Προκήρυξη για τα Καταστήματα Κράτησης (2026)
-
yefkk2023
Re: Προκήρυξη για τα Καταστήματα Κράτησης (2026)
Εγω με 2,5 χρονια υπηρεσιας παιρνω περιπου 1100ε μισθο..αναλογα τις νυχτες και τις αργιες.Τα νυχτερινα μπαινουν καθε 2 μηνες,αλλα αμα το μοιρασεις ειναι περιπου 150ε το μηνα τα εξτρα!
-
Επισκέπτης
Καλησπέρα αδερφέ μου ήθελα να σε ρωτήσω μιας και είσαι κάμποσο καιρό στην υπηρεσία. Καταρχάς είσαι στον Κορυδαλλό πως είναι εκεί τα πράγματα αξίζει να μπεις εξωτερικός εκεί? Και δεύτερον σαν εξωτερικός τι καθήκοντα έχεις? Έχεις καθόλου σκοπιές ή αφήνουν τους παλιούς και σε βάζουν ΦΟΎΛ μεταγωγές? Μπορείς να βάλεις πολύ δυνατή εξάρτυση με όπλο γεμιστήρες χειροπέδες γκλομπ και τουρνικέ ή σου την λένε?
-
Επισκέπτης
Εσωτερικοί και εξωτερικοί περνουν τον ίδιο μισθό?
σε διάφορα ρεπορτάζ έχω δει οτι έχουνε βαθμούς όπως στην αστυνομία,ισχύει?
σε διάφορα ρεπορτάζ έχω δει οτι έχουνε βαθμούς όπως στην αστυνομία,ισχύει?
-
yefkk2023
Μεγαγωγες δε κανει αυτη τη στιγμη ο Κορυδαλλος,περιμενει μεγαλη προκηρυξη με προσληψεις και μετα θα τις παρει.Κανεις σκοπιες,φυλαξη νοσοκομεια και θυρωρειο οποιο δηλωσει να παει εκει!Στη Μεταγωγη οτι θες φορας,ποιος να στη πει?Οι παλιοι που ερχονται σαν αστεγοι?!Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιούλ 19, 2026 4:03 pmΚαλησπέρα αδερφέ μου ήθελα να σε ρωτήσω μιας και είσαι κάμποσο καιρό στην υπηρεσία. Καταρχάς είσαι στον Κορυδαλλό πως είναι εκεί τα πράγματα αξίζει να μπεις εξωτερικός εκεί? Και δεύτερον σαν εξωτερικός τι καθήκοντα έχεις? Έχεις καθόλου σκοπιές ή αφήνουν τους παλιούς και σε βάζουν ΦΟΎΛ μεταγωγές? Μπορείς να βάλεις πολύ δυνατή εξάρτυση με όπλο γεμιστήρες χειροπέδες γκλομπ και τουρνικέ ή σου την λένε?
-
Επισκέπτης
Θα βγει και άλλοι προκήρυξη πέρα από αυτήν?yefkk2023 έγραψε: Κυρ Ιούλ 19, 2026 7:45 pmΜεγαγωγες δε κανει αυτη τη στιγμη ο Κορυδαλλος,περιμενει μεγαλη προκηρυξη με προσληψεις και μετα θα τις παρει.Κανεις σκοπιες,φυλαξη νοσοκομεια και θυρωρειο οποιο δηλωσει να παει εκει!Στη Μεταγωγη οτι θες φορας,ποιος να στη πει?Οι παλιοι που ερχονται σαν αστεγοι?!Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιούλ 19, 2026 4:03 pmΚαλησπέρα αδερφέ μου ήθελα να σε ρωτήσω μιας και είσαι κάμποσο καιρό στην υπηρεσία. Καταρχάς είσαι στον Κορυδαλλό πως είναι εκεί τα πράγματα αξίζει να μπεις εξωτερικός εκεί? Και δεύτερον σαν εξωτερικός τι καθήκοντα έχεις? Έχεις καθόλου σκοπιές ή αφήνουν τους παλιούς και σε βάζουν ΦΟΎΛ μεταγωγές? Μπορείς να βάλεις πολύ δυνατή εξάρτυση με όπλο γεμιστήρες χειροπέδες γκλομπ και τουρνικέ ή σου την λένε?
-
Επισκέπτης
Παιδιά η εξωτερική φρουρά αλλάζει προς το πολύ καλύτερο!! Κάντε τα χαρτιά άφοβα! Αναμένουμε αυτές τις μέρες υπογραφές για το νομοσχέδιο που θα γίνουμε σώμα και θα ενταχθούμε και ειδικό μισθολόγιο. Καλή επιτυχία σε όποιον ή όποια τα κάνει!
-
Επισκέπτης
Για την εσωτερική?
-
Επισκέπτης
Δεν θα γίνεται ποτέ αστυνομικοί σας δουλεύουν κανονικά και εσείς μασάτε σανό πρόβατα!!!!
-
Επισκέπτης
Και πάλι αστυνομικά καθήκοντα έχουμε φίλε μην είσαι κομπλεξικός. Εμείς σώμα ασφαλείας θέλουμε να γίνει το σανό και βλακείες λες Να σε δω σε λίγες μέρες εδώ θα είμαστε.
-
Επισκέπτης
-
yefkk2023
-
Επισκέπτης
Πες τα ρε συνάδελφε!!!
-
Επισκέπτης
Α ρε βλάκες σας δουλεύουν για να τους ξανά ψηφίσετε!!!!! Και όταν βγουν πάλι θα κλαίτε για τον πληθωρισμό και για την ακρίβεια. Α ρε κακομοίρηδες το μυαλό σας και μία λίρα!!!!
-
Επισκέπτης
Μετά στην υπηρεσία αναγνωριζονται τα πτυχία?
με την βαθμολογική εξέλιξη τι γίνεται?
με την βαθμολογική εξέλιξη τι γίνεται?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες