Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλησπέρα μπορεί να μου απαντήσει κάποιος εάν μπορείς να κάνεις αίτηση με πτυχίο επαλ;

Επισκέπτης

παιδιά τώρα να μιλήσουμε λίγο σοβαρά με κοντά 2000 αίτησης πάνω κάτω ποια μπορεί να είναι μια ρεαλιστική βάση με το όσα έχετε δει σε τόσες προκηρύξεις και με την λογική 
Επισκέπτης

Υποθετικα σεναρια ολα
Κι αλλα λογια να αγαπιομαστε . 
Μπορει να γινουν 3000 αιτησεις και να μη μπορουν ουτε οι μισοι να τρεξουν μπορει να γινουν και 1000 κι ολοι να ειναι καλα προετοιμασμενοι στα αθληματα 
Κι αν απο οσους καλεσουν  κατα ποσο θα παει καποιος στην 1000 η 1500η θεση να τρεξει να πληρωσει 10γιατρους  γι το αν κι εφοσον περασει.
Κι απο τους 600 ποσοι θα πουνε καληνυχτα λογω θεσης κι καλεσει επιλαχοντες. 
Ας κανει ο καθενας τη προσπαθεια του. Τα μορια δεν αλλαζουν οποιος μαζεψε μαζεψε. Σωστη προετοιμασια χωρις τραυματισμους (για καποιον 3 ελξεις ειναι αθλος για καποιον πρωινο) 

Επισκέπτης

με 8 μόρια θα είμαι έστω στην 1000δα η θα είμαι ποίο κάτω;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 15, 2026 10:58 pm Καλησπέρα μπορεί να μου απαντήσει κάποιος εάν μπορείς να κάνεις αίτηση με πτυχίο επαλ;

Manolakis20

Δημοσίευση από Manolakis20 »

Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει εδώ; γιατί κ εγώ έχω παρόμοια απορία 
Επισκέπτης

alexakoss έγραψε: Πέμ Ιούλ 16, 2026 9:05 am 10 μόρια η βάση 

Πληροφορία από μέσα;
Επισκέπτης

καλημέρα παιδιά θεωρείτε η συμμετοχή είναι μεγάλη για μια τέτοια προκήρυξη με 600 θέσεις και τα μόρια του τελευταίου επιτυχών που περίπου υπολογίζεται ότι θα είναι θα το εκτιμούσα πολύ αν μου απαντούσε κάποιος 
Επισκέπτης

Παιδιά τώρα γράφουμε 10 μόρια ή 15 κλπ, δεν έχει καμία σημασία αυτή τη στιγμή , όσοι συγκεντρώνεται τόσα μόρια να κάνετε τρέξιμο έλξεις και τα υπόλοιπα αθλήματα να είστε έτοιμοι , κανείς δεν ξέρει ούτε βάση ούτε τίποτα , είναι σημαντικό να δούμε με πόσες αιτήσεις θα κλείσει ο διαγωνισμός αύριο αλλά και πάλι όσες και να γίνουν δεν θα ξέρουμε τη βάση παρά μόνο κάποιος από την επιτροπή , γενικά για προκήρυξη πυροσβεστικής δεν δείχνει να έχει μεγάλο ενδιαφέρον σε σχέση με παλιότερες . Υπομονή προπόνηση και θα δούμε για τα υπόλοιπα και αποχές θα έχει της τελευταίας στιγμής και κοψίματα και πολλά άλλα.

Επισκέπτης

Papas έγραψε: Τετ Ιούλ 15, 2026 4:25 pm Με τίποτα στους προσωρινούς πίνακες αυτός που είχε 150 σειρά είχε 37 μόρια ...τώρα δεν ξέρω μετά τα αθλήματα κλπ τι έγινε.

Άσε τούς προσωρινούς. Ο τελευταίος που διορίστηκε είχε 12.5 μόρια. Εκεί πιστεύω θα  παίξουν και τώρα τα μόρια. 

Επισκέπτης

που βρισκόμαστε σήμερα παιδιά από αίτησης γνωρίζει κανείς;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 16, 2026 11:59 am Παιδιά τώρα γράφουμε 10 μόρια ή 15 κλπ, δεν έχει καμία σημασία αυτή τη στιγμή , όσοι συγκεντρώνεται τόσα μόρια να κάνετε τρέξιμο έλξεις και τα υπόλοιπα αθλήματα να είστε έτοιμοι , κανείς δεν ξέρει ούτε βάση ούτε τίποτα , είναι σημαντικό να δούμε με πόσες αιτήσεις θα κλείσει ο διαγωνισμός αύριο αλλά και πάλι όσες και να γίνουν δεν θα ξέρουμε τη βάση παρά μόνο κάποιος από την επιτροπή , γενικά για προκήρυξη πυροσβεστικής δεν δείχνει να έχει μεγάλο ενδιαφέρον σε σχέση με παλιότερες . Υπομονή προπόνηση και θα δούμε για τα υπόλοιπα και αποχές θα έχει της τελευταίας στιγμής και κοψίματα και πολλά άλλα.

Από ποσά μόρια και πάνω λες να ξεκινήσει κάποιος προετοιμασία;

Επισκέπτης

Παιδιά καλησπέρα έχω μια ερώτηση πολύ σοβαρή, ενώ δουλεύω οδηγός επαγγελματικά ο εργοδότης μου με δήλωνε σαν ερασιτέχνη οδηγό, στην προκυρηξη έστειλα την βεβαίωση του εφκα αλλά προφανώς θα μου την απορρίψουν, από την στιγμή που δε θα μπορώ να αποδείξω ότι εργάζομαι επαγγελματικά για να κάνω ένσταση θα μπορέσω να βγάλω τους μήνες εργασίας που έχω δηλώσει έτσι ώστε να μοριοδοτηθω με τα υπόλοιπα που έχω ή θα βγω εκτός προκυρηξης; 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 16, 2026 3:42 pm Παιδιά καλησπέρα έχω μια ερώτηση πολύ σοβαρή, ενώ δουλεύω οδηγός επαγγελματικά ο εργοδότης μου με δήλωνε σαν ερασιτέχνη οδηγό, στην προκυρηξη έστειλα την βεβαίωση του εφκα αλλά προφανώς θα μου την απορρίψουν, από την στιγμή που δε θα μπορώ να αποδείξω ότι εργάζομαι επαγγελματικά για να κάνω ένσταση θα μπορέσω να βγάλω τους μήνες εργασίας που έχω δηλώσει έτσι ώστε να μοριοδοτηθω με τα υπόλοιπα που έχω ή θα βγω εκτός προκυρηξης; 

Ή είσαι οδηγός με κωδικό ενσήμων ή όχι...

Δε θα σ αναγνωρίσουν τα ένσημα εφόσον δεν είσαι δηλωμένος οδηγός 

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες