Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα σας ζορισουν πολύ, αλλα εγω ειμαι ένας τυχαίος στο ίντερνετ που εκφέρει προσωπική γνώμη οπότε προσπάθησε να κάνεις το καλύτερο!Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιούλ 11, 2026 4:51 pmΣε ευχαριστώ για την απάντηση απλά είμαι κοπέλα και για εμάς είναι πιο ζόρικο το χιλιάρι και με έχει αγχώσει πολύ αυτό το στάδιο γιατί θέλω πάρα πολύ να μπω στο σώμα…Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιούλ 11, 2026 4:33 pmΑν κρίνω από τις εξετάσεις πού δώσαμε εμείς τον Γενάρη περνάς αέρα καθώς πέρασαν και την κουτση Μαρία. 4:40-4:45 σε περνούσαν. Αν έκανες παραπάνω σου έλεγαν μπορείς να δηλώσεις τραυματισμό και να δώσεις να πάρεις αναβολή για μερικές μέρες αργότερα. Όσοι έρχονταν στην αναβολή περνούσαν όλοι. Γενικώς τα αθλήματα στην αστυνομία δεν είναι αυστηρά, αν τηρούνταν θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα για το σώμα αλλά αυτό είναι μία άλλη πικρή ιστορία.
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
-
Makisdimakis
Παιδιά ακουγεται πολύ έντονα το ενδεχόμενο για εκλογές Σεπτέμβρη - Οκτώβρη. Δε ξέρω πως μπορεί να επηρεάσει αυτό τις προσλήψεις.
-
Επισκέπτης
-
Makisdimakis
Ιδέα δεν έχω. Μακάρι να ήξερα. Το ανέφερα μήπως έχει καμία εικόνα κάποιος ή ξέρει τίποτα. Γιατί εάν γίνουν εκλογές, θα πάει πολύ πίσω η διαδικασία. Θα δούμε. Πιο πιθανό είναι να την καθυστερήσουν αντί να την τρέξουν. Εάν γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω, να το πει μήπως κ έχουμε καμία καλύτερη εικόνα.
Αν γίνουν εκλογές Σεπτέμβρη πάει μετά ποιος ξέρει πότε...εκτός αυτού δεν ξέρουμε και τι θα γίνει με τους υπόλοιπους για τις οργανικές θέσεις τις 900+..
-
Makisdimakis
Τώρα που το ανέφερες αυτό με τις οργανικές θέσεις, ισχύει για αυτή την προκήρυξη τελικά; Ή Είναι το προεδρικό διάταγμα της προκήρυξης του 24 που πήρε επιπλέον άτομα;Vit13 έγραψε: Κυρ Ιούλ 12, 2026 4:30 pm Αν γίνουν εκλογές Σεπτέμβρη πάει μετά ποιος ξέρει πότε...εκτός αυτού δεν ξέρουμε και τι θα γίνει με τους υπόλοιπους για τις οργανικές θέσεις τις 900+..
-
Επισκέπτης
Ας βγει πρόγραμμα για ΠΚΕ και τα υπόλοιπα βλέπουμε
-
Επισκέπτης
Εε το θέμα είναι πότε θα γίνουν για να ξέρουμε και εμείς ρε παιδιά με τις άδειες… Ελπίζω να μην τα κάνουν τώρα τέλη Ιουλίου και μας πιάσουν εξ απροόπτου
-
Makisdimakis
-
Επισκέπτης
Εάν ήταν τέλη Ιούλη θα μας είχαν δώσει ήδη τις καρτέλες , ακόμα δεν έχουν βγει τα οριστικά . Οι ενστάσεις τελείωσαν χθες , καλό Σεπτέμβρη για αθλήματα
-
Επισκέπτης
Αυτό με τα 900+ άτομα οργανικών θέσεων είναι για την παρούσα προκήρυξη....
-
Επισκέπτης
Έχουν καλυφθεί οι θέσεις αυτές με τις κλήσεις των παιδιών από τον πίνακα του '24Vit13 έγραψε: Κυρ Ιούλ 12, 2026 8:50 pm Αυτό με τα 900+ άτομα οργανικών θέσεων είναι για την παρούσα προκήρυξη....
-
Makisdimakis
Το ΠΔ όμως ισχύει από την ημερομηνία δημοσίευσης του.Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιούλ 12, 2026 9:51 pmΈχουν καλυφθεί οι θέσεις αυτές με τις κλήσεις των παιδιών από τον πίνακα του '24Vit13 έγραψε: Κυρ Ιούλ 12, 2026 8:50 pm Αυτό με τα 900+ άτομα οργανικών θέσεων είναι για την παρούσα προκήρυξη....
Υπάρχει ένα ερωτηματικό σχετικά με την ημερομηνία δημοσίευσης. Οπότε υπάρχει το ενδεχόμενο να πιάνει και την παρούσα προκήρυξη. Ενιγουει…θα πάρει κ άλλους θέλω να πιστεύω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης