Αναδιοργάνωση στρατού (2024)

Επισόδεια κατασκοπείας, οι αλλαγές στην οργάνωση του στρατού και την θητεία, ατυχήματα, κλοπές υλικού και θέματα επικαιρότητας
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Αναδιοργάνωση στρατού (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

niasimas έγραψε: Τετ Ιούλ 08, 2026 1:59 am Εμείς θα χτίζουμε σκηνάκια σε πεδιάδες και θα βλέπουμε τα drones να έρχονται! Όσο δεν έχεις εκπαιδευμένο στρατό, η τεχνολογία πάει περίπατο! Θα μας καταντήσουν σαν την Ουκρανία, που μόνο επιθέσεις με drones κάνει, γιατί της λείπουν καμία 500000 στρατιώτες!

 
Και αυτά όλα χορηγούμενα από την Αμερική!
 
Επισκέπτης

Re: Αναδιοργάνωση στρατού (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Τίποτα αν δεν κάνει τον στρατό επαγγελματικό να μπορεί να γίνεται όποιος θέλει επαγγελματίας οπλίτης να γεμίσει ο στρατός με επαγγελματίες και να καταργήσει την υποχρεωτική θητεία και τις προκηρύξεις ΕΠΟΠ με 25 ηλικιακό όριο δεν πάμε πουθενά. Να μπορεί να μπει κάποιος μέχρι και 35 χρονών που γουστάρει να δουλέψει.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 15
Δημοσιεύσεις: 1470
Εγγραφή: Πέμ Απρ 14, 2022 10:08 pm

Re: Αναδιοργάνωση στρατού (2024)

Δημοσίευση από niasimas »

Και αξιοποίηση της εφεδρείας. Προχθές, σε βίντεο που ανέβασε, έλεγε ο 55αρης μπορεί να είναι καλύτερος χειριστής drone από έναν 35αρη. Βέβαια αυτά τα έλεγε μπροστα σε εφέδρους και προσπαθούσε να πείσει, για να μαζέψει κόσμο, σε αυτό το γελοίο πρόγραμμα που λέει 'αναβάθμιση εφεδρείας'! Αν δεν αξιοποιηθούν οι 40+, στον στρατό και δεν σταματήσουν να τους θεωρούν κωλόγερους, τότε και με την υπογεννητικότητα, οδεύουμε σίγουρα προς Ουκρανοποίηση του στρατού μας. Και οι επόμενοι που θα έρθουν, είτε θα είναι οι ίδιοι, είτε θα είναι τίποτα Τσιπραίοι, που δεν ασχολούνται με τα στρατιωτικά.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: gdimitr και 1 επισκέπτης