Αυτό με τι συνεπάγεται; θα μπούμε ή ότι πουν οι συνδικαλιστές;yefkk2023 έγραψε: Τετ Ιούλ 15, 2026 12:52 pm Ακουγεται οτι τελευταια στιγμη αλλαξαν τα πλανα και ο Υπουργος θελει να μας ενσωματωσει στην ΕΛΑΣ ως ειδικο ενστολο αστυνομικο προσωπικο και δε δεχτηκε το αυτονομο Σωμα που ζητουσαν οι συνδικαλιστες.Και το ιδιο μπορει να γινει και με την Δικαστικη στο μελλον!
Επιλαχόντες 9Κ/2021
-
Επισκέπτης
Re: Επιλαχόντες 9Κ/2021
-
Επισκέπτης
Εννοείται ότι πει ο υπουργός και μακάρι να γίνει κιόλας!!Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 15, 2026 3:01 pmΑυτό με τι συνεπάγεται; θα μπούμε ή ότι πουν οι συνδικαλιστές;yefkk2023 έγραψε: Τετ Ιούλ 15, 2026 12:52 pm Ακουγεται οτι τελευταια στιγμη αλλαξαν τα πλανα και ο Υπουργος θελει να μας ενσωματωσει στην ΕΛΑΣ ως ειδικο ενστολο αστυνομικο προσωπικο και δε δεχτηκε το αυτονομο Σωμα που ζητουσαν οι συνδικαλιστες.Και το ιδιο μπορει να γινει και με την Δικαστικη στο μελλον!
-
Επισκέπτης
Μια ερώτηση όποιος ξέρει. Υπάρχουμε τόσοι επιλαχόν από 9k που δεν μας έχουν καλέσει δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν καλέσαν και άλλους και βγάζουν μία προκήρυξη τώρα. Ενώ η 9κ από πληροφορία μέσου ασεπ δεν έχει κλείσει ακόμα οριστικά.
-
Επισκέπτης
Μπορείς να επικοινωνήσεις με το υπουργείο φίλε μου! Ρώτησε τους δεν είναι κακό! Αλλά για να βγήκε νέα προκήρυξη ακριβώς ίδια κριτήρια όπως ειδικών φρουρών τι να πω δε ξέρω. Εγώ στη θέση σου θα επικοινωνούσα πάντως για σου λυθεί και η απορία και να ξέρεις κι εσύ τι να κάνεις!
-
Επισκέπτης
Ότι να ναι, για τις εκλογές γίνονται όλα. Σε κενές θέσεις που ανακοίνωσαν στην νέα προκήρυξη, υπάρχουν ατομα επιλαχών από την 9Κ που ξέρω και θα μπορούσαν να τις καλύψουν. Πραγματικά ο ΑΣΕΠ είναι ότι να ναι.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 17, 2026 2:32 pmΜπορείς να επικοινωνήσεις με το υπουργείο φίλε μου! Ρώτησε τους δεν είναι κακό! Αλλά για να βγήκε νέα προκήρυξη ακριβώς ίδια κριτήρια όπως ειδικών φρουρών τι να πω δε ξέρω. Εγώ στη θέση σου θα επικοινωνούσα πάντως για σου λυθεί και η απορία και να ξέρεις κι εσύ τι να κάνεις!
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 79
-
Επισκέπτης
Για νομοσχέδιο θα υπογραφτεί λογικά αυτές τις μέρες κι εγώ το άκουσα
-
Επισκέπτης
Τι έγινε έπεσαν οι υπογραφές σα να αργούμε λίγο; Ακούγονται πολλά πάντως είτε για αυτόνομο σώμα είτε σαν ειδικό σώμα στην ΕΛΑΣ. Ότι και να είναι θετικό θα είναι πάντως
-
yefkk2023
το θεμα ειναι η συνδικαλιστες ξερουν ποιες θα ειναι οι αλλαγες?ή κι αυτοι περιμενουν αν δουν?Το πηρε πανω του ο Υπουργος χωρις να τους ενημερωσει?
-
Επισκέπτης
-
yefkk2023
Ειδικο μισθολογιο
μαχιμη 5ετια
και λογικα Στρατιωτικα νοσοκομεια
-
Επισκέπτης
Μέλη σε σύνδεση