Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα μη τους πιστεύετε ρε. Ενας είναι που τα γράφει και απαντάει στον εαυτό του.
-
Kkalo
Πώς εσύ ρε φίλε λες ότι πήρες τηλ ή ότι σε πήραν τηλ απ το τμήμα να σου πουν τι; Αφού δεν έχουν βγει καν οι πίνακες ακόμα και στο τμήμα δεν έχουν ιδέα τι παπάντζες λες πλάκα μας κάνεις; Παιδιά μην το πιστεύεται αυτό δεν ισχύει και καλό είναι τα τρολακια που δεν έχουν ιδέα να μην τους δίνετε σημασία μόλις βγουν οι πίνακες θα μαθαίνουμε όλοι. Ευελπιστώ μέχρι τέλος της άλλης βδομάδας να γνωρίζουμε. Καλημερα
-
Takaraga
Θα μπορούσε να μου πει υπεύθυνα κάποιος αποφοιτήσας ποιος είναι ο βαθμός δυσκολίας των μαθημάτων που διδάσκονται εντός της σχολής; Πόσο διάβασμα απαιτεί; Πως διενεργούνται οι εξετάσεις (π.χ. όλες πολλαπλής;); Ευχαριστώ προκαταβολικά!
-
Επισκέπτης
Αδερφέ κάτσε πρώτα να μπούμε με το καλό και βλέπουμε. Αν κρίνω από τα μαθήματα που κάναμε στην σχολή ενόπλων δυνάμεων εύκολα θα είναι και τα τεστ πολλαπλής! Επίσης δεν έχει καμία σχέση ο βαθμός σου εκτός αν σε ενδιαφέρει η σειρά εξόδου σου! Πχ στην αεροπορία που ήμουν παιδί σειρά μου με καλύτερο βαθμό είχε 37095 και εγώ 37096 στην στρατιωτική ταυτότητα. Όσο για την τοποθέτηση μετράει περισσότερο το βύσμα και όχι η σειρά εξόδου! Αν θες κάτι άλλο μου λες
-
Takaraga
Ευχαριστώ φίλε μου, καλή τύχη!Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 03, 2026 11:25 amΑδερφέ κάτσε πρώτα να μπούμε με το καλό και βλέπουμε. Αν κρίνω από τα μαθήματα που κάναμε στην σχολή ενόπλων δυνάμεων εύκολα θα είναι και τα τεστ πολλαπλής! Επίσης δεν έχει καμία σχέση ο βαθμός σου εκτός αν σε ενδιαφέρει η σειρά εξόδου σου! Πχ στην αεροπορία που ήμουν παιδί σειρά μου με καλύτερο βαθμό είχε 37095 και εγώ 37096 στην στρατιωτική ταυτότητα. Όσο για την τοποθέτηση μετράει περισσότερο το βύσμα και όχι η σειρά εξόδου! Αν θες κάτι άλλο μου λες
-
Arapis321
Παιδιά μην ακούτε αυτούς που λένε ότι τους πήραν τηλέφωνο... Δεν παίρνουν τηλέφωνο πριν τα προσωρινά.
-
Επισκέπτης
Εχει μαθει κανείς από κανέναν δικό του πόσες αιτήσεις έγιναν ;
-
Επισκέπτης
Μαγκες όλοι θα πάτε στην νέα υπηρεσία έλεγχος τρχονομικον που θα ειναι Πειραιάς Σαλαμίνα και θα κάνετε κάθε μέρα με το καραβι
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Θυμάστε που έλεγαν ότι θα στείλουν κόσμο στα μουσεία στην προηγούμενη φουρνιά? Να φανταστώ θα πάνε μόνο μπάρμπαδες όπως πήγαν και στην συγκοινωνιακή? Φουλ βύσματα δηλαδή?
-
President
Αλάνια καλό θα ήταν να έχουμε το μυαλό μας στο πόσες αιτήσεις έχουν γίνει και τι μόρια πιάνει ο καθένας και για κάποιους η προπόνηση για τα αθλήματα όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία και απλά ανακρίβειες. Το που θα καταλήξετε είναι θέμα αρκετών μηνών και μετά της εκπαίδευση οπότε μην προσπερνάτε πόσα ζόρια απλά για να πετάξετε το κόμπλεξ σας. Τελευταία τρύπα του ζουρνά θα είμαστε όλοι μας.
-
Επισκέπτης
Τα είπε όλα ο μάγκας. Πόσες αιτήσεις έχουν γίνει κανεις δε ξέρει. Εγώ θεωρώ θα είναι ελάχιστες (σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια)President έγραψε: Παρ Ιουν 05, 2026 10:11 am Αλάνια καλό θα ήταν να έχουμε το μυαλό μας στο πόσες αιτήσεις έχουν γίνει και τι μόρια πιάνει ο καθένας και για κάποιους η προπόνηση για τα αθλήματα όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία και απλά ανακρίβειες. Το που θα καταλήξετε είναι θέμα αρκετών μηνών και μετά της εκπαίδευση οπότε μην προσπερνάτε πόσα ζόρια απλά για να πετάξετε το κόμπλεξ σας. Τελευταία τρύπα του ζουρνά θα είμαστε όλοι μας.
-
Επισκέπτης
Καλημερα εγω πιστευω οτι θα ειναι πανω 5.000 αιτησεις
Στην Ελλαδα υπαρχουν πανω απο 1000 Αστυνομικα Τμηματα
Στο λεκανοπεδιο της Αττικης υπαρχουν πανω απο 70
Καντε τους υπολογισμους οσοι ρωτουν το ποσες αιτησεις μπορει να εχουν γινει...!!
Η δικια μου αποψη ειναι οτι αφου μπουν οι πρωτοι 380 θα παρει κι αλλους μετα οπως εγινε και με την προηγουμενη σειρα.
Οσοι περασουν τωρα θα μεινουν Αθηνα τουλαχιστων για 3χρονια +
Σιγουρα θα υπαρχουν αρκετα παιδια με πανω 3200 μορια
Θα περασουν οσοι εχουν απο 2900 εως 3300 οι αλλοι θα περιμενουν
Καντε τους υπολογισμους οσοι ρωτουν το ποσες αιτησεις μπορει να εχουν γινει...!!
Η δικια μου αποψη ειναι οτι αφου μπουν οι πρωτοι 380 θα παρει κι αλλους μετα οπως εγινε και με την προηγουμενη σειρα.
-
Επισκέπτης
Στην προηγούμενη στους πρώτους 300 μπήκε άνθρωπος με 2480 και τώρα λες θα μπουν με 2900 ενώ έχει πάρει τόσο πολύ κόσμο. Ο,τι ναναι πραγματικάΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Ιουν 05, 2026 11:27 am Καλημερα εγω πιστευω οτι θα ειναι πανω 5.000 αιτησεις
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες