Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

πολύ ησυχία έχει πέσει δεν υπάρχει όρεξη από κανέναν για την προκήρυξη βλέπω ούτε από τους υπεύθυνους ούτε από τους υποψηφίους 
Επισκέπτης

Παιδιά η προκήρυξη είναι να φύγει από το ΣτΕ και κατά πάσα πιθανότητα τη καθυστερούν μπας και ανέβει το όριο 35 από 30 για τους εποχικούς , πιέζουν αρκετά για να το πετύχουν, δε ξέρω τι θα γίνει από εδώ και πέρα και τι θα βγει από όλο αυτό, η ηγεσία όπως έχετε καταλάβει δεν καίγεται αν θα βγει αυτήν την εβδομάδα ή την επόμενη ή τέλος του μήνα αφού δεν αλλάζει κάτι , 2 μήνες για αιτήσεις ενστάσεις κλπ και τελικούς πίνακες είναι αρκετοί και με το παραπάνω , αθλήματα όπως πάει θα γίνουν Σεπτέμβριο και τότε θα πάει και η εκπαίδευση, τοποθετήσεις τέλη Νοέμβρη με αρχές Δεκέμβρη! Μεγάλο θέμα εάν θα αλλάξει το όριο τώρα διότι θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στην απορρόφηση εποχικών και στη μείωση θέσεων των πολιτών .

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 08, 2026 7:08 pm Παιδιά η προκήρυξη είναι να φύγει από το ΣτΕ και κατά πάσα πιθανότητα τη καθυστερούν μπας και ανέβει το όριο 35 από 30 για τους εποχικούς , πιέζουν αρκετά για να το πετύχουν, δε ξέρω τι θα γίνει από εδώ και πέρα και τι θα βγει από όλο αυτό, η ηγεσία όπως έχετε καταλάβει δεν καίγεται αν θα βγει αυτήν την εβδομάδα ή την επόμενη ή τέλος του μήνα αφού δεν αλλάζει κάτι , 2 μήνες για αιτήσεις ενστάσεις κλπ και τελικούς πίνακες είναι αρκετοί και με το παραπάνω , αθλήματα όπως πάει θα γίνουν Σεπτέμβριο και τότε θα πάει και η εκπαίδευση, τοποθετήσεις τέλη Νοέμβρη με αρχές Δεκέμβρη! Μεγάλο θέμα εάν θα αλλάξει το όριο τώρα διότι θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στην απορρόφηση εποχικών και στη μείωση θέσεων των πολιτών .

τι βλέπεις θα αλλάξει το όριο ηλικίας 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 08, 2026 7:15 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 08, 2026 7:08 pm Παιδιά η προκήρυξη είναι να φύγει από το ΣτΕ και κατά πάσα πιθανότητα τη καθυστερούν μπας και ανέβει το όριο 35 από 30 για τους εποχικούς , πιέζουν αρκετά για να το πετύχουν, δε ξέρω τι θα γίνει από εδώ και πέρα και τι θα βγει από όλο αυτό, η ηγεσία όπως έχετε καταλάβει δεν καίγεται αν θα βγει αυτήν την εβδομάδα ή την επόμενη ή τέλος του μήνα αφού δεν αλλάζει κάτι , 2 μήνες για αιτήσεις ενστάσεις κλπ και τελικούς πίνακες είναι αρκετοί και με το παραπάνω , αθλήματα όπως πάει θα γίνουν Σεπτέμβριο και τότε θα πάει και η εκπαίδευση, τοποθετήσεις τέλη Νοέμβρη με αρχές Δεκέμβρη! Μεγάλο θέμα εάν θα αλλάξει το όριο τώρα διότι θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στην απορρόφηση εποχικών και στη μείωση θέσεων των πολιτών .

τι βλέπεις θα αλλάξει το όριο ηλικίας 

Φίλε μου η γραμμή από την ηγεσία είναι να μπουν νέοι για να πέσει ο μέσος όρος ηλικίας στο σώμα , όμως όταν βλέπεις ότι οι συμμετοχές και το ενδιαφέρον έχει πέσει ακόμα και στη πυροσβεστική, επίσης ζητάς εμπειρία και αποκλείεις έτοιμους πυροσβέστες είναι πολλοί οι παράγοντες , αν τους εξετάσουν θα ανέβει το όριο ηλικίας και πίστεψε με αν οι πολίτες κάτω των 30 θέλουν να μπουν στο σώμα και έχουν τα προσόντα θα μπουν γιατί θα βγάλει κ άλλες προκηρύξεις σίγουρα . 
Επισκέπτης

Φίλε μου η γραμμή από την ηγεσία είναι να μπουν νέοι για να πέσει ο μέσος όρος ηλικίας στο σώμα , όμως όταν βλέπεις ότι οι συμμετοχές και το ενδιαφέρον έχει πέσει ακόμα και στη πυροσβεστική, επίσης ζητάς εμπειρία και αποκλείεις έτοιμους πυροσβέστες είναι πολλοί οι παράγοντες , αν τους εξετάσουν θα ανέβει το όριο ηλικίας και πίστεψε με αν οι πολίτες κάτω των 30 θέλουν να μπουν στο σώμα και έχουν τα προσόντα θα μπουν γιατί θα βγάλει κ άλλες προκηρύξεις σίγουρα . 

σύμφωνο μαζί σου αλλά όπως βλέπεις ακόμη και εδώ μέσα πολύ πιστεύουν ότι θα είναι πάρα πολλές οι συμμετοχές όποτε μπορεί να το σκέφτονται και έτσι ότι αφού υπάρχουν πολίτες μικρή με δίπλωμα κτλ γιατί να αυξήσουμε το όριο ηλικίας και σου ξανά λέω σύμφωνο μαζί σου ότι δεν υπάρχουν αρκετοί πολίτες με αυτά που ζητούν και θα το δείτε και η ζήτηση έχει πέσει όσο δεν το πιστεύουν μερικοί 

Επισκέπτης

μπορεί να ισχύει αλλά άμα το σκεφτείς καλύτερα τα σωματεία που πηγαίνουν στης συναντήσεις με των υπουργό πιέζουν για να βγει η προκήρυξη και όχι να μην βγεί για να έχουν χρόνο για να αυξηθεί το όριο ηλικίας επίσης έχει μιλήσει κάποιος με των μπαρδακη αν το επιβεβαιώνει και εκείνος;
Επισκέπτης

Να είχαμε να λέγαμε δεν βλέπω να τους νοιάζει ούτε να βιάζονται να την βγάλουν πως γίνεται να λέτε είναι έτοιμη και να μην βγαίνει ίσως τέλη του μήνα αρχές του άλλου μπορεί να βγεί 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 09, 2026 1:58 pm Να είχαμε να λέγαμε δεν βλέπω να τους νοιάζει ούτε να βιάζονται να την βγάλουν πως γίνεται να λέτε είναι έτοιμη και να μην βγαίνει ίσως τέλη του μήνα αρχές του άλλου μπορεί να βγεί 

ρε παιδιά καταλαβαίνετε ότι αυτό που λέμε ίσως την άλλη εβδομάδα η την πάρα άλλη δεν βγάζει νόημα λένε εδώ και ένα μήνα ότι είναι στο τελικό στάδιο και θα βγεί και είναι όλα κανονισμένα και άλλα πολλά το θέμα είναι αν έχει φύγει από το ΣτΕ αυτό αν μπορεί να το μάθει κάποιος θα ήταν πολύ μεγάλη ενημέρωση γιατί πιστεύω αμα φύγει από το ΣτΕ μετά θα βγει αμέσως 
Freedom

Δημοσίευση από Freedom »

Την προκήρυξη την καθυστερεί ο υπουργός όποιος κατάλαβε κατάλαβε 
Επισκέπτης

Ότι ζόρι είχαν για να βγει η προκήρυξη ήταν Απρίλη άντε αρχές Μάη , έπεσε η αλλαγή υπουργού , μετά καθυστέρηση στο ΣτΕ λίγο η ακαταλληλότητα του υπουργείου και άλλο λίγο του  αρχηγείου , πάει μετά πέταξε το πουλάκι ! Τώρα πλέον δεν υπάρχει πίεση αφού το καλοκαίρι χάθηκε παιδιά πάρτε το χαμπάρι οι ΠΕΘ θα πάνε υπηρεσία το Δεκέμβρη στη καλύτερη περίπτωση ! Για τον άλλο που γράφει ότι καθυστερεί λόγο υπουργού έχει πολλές έννοιες αυτό αν θέλει να το εξηγήσει δεκτό , η προκήρυξη σύμφωνα με το ΣτΕ είναι έτοιμη τι αύριο τι μεθαύριο ξέρουμε ότι θα βγει αυτό το διάστημα για αιτήσεις πίνακες κλπ μέσα στο καλοκαίρι , από Σεπτέμβρη τα υπόλοιπα , το μόνο που δεν έχει ξεκαθαρίσει κανείς είναι για τα αθλήματα , η λογική λέει ότι θα πάνε από Σεπτέμβρη και αυτά αλλά βλέπουμε ! 

Επισκέπτης

Freedom έγραψε: Τρί Ιουν 09, 2026 9:35 pm Την προκήρυξη την καθυστερεί ο υπουργός όποιος κατάλαβε κατάλαβε 

εσύ φιλαράκι δεν έλεγες πριν μερικά μυνήματα ότι η προκήρυξη είναι έτοιμη και από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή θα βγει και να έχουμε έτοιμα τα δικαιολογητικά τώρα το έγινε;
Freedom

Δημοσίευση από Freedom »

Αδερφέ αυτό έμαθα και αυτό είπα τώρα δεν κανονίζω εγώ ποτέ θα βγει η προκήρυξη φυσικά να βγει όσο ποιο νωρίς γίνεται αλλά είναι πολιτικά παιχνίδια στη μέση που εξυπηρετεί κάποια συμφέροντα το πότε θα βγει η προκήρυξη 
Liakteo
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: Γυμναστική
Επάγγελμα: Μεταφορέας

Δημοσίευση από Liakteo »

Η πυροσβέστες επι θητείας θα μπορούν να πάνε στην εμακ ή στην εμοδε με αμηβαιες μεταθέσεις γιατί κάτι μ είπε ένας γνωστός ότι σκέφτονται να το κάνουν επίσης μου είπε ότι η προκήρυξη θα βγει τον Σεπτέμβρη ή Αύγουστο έκτακτα όποιος γνωρίζει και μπορεί να μου απαντήσει ευχαριστώ 
Επισκέπτης

Θα βγει και για λιμενοφύλακες....

Επισκέπτης

Παιδιά και γω έγραψα πριν λίγες μέρες ότι την εβδομάδα που μας πέρασε θα έβγαινε , εγώ είπα ότι ίσως  πάει για αυτήν την εβδομάδα γιατί ξέρω ότι πάντα καθυστερούν , το άτομο που μου το είπε είχε επαφή με τον υπουργό , δεν έχω λόγο να λέω ψέματα , ούτε να κοροϊδεύω κανέναν , και γω περιμένω και θα κάνω τα χαρτιά μου και με καίει η προκήρυξη , σήμερα έγινε ανάρτηση από σωματείο ότι υπήρξαν πολλές ερωτήσεις και είχαν συνάντηση με τον αρχηγό και τους διαβεβαίωσε εντός του μήνα ότι θα βγει ίσως και εντός δεκαημέρου , χοντρά ψηλά η προκ είναι έτοιμη μόλις φύγει από το ΣτΕ θα εκδοθεί , ξαναλέω ότι κάτι προσπαθούν να αλλάξουν με το όριο ηλικίας ,δεν σημαίνει ότι θα γίνει , επειδή ο καθένας λέει τα δικά του και ρώτησα και άλλο άτομο με επαφές ψηλά , μου είπε μέχρι τα τέλη του μήνα , εδώ ήμαστε και θα δούμε ποιος τελικά έχει δίκιο ! 
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες