Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Παιδιά λίγο υπομονή δυο εβδομάδες έμειναν να μάθουμε πιστεύω. Αν έχετε άγχος εσείς για τα αποτελέσματα φανταστείτε εμάς που υπηρετούμε κιόλας και θέλουμε να βγουν γρήγορα για να φύγουμε. Όσο για τις αιτήσεις με δυο τρία άτομα σε τμήματα που έχω μιλήσει δεν είχε πολλές συμμετοχές στα τμήματα τους.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μάιος 29, 2026 12:55 pm Παιδιά λίγο υπομονή δυο εβδομάδες έμειναν να μάθουμε πιστεύω. Αν έχετε άγχος εσείς για τα αποτελέσματα φανταστείτε εμάς που υπηρετούμε κιόλας και θέλουμε να βγουν γρήγορα για να φύγουμε. Όσο για τις αιτήσεις με δυο τρία άτομα σε τμήματα που έχω μιλήσει δεν είχε πολλές συμμετοχές στα τμήματα τους.

καλησπερα φιλε μου. Εννοεις να φυγεις ...για να πας κοντα στο σπιτι σου..εννοω στη πολη σου. Πως σου φενεται η επιλογη σου στο σωμα τωρα που μπηκες φιλε μου!

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μάιος 29, 2026 3:33 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μάιος 29, 2026 12:55 pm Παιδιά λίγο υπομονή δυο εβδομάδες έμειναν να μάθουμε πιστεύω. Αν έχετε άγχος εσείς για τα αποτελέσματα φανταστείτε εμάς που υπηρετούμε κιόλας και θέλουμε να βγουν γρήγορα για να φύγουμε. Όσο για τις αιτήσεις με δυο τρία άτομα σε τμήματα που έχω μιλήσει δεν είχε πολλές συμμετοχές στα τμήματα τους.

καλησπερα φιλε μου. Εννοεις να φυγεις ...για να πας κοντα στο σπιτι σου..εννοω στη πολη σου. Πως σου φενεται η επιλογη σου στο σωμα τωρα που μπηκες φιλε μου!

Φίλε απο σχολή είμαι και έχω μια δεκαετία και μια χαρά μπορώ να πάω σπίτι μου, απλά η αεροπορία δεν είναι για αυτούς που δεν έχουν βύσμα 

Vit13
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Vit13 »

Ακούστε τι γίνεται να γνωρίζετε 

Το συνολικό πλάνο των 926 θέσεων «έσπασε» στην πράξη ως εξής:546 θέσεις καλύφθηκαν ήδη (από επιλαχόντες παλαιότερων διαγωνισμών).380 θέσεις έμειναν κενές, και για αυτές βγήκε η τρέχουσα προκήρυξη προκειμένου να συμπληρωθεί ο αριθμός.546 + 380 = 926 θέσεις συνολικά.

Καλημεραααααααα
Επισκέπτης

Vit13 έγραψε: Σάβ Μάιος 30, 2026 10:09 am Ακούστε τι γίνεται να γνωρίζετε 

Το συνολικό πλάνο των 926 θέσεων «έσπασε» στην πράξη ως εξής:546 θέσεις καλύφθηκαν ήδη (από επιλαχόντες παλαιότερων διαγωνισμών).380 θέσεις έμειναν κενές, και για αυτές βγήκε η τρέχουσα προκήρυξη προκειμένου να συμπληρωθεί ο αριθμός.546 + 380 = 926 θέσεις συνολικά.

Καλημεραααααααα

Δεν ισχύει. Εχει απαντηθεί αυτό. Πάμε παρακάτω 

Επισκέπτης

Καλημεραααααααα

534 ήταν αλλά τέλος πάντων μη στο χαλάσω 

Mariopl

Δημοσίευση από Mariopl »

Κάτι παίζει με αυτό το ΦΕΚ. Θα δείξει μετά τις προσλήψεις των 380 για το τι έχουν σκοπό να κάνουν. 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μάιος 30, 2026 11:53 am

Καλημεραααααααα

534 ήταν αλλά τέλος πάντων μη στο χαλάσω 

537 βγήκαν από την σχολή εκτός και αν έχουν παραιτηθεί άτομα τώρα στην πρακτική 

Vit13
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Vit13 »

Αυτό που θέλω να καταλήξω είναι ότι βάση το ΦΕΚ που βγήκε δεν αφορά νέο κάλεσμα επιλαχόντων στην προκήρυξη των 380....
Επισκέπτης

Vit13 έγραψε: Σάβ Μάιος 30, 2026 3:35 pm Αυτό που θέλω να καταλήξω είναι ότι βάση το ΦΕΚ που βγήκε δεν αφορά νέο κάλεσμα επιλαχόντων στην προκήρυξη των 380....

Έγινε 
Mariopl

Δημοσίευση από Mariopl »

Vit13 έγραψε: Σάβ Μάιος 30, 2026 3:35 pm Αυτό που θέλω να καταλήξω είναι ότι βάση το ΦΕΚ που βγήκε δεν αφορά νέο κάλεσμα επιλαχόντων στην προκήρυξη των 380....

Οταν βγαίνει άλλη προκήρυξη, δεν υπάρχουν πλέον επιλαχόντες από παλιά προκήρυξη διότι έχει βγει καινουρια διαδικασία. Όσοι εναπομείναντες απλά καταθέτουν τα χαρτιά τους στην τωρινή. Αυτό. Αυτό που έχει μπερδέψει πολλούς είναι στο ποια προκήρυξη αναφέρεται το ΦΕΚ. Απλά λέει για την αύξηση θέσεων. Χαίρω πολύ. Για ποια; Επιλαχόντες ακόμα δε ξέρουμε πόσοι είναι διότι τα αποτελέσματα για αυτή την προκήρυξη δεν έχουν βγει και πόσοι έχουν μείνει εκτός. Απλά περιμένουμε. 
Επισκέπτης

Γνωρίζει κανείς τι θέσεις θα ανοίξουν για τους ειδικούς φρουρούς που πήραν τώρα? Και πότε δηλώνουμε που θέλουμε να πάμε?
Specialfrouros

Δημοσίευση από Specialfrouros »

Από πληροφορία,  θα πάτε όλοι Υ.ΜΕ.Τ και Υ.Α.Τ , με αλλα λόγια ΜΑΤ και καμιά 10 ρια γκόμενές στο 100
Επισκέπτης

Specialfrouros έγραψε: Κυρ Μάιος 31, 2026 11:53 am Από πληροφορία,  θα πάτε όλοι Υ.ΜΕ.Τ και Υ.Α.Τ , με αλλα λόγια ΜΑΤ και καμιά 10 ρια γκόμενές στο 100

Ναι λογικά από τα 540 άτομα θα πάνε όλοι υμετ και υατ. Ο καθένας το μακρύ και το κοντό του ρε φίλε άλλοι τρολαρουν ζηλοφθονα... Το έχετε καταστρέψει το φόρουμ δυστυχώς. Δηλαδή αυτό το κλιμάκιο που πέρασε στην Τρίπολη και ρώτησε ποιοι θέλουν άμεση δράση και ποιοι τροχαία ήταν έτσι για χαβαλε αφού λες ότι όλοι θα πάνε ΜΑΤ τελικά?😂 Αν δεν σας βάλουν να κάνετε μηχανογραφικό μην πιστεύετε κανέναν η αλήθεια είναι ότι αυτό που ακούγεται έντονα είναι ότι θα πάρει πολύ κόσμο τροχαία και λίγους άμεση δράση και τμήματα γιατί πέρσι δεν πήρε καθόλου ατ μόνο στο κέντρο αλλά μην σας κάνει εντύπωση να πάρει πάλι άτομα στην ασφάλεια γιατί δεν πήρε παντού πέρσι απλά πήρε αρκετό κόσμο.
Επισκέπτης

Specialfrouros έγραψε: Κυρ Μάιος 31, 2026 11:53 am Από πληροφορία,  θα πάτε όλοι Υ.ΜΕ.Τ και Υ.Α.Τ , με αλλα λόγια ΜΑΤ και καμιά 10 ρια γκόμενές στο 100

Είναι λίγο δύσκολο γνώμη μου πάντα να πάρει ειδικό φρουρό ουσιαστικά δόκιμο να τον βάλει ματ μην λέμε ότι θέλουμε εδώ μέσα!
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες