Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 30, 2026 1:14 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 30, 2026 1:04 pm Καλησπέρα και καλη επιτυχία σε όλους, εντόπισα μια ασάφεια στην προκυρηξη και θέλω αν μπορεί κάποιος να μου την λύσει. Στην μοριοδότηση γράφει ότι μοριοδοτούνται οι εργαζόμενοι οδηγοί Γ και Δ κατηγορίας ενώ στα πρόσθετα δικαιολογητικά γράφει ειδικότητας οδηγοί λεωφορείων(πούλμαν) ένας οδηγός μινι μπας που οδηγάει με επαγγελματική άδεια Δ μοριοδοτείται ή όχι; 

Και εγώ αυτό δεν καταλαβαίνω εγώ είχα ειδικότητα οδηγού και γράφει στην βεβαίωση που έχω οδηγός Γ κατηγορίας οχημάτων τώρα με ποιανει η όχι?

Μιλάμε για τραγωδία αυτό με το εργασιακή εμπειρία οδηγού αλλά έγραφε στην προηγούμενη προκήρυξη τώρα αλλά γράφει μιλαμε για τρελά μυαλά 

Επισκέπτης

Για να καταλάβω πρέπει να έχεις μια από αυτές τις ειδικότητες για να σε πιάσουν τα μόρια; Είναι με τα καλά τούς ούτε καν υπάρχουν οι μισές από αυτές ποιος τα βγάζει αυτά ήθελα να ξέρω 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 30, 2026 1:16 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 30, 2026 1:14 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 30, 2026 1:04 pm Καλησπέρα και καλη επιτυχία σε όλους, εντόπισα μια ασάφεια στην προκυρηξη και θέλω αν μπορεί κάποιος να μου την λύσει. Στην μοριοδότηση γράφει ότι μοριοδοτούνται οι εργαζόμενοι οδηγοί Γ και Δ κατηγορίας ενώ στα πρόσθετα δικαιολογητικά γράφει ειδικότητας οδηγοί λεωφορείων(πούλμαν) ένας οδηγός μινι μπας που οδηγάει με επαγγελματική άδεια Δ μοριοδοτείται ή όχι; 

Και εγώ αυτό δεν καταλαβαίνω εγώ είχα ειδικότητα οδηγού και γράφει στην βεβαίωση που έχω οδηγός Γ κατηγορίας οχημάτων τώρα με ποιανει η όχι?

Μιλάμε για τραγωδία αυτό με το εργασιακή εμπειρία οδηγού αλλά έγραφε στην προηγούμενη προκήρυξη τώρα αλλά γράφει μιλαμε για τρελά μυαλά 

Τα ίδια ειναι τα μορια τι άλλα η μία άλλα η αλλη;

Επισκέπτης

τελικά μάγκες είδατε που λέγατε μερικοί ότι μπορεί να κάνουν χαρτιά άτομα από την εμοδε για πεθ το αρχηγείο το προβλέψε και το απαγορεύει 
Επισκέπτης

επιτέλους παιδιά μετά από μεγάλη αναμονή επιτέλους η περιβόητη προκήρυξη των 600 πεθ εκδόθηκε εύχομαι όλοι να έχουμε καλή επιτυχία επίσης ότι νεότερο μαθαίνει κανείς για αίτησης και τα σχετικά ας μπαίνει να το συζητάμε 
Επισκέπτης

https://www.facebook.com/share/p/1EBaQQT95B/

Παιδιά διευκρινίσεις από το σωματείο του Μπαρδάκη για τις τοποθετήσεις
Επισκέπτης

Παιδιά καλή επιτυχία σας εύχομαι ξέρεις κάνεις εάν πρέπει να έχεις συγκεκριμένα ειδικότητα για εμπειρία οδηγού που ζητάει π.χ οδηγός λεωφορείου βαρέα φορτηγά αλλιώς δεν στα μετράνε? 
Επισκέπτης

με 8 μόρια έχω ελπίδες;

Επισκέπτης

Ρε παιδιά μια ερώτηση αν έχει καταλάβει κάποιος , η αντιπυρική του 2026 χάνεται δεν μετράει το γράφει μέσα η προκήρυξη, μετράνε οι προηγούμενες λογικό , τα ένσημα από Απρίλη Μάη Ιούνη θα μετρήσουν κανονικά ξέρει κάποιος να το απαντήσει , νομίζω δεν διευκρινίζεται κάπου , η λογική λέει ότι μετράνε .

Επισκέπτης

ρε μαγκες τα δικαιολογητικα ηλεκτρονικα;
velos

Δημοσίευση από velos »

Καλη επιτυχια σε ολους ευχομαι, πιστευω με 10+ μορια ειναι ΟΚ.
Aleksios19

Δημοσίευση από Aleksios19 »

Καλησπέρα σε όλους.. Να σας ρωτήσω.. Εγώ που έχω εργασία 25 μήνες σαν οδηγός βαρεου οχήματος.. Τα μόρια μ είναι 3*25 μήνες; αυτό εννοούν; γτ μ έχει μπερδέψει η προκυρηξη πολύ! Επίσης περιμένω την ανναωεση του διπλώματος μου ακόμη για το δίπλωμα γ κατηγορίας αν δεν έχει ολοκληρωθεί μέχρι την τελική ημερομηνία μπορώ να το βάλω στις ενστάσεις; ευχαριστώ 

Gkinisa
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13
Ενδιαφέροντα: Purosbestikh
Επάγγελμα: Anergos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Gkinisa »

Μάγκες μια ερώτηση πόσα μόρια πιστεύετε είναι κομπλέ για να έχεις αρκετές πιθανότητες να μπεις ; Ευχαριστώ, και καλή επιτυχία σε όλους !
Επισκέπτης

Τι εννοεί αντίγραφο πει,το φωτοαντιγραφο του διπλώματος οδήγησης;
Επισκέπτης

ρε παιδιά τόσο καιρό δεν λέγατε για της αίτησης πόσες θα είναι γιατί δεν ξέρατε το όριο ηλικίας τώρα που ανακοινώθηκε περίπου πόσες πιστεύεις θα είναι;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες