Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Gian7 έγραψε: Δευ Ιουν 08, 2026 1:34 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 08, 2026 11:55 am
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 07, 2026 1:46 am
Όπως και να το κάνουμε δεν έχει την ίδια ζήτηση πού είχε παλιά η αστυνομία. Πλέον αν δεν είσαι τεμπέλης μαθαίνεις μία τέχνη και βγάζεις 1200 μίνιμουμ και είσαι και χαλαρά. Οπότε βάζει τους πάντες από τον πίνακα για να συμπληρώσει τις θέσεις και φυσικά για να έχει κέρδος ψηφοθυρικα. Αστυνομία θα δεις να τρελαίνεται ο κόσμος πάλι αν σκάσει καμία κρίση λόγω της μονιμότητας. Τώρα οι 8/10 αν ρωτήσεις θα σου πουν τι λες ρε αστυνομία? Εδώ δεν πάνε οι Αθηναίοι πιο πολλοί είναι οι επαρχιώτες που δεν έχουν να φάνε.

Δεν σου είπε κάτι το παιδί. Την ωμή πραγματικότητα σου είπε. Σου εξηγεί εν μέρει ότι η αστυνομία δεν είναι όπως ήταν παλαιότερα. Σας θίξαμε το σώμα. Χαλαρώστε λίγο. Βρήκατε μια ευκαιρία και δεν ακούτε κανέναν άλλον παρά μόνο αυτό που σας συμφέρει κάποιοι. Αντε μπράβο. Όπως έχεις δικαίωμα να σχολιάζεις, ετσι έχει κ ο κάθε ένας να εκφράζει την άποψη του χωρίς να προσβάλλει. Τα πράγματα θα είναι πολύ χειρότερα από ότι τα περιμένεις. 

Τον ξεφτιλισα αγορίνα. Να είσαι σίγουρος ότι παίζει μην είναι καν υποψήφιος απλά να τρολαρει εδώ μέσα ο επαγγελματίας άεργος τον ζει ακόμα ο πατέρας του. Όσοι λένε αυτά που γράφει παραιτούνται από τις πρώτες μέρες της σχολής 

Gian7

Δημοσίευση από Gian7 »

Επισκέπτης

Δεν σου είπε κάτι το παιδί. Την ωμή πραγματικότητα σου είπε. Σου εξηγεί εν μέρει ότι η αστυνομία δεν είναι όπως ήταν παλαιότερα. Σας θίξαμε το σώμα. Χαλαρώστε λίγο. Βρήκατε μια ευκαιρία και δεν ακούτε κανέναν άλλον παρά μόνο αυτό που σας συμφέρει κάποιοι. Αντε μπράβο. Όπως έχεις δικαίωμα να σχολιάζεις, ετσι έχει κ ο κάθε ένας να εκφράζει την άποψη του χωρίς να προσβάλλει. Τα πράγματα θα είναι πολύ χειρότερα από ότι τα περιμένεις. 

Τον ξεφτιλισα αγορίνα. Να είσαι σίγουρος ότι παίζει μην είναι καν υποψήφιος απλά να τρολαρει εδώ μέσα ο επαγγελματίας άεργος τον ζει ακόμα ο πατέρας του. Όσοι λένε αυτά που γράφει παραιτούνται από τις πρώτες μέρες της σχολής 

λυπάμαι για το επίπεδο. Αλήθεια λυπάμαι. Είναι πολύ κρίμα. 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 08, 2026 3:05 pm
Όπως και να το κάνουμε δεν έχει την ίδια ζήτηση πού είχε παλιά η αστυνομία. Πλέον αν δεν είσαι τεμπέλης μαθαίνεις μία τέχνη και βγάζεις 1200 μίνιμουμ και είσαι και χαλαρά. Οπότε βάζει τους πάντες από τον πίνακα για να συμπληρώσει τις θέσεις και φυσικά για να έχει κέρδος ψηφοθυρικα. Αστυνομία θα δεις να τρελαίνεται ο κόσμος πάλι αν σκάσει καμία κρίση λόγω της μονιμότητας. Τώρα οι 8/10 αν ρωτήσεις θα σου πουν τι λες ρε αστυνομία? Εδώ δεν πάνε οι Αθηναίοι πιο πολλοί είναι οι επαρχιώτες που δεν έχουν να φάνε.

ωραια την ακουσαμε την αποψη σου για την Αστυνομια. Εγω που θελω να μπω στο σωμα οτι και να γραψεις δεν θα μου αλλαξεις αποψη. Και βασικα εσυ δεν εχεις θεση μεσα εδω αφου δεν σου αρεσει η Αστυνομια. Αδειασε μας τη γωνια και αντε να βγαλεις λογο πουθενα αλλου ξερεις εσυ ποιοι  ειναι αυτοι..... που θα σε ακουσουν. ΕΔΩ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ 

Βρε καρμίρη καρμιρογλου δεν ξέρω αν είσαι από Αθήνα η επαρχία αλλά μόνο από τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω πόσο ανώριμο και σπασμένο άτομο είσαι και είμαι σίγουρος πως εάν και εφόσον μπεις (εύχομαι όχι να σε καταλάβουν στα ψυχοτεχνικα γιατί δεν κάνεις για το σώμα) θα βαρεσεις παραίτηση επιτόπου. Τσουρέκια τα έχεις κάνει εσύ στους δικούς σου που μένεις ακόμη μαζί τους και κανείς τον πατέρα σου να αναθεματιζει που δεν τραβήχτηκε πριν είσαι 20 χρόνια καθυστερημένε που έχεις και άποψη για το σώμα ενώ δεν έχεις ιδέα Γιωταααα!!!!

θα σου ανεβασω σε λιγο τους κανονες ενος ΜΑ@@ΚΑ σου προτεινω να τους διαβασεις. Θα σου κανει καλο.
Μιλας με εναν γιωτα.....που περασα επιτυχων  ειδικες δυναμεις αλεξιπτωτα εχεις πλακα

Επισκέπτης

ωραια την ακουσαμε την αποψη σου για την Αστυνομια. Εγω που θελω να μπω στο σωμα οτι και να γραψεις δεν θα μου αλλαξεις αποψη. Και βασικα εσυ δεν εχεις θεση μεσα εδω αφου δεν σου αρεσει η Αστυνομια. Αδειασε μας τη γωνια και αντε να βγαλεις λογο πουθενα αλλου ξερεις εσυ ποιοι  ειναι αυτοι..... που θα σε ακουσουν. ΕΔΩ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ 

εσυ τη εισαι η δικηγορος του!!! Σας εχει πει κανενας οτι εξω οι δουλειες και η ζωη ειναι πλασμενη με ροδοπεταλα....!!  

Gian7

Δημοσίευση από Gian7 »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 08, 2026 5:33 pm

εσυ τη εισαι η δικηγορος του!!! Σας εχει πει κανενας οτι εξω οι δουλειες και η ζωη ειναι πλασμενη με ροδοπεταλα....!!  

Άντρας είμαι αδερφέ μου. Αυτό που λες δε στέκει…γιατι αυτό ακριβώς λέμε παραπάνω με τον φίλο. Ότι δεν είναι τόσο καλά τα πράγματα. Τώρα το τι μου αναφέρεις εσύ; Ακριβώς το ίδιο. 

President

Δημοσίευση από President »

Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί μαλώνετε από την στιγμή που δεν είστε ακόμα μέσα όταν μπείτε ο καθένας θα κρίνει για τον εαυτό του και τέλος. Όποιος θεωρεί ότι δεν αξίζει ή δεν το συμφέρει εάν τον πάρουν δεν παρουσιάζεται και τέλος . Αφήστε τώρα ποιος είναι ποιος μάγκας και γράψτε μόνο εάν κάτι αξίζει να γνωρίζουν και οι υπόλοιποι . Εάν θέλετε να μαλώνετε πηγαίνετε να δείτε κανένα άθλημα .
Grant

Δημοσίευση από Grant »

Gian7 έγραψε: Δευ Ιουν 08, 2026 2:43 pm
Grant έγραψε: Δευ Ιουν 08, 2026 2:37 pm Έμαθε κανείς πόσες αιτήσεις έγινα η πότε βγαίνουν ; Εγώ έμαθα για κάτω από χίλιες αιτήσεις και πολύ χαμηλή ζήτηση. Δεν είμαι τρολ απλώς γιαυτο ρωτάω να δω αν έχει κάποιος ίδια εικόνα…

Από που την έμαθες αυτή την πληροφορία; Μιλάς και για τις 2 κατηγορίες ή μόνο για την Α; Γιατί μιλάμε ότι είναι υπερβολικά χαμηλό ποσό. Εκτός εάν μας δουλεύεις. Γιατί τις τελευταίες μέρες είναι συχνό φαινόμενο εδώ. 

Σου είπα δε τρολαρω. Κοίταξε δεν την έμαθα από το υπουργείο απευθείας του Χρυσοχοΐδη. Σε «καφενειακή» συζήτηση την έμαθα από ανώτερο αξιωματικό από στόμα σε στόμα οπότε καταλαβαίνεις. Γιαυτο και ρώτησα μήπως έχει και κάποιος άλλος ακούσει κάτι παρόμοιο 
Gian7

Δημοσίευση από Gian7 »

President έγραψε: Δευ Ιουν 08, 2026 5:50 pm Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί μαλώνετε από την στιγμή που δεν είστε ακόμα μέσα όταν μπείτε ο καθένας θα κρίνει για τον εαυτό του και τέλος. Όποιος θεωρεί ότι δεν αξίζει ή δεν το συμφέρει εάν τον πάρουν δεν παρουσιάζεται και τέλος . Αφήστε τώρα ποιος είναι ποιος μάγκας και γράψτε μόνο εάν κάτι αξίζει να γνωρίζουν και οι υπόλοιποι . Εάν θέλετε να μαλώνετε πηγαίνετε να δείτε κανένα άθλημα .

Συμφωνώ. Ας σταματήσει εδώ όλο αυτό και πλέον να πληροφορούμε εάν γνωρίζουμε κάτι περεταίρω. Ολα τα υπόλοιπα είναι όντως περιττά. 

Επισκέπτης

Gian7 έγραψε: Δευ Ιουν 08, 2026 5:37 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 08, 2026 5:33 pm

Άντρας είμαι αδερφέ μου. Αυτό που λες δε στέκει…γιατι αυτό ακριβώς λέμε παραπάνω με τον φίλο. Ότι δεν είναι τόσο καλά τα πράγματα. Τώρα το τι μου αναφέρεις εσύ; Ακριβώς το ίδιο. 

Άστον αν μπει θα τα δει και μόνος του.

Επισκέπτης

Πεντια μπορώ να κάνω ετισι αλλά ειναι από ελμπασαν ντεν ιμε ελινα
Επισκέπτης

Βγηκαν https://www.astynomia.gr/2026/08/16/04-09-2026/
.πάμε λιγοοο
Επισκέπτης

Ρε παιδιά, σας παρακαλώ πολύ μην τρολλαρετε. Έχουμε τα άγχη μας , μην παίζετε με τον πόνο μας . Θερμή παράκληση.
Arapis321

Δημοσίευση από Arapis321 »

Το κάνουν για να περνάει η ώρα τους. Όσο ασχολείστε με αυτούς, τόσο θα ασχολούνται κ αυτοί με εσάς.
Επισκέπτης

Πατήστε scat στο Google οποίος ειναι μαγκας
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 08, 2026 9:31 pm Πεντια μπορώ να κάνω ετισι αλλά ειναι από ελμπασαν ντεν ιμε ελινα

Ναι φυσικά και μπορείς έχουν μπει πολλοί συμπατριώτες σου βορειοηπειρώτη φίλε μου 

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης