάλλον είσαι ήδη στην υπηρεσία θέλω να μας πεις κάποια πράγματα μπορείς να μπεις σε ομαδική στο φβ ειδικοι φρουρόι 24-26; Κάτι ακόμα αν περάσω σαν δε φυλαξης και θέλω μετά να πάω εξωτερικής γίνεται; επίσης η εκπαίδευση που γίνεται Θήβα; Θα παίρνουμε χρήματα κατά την διάρκεια;πόσο καιρό είναι η εκπαίδευση;άδειες τον χρόνο ποσες;
-
Sos
Όσον αφορά κάποια ομάδα οαεε υπάγεται στην εξωτερική φρούρηση; Προσωπικά έχω το δίπλωμα οδήγησης d χωρίς πει για να βγει πιο σύντομα σε προσωρινή μορφή γιατί μόλις το έβγαλα φαντάσου δεν έχει εκδοθεί η καρτελα το δίπλωμα
Και είδα έχει πολλές θέσεις και επαρχία
-
Sos
Πιστεύεις είναι εύκολο να μπω με απολυτήριο 16 ΕΠΑΛ αγγλικά τριτεκνια και δίπλωμα D;αλλά δεν θα είμαι στον κύριο πίνακα δυστυχώς θα είμαι στον β επικουρικό υπάρχουν ελπίδες η τσάμπα θα τα κάνω; ευχαριστώ
-
Επισκέπτης
Καθόλου τσάμπα δεν έχεις να χάσεις τίποτα φίλε μου και ειδικά τώρα που βελτιώνεται στο καλύτερο η υπηρεσία της εξωτερικής φρουράς. Τώρα αν πας φύλαξης δηλαδή σωφρονιστικός δε θα έχεις ούτε ειδικό μισθολόγιο ούτε σώματα ασφαλείας και γενικά είναι άλλο. Και όχι δε μπορείς να πας από εσωτερικός εξωτερικός και το αντίστροφο.Sos έγραψε: Παρ Ιούλ 31, 2026 9:47 pmΠιστεύεις είναι εύκολο να μπω με απολυτήριο 16 ΕΠΑΛ αγγλικά τριτεκνια και δίπλωμα D;αλλά δεν θα είμαι στον κύριο πίνακα δυστυχώς θα είμαι στον β επικουρικό υπάρχουν ελπίδες η τσάμπα θα τα κάνω; ευχαριστώ
-
Soos
Άρα με τα κριτήρια που σου είπα έχω πίστευεις ελπίδες;Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Αύγ 01, 2026 2:44 amΚαθόλου τσάμπα δεν έχεις να χάσεις τίποτα φίλε μου και ειδικά τώρα που βελτιώνεται στο καλύτερο η υπηρεσία της εξωτερικής φρουράς. Τώρα αν πας φύλαξης δηλαδή σωφρονιστικός δε θα έχεις ούτε ειδικό μισθολόγιο ούτε σώματα ασφαλείας και γενικά είναι άλλο. Και όχι δε μπορείς να πας από εσωτερικός εξωτερικός και το αντίστροφο.
-
Επισκέπτης
Γιατί να μην τα έχουνε και οι εσωτερικοί?Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Αύγ 01, 2026 2:44 amΚαθόλου τσάμπα δεν έχεις να χάσεις τίποτα φίλε μου και ειδικά τώρα που βελτιώνεται στο καλύτερο η υπηρεσία της εξωτερικής φρουράς. Τώρα αν πας φύλαξης δηλαδή σωφρονιστικός δε θα έχεις ούτε ειδικό μισθολόγιο ούτε σώματα ασφαλείας και γενικά είναι άλλο. Και όχι δε μπορείς να πας από εσωτερικός εξωτερικός και το αντίστροφο.
-
yefkk2023
Αμα περασεις σωφρονιστικος μετα δε μπορεις να πας υεφκκ,ουτε το αντιθετο.Στην ΥΕΦΚΚ οι αδειες ειναι οπως των αστυνομικων,δηλαδη 34 μερες κανονικη και 11 βραχεια αδεια.Γενικα πλεον θα ξεχωρισουν πολλοι οι μεσα απο τους εξω.Sos έγραψε: Παρ Ιούλ 31, 2026 9:39 pmΕσύ μάλλον είσαι ήδη στην υπηρεσία θέλω να μας πεις κάποια πράγματα μπορείς να μπεις σε ομαδική στο φβ ειδικοι φρουρόι 24-26; Κάτι ακόμα αν περάσω σαν δε φυλαξης και θέλω μετά να πάω εξωτερικής γίνεται; επίσης η εκπαίδευση που γίνεται Θήβα; Θα παίρνουμε χρήματα κατά την διάρκεια;πόσο καιρό είναι η εκπαίδευση;άδειες τον χρόνο ποσες;
Καντε τα χαρτια σας αφοβα για ΥΕΦΚΚ,ερχονται τα καλυτερα.Οτι παιρνει ενας ειδικος φρουρος θα παιρνουμε και εμεις.Ειδικα αμα περασετε στη πολη σας,θα ειστε αρχοντες!
-
yefkk2023
Η ΟΑΕΕ ανηκει στην ΥΕΦΚΚ,εξωτερικοι φρουροι την στελεχωνουν!
-
Hdiao
Εγώ θα τα κάνω για όλα τα μέρη που έχει σαν επίλογη να σε ρωτήσω κατι Αλλο μπορώ να τα κάνω για φύλαξη και για εξωτερική;; Και κάτι άλλο με τριτεκνια Αγγλικά καλό απολυτήριο ΕΠΑΛ και δίπλωμα λεωφορείου είμαι καλά πιστεύεις;;;χωρίς εντοπιότητα το δηλώνωyefkk2023 έγραψε: Σάβ Αύγ 01, 2026 12:14 pmΑμα περασεις σωφρονιστικος μετα δε μπορεις να πας υεφκκ,ουτε το αντιθετο.Στην ΥΕΦΚΚ οι αδειες ειναι οπως των αστυνομικων,δηλαδη 34 μερες κανονικη και 11 βραχεια αδεια.Γενικα πλεον θα ξεχωρισουν πολλοι οι μεσα απο τους εξω.Sos έγραψε: Παρ Ιούλ 31, 2026 9:39 pmΕσύ μάλλον είσαι ήδη στην υπηρεσία θέλω να μας πεις κάποια πράγματα μπορείς να μπεις σε ομαδική στο φβ ειδικοι φρουρόι 24-26; Κάτι ακόμα αν περάσω σαν δε φυλαξης και θέλω μετά να πάω εξωτερικής γίνεται; επίσης η εκπαίδευση που γίνεται Θήβα; Θα παίρνουμε χρήματα κατά την διάρκεια;πόσο καιρό είναι η εκπαίδευση;άδειες τον χρόνο ποσες;
Καντε τα χαρτια σας αφοβα για ΥΕΦΚΚ,ερχονται τα καλυτερα.Οτι παιρνει ενας ειδικος φρουρος θα παιρνουμε και εμεις.Ειδικα αμα περασετε στη πολη σας,θα ειστε αρχοντες!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες