Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Μακάρι να είναι λιγότερες και χαμηλότερη η βάση! Αν όντως είναι λιγότερες θα σας παραδεχτώ, γιατί μερικοί πιστεύουν πως θα είναι οι διπλάσιες… τι να πω θα δούμε!!
Επισκέπτης

πριν τρεις μερες φιλος μου που βγηκε τωρα απο την εκπεδευση ειδικος φρουρος ειναι δηλαδη τωρα στον τεταρτο μηνα και πηρε εναντη 380 ευρω!! παντρεμενος με παιδι απο Αθηνα . Ακομα περιμενη που θα τον τοποθετησουν. 
Ξερει καποιο παιδι που ειναι ιδη στους ειδικους φρουρους ποτε θα παρουν τον κανονικο μισθο !!.
Και συνηθως οι νεοι στην υπηρεσια που τοποθεντουνται.
Takaraga01

Δημοσίευση από Takaraga01 »

Θα μπορούσε να μου πει υπεύθυνα κάποιος αποφοιτήσας ποιος είναι ο βαθμός δυσκολίας των μαθημάτων που διδάσκονται εντός της σχολής; 
Πόσο διάβασμα απαιτεί; 
Πως διενεργούνται οι εξετάσεις (π.χ. όλες πολλαπλής;); Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Επισκέπτης

Παιδιά με πηραν απτό τμημα, ειμαι σε θέση επιτυχών Β κατηγορία , πάρτε τηλ γιατί οι πίνακες θα αργήσουν 
Lakosta2

Δημοσίευση από Lakosta2 »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 02, 2026 7:49 pm Παιδιά με πηραν απτό τμημα, ειμαι σε θέση επιτυχών Β κατηγορία , πάρτε τηλ γιατί οι πίνακες θα αργήσουν 

Συγχαρητήρια! Με πόσα μόρια και σε τι θέση; 
Επισκέπτης

2500-2700 δεν θα πω ακριβώς γιατί δεν θέλω να βρουν τα στοιχεία μου μόλις βγουν οι πίνακες!

Επισκέπτης

Εχουν πάρει κάποιον άλλον τηλέφωνο ;;
Επισκέπτης

Εμένα παιδιά κατά της επτά απλά δεν προφτασα να γράψω....

Mariopl

Δημοσίευση από Mariopl »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 02, 2026 9:20 pm Εμένα παιδιά κατά της επτά απλά δεν προφτασα να γράψω....

Για πες…πάνω κάτω να ξέρουμε!

Επισκέπτης

Παιδιαα πείτε αν έχουν πάρει κανέναν άλλον τηλέφωνο και με πόσα μόρια περιπουυ, απλά για να ξέρουμε και εμείς πάνω κάτω μην μας φάει το άγχος 
Επισκέπτης

Εγώ είμαι αυτούς πρώτους Α κατηγορία 3000+ , αλλα μην περιμένετε , πάρτε τηλ!!!!!
Mariopl

Δημοσίευση από Mariopl »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 02, 2026 9:59 pm Εγώ είμαι αυτούς πρώτους Α κατηγορία 3000+ , αλλα μην περιμένετε , πάρτε τηλ!!!!!

Συγχαρητηριαααααα. Να σε ρωτήσω, εσύ που είσαι από τους πρώτους που έχεις 3.000+ έχεις καμία ιδέα με βάση τα δικά σου μόρια πόσο θα πάνε οι βάσεις; Καμία εκτίμηση; Ρωτάω πάνω κάτω για να δούμε και την αποκλιση που θα έχουμε εμείς που είμαστε κοντά στα 3.000 όχι 3.000+
Επισκέπτης

Παιδιά όντως ή μας κοροϊδεύετε;; Αν σου είναι εύκολο μπορείς να πεις περίπου 3000+ το + που φτάνει; Εχεις πάνω απο 3100 ή κάτω; Για να ξέρουμε και εμείς που είμαστε στα ίδια αν είμαστε μέσα Επισης σας είπαν για τα πκε πότε περίπου θα γίνουν ; 

Επισκέπτης

Εγώ πιστεύω θα ειναι αρκετά πεσμένες οι βάσεις. Εγώ έχω 3300 περίπου 
Επισκέπτης

Μου αρέσει που γράφουν δύο τρεις τυχαία μια βλακεία και κάθεστε και τα πιστεύετε. Ποιοι είσαστε μάγκες ούτε ο Χρυσοχοιδης δεν τα ξέρει αυτά 
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες