Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
Έχει από μεσα Απριλίου είναι στο ΣτΕ και κοντεύει να βγεί ο Μάϊος τι συζητάμε είναι δυνατόν δεν θέλουν από ότι φαίνεται ούτε να το τρέξουν ούτε να βγει άμεσα προεκλογικα να πάρουν και καμία ψήφο
-
Esoterikipliroforisi
Πληροφορια εκ των εσω: Σε πηγαδακι τηλεφωνικό μεσω του Αρχηγείου και Μπαρδάκη σήμερα ειπώθηκε πως η προκήρυξη θα καθυστερήσει ώσπου να γίνουν οι μεταθεσεις των μονίμων τελος του μηνα ώστε να δουν τα κενά που θα προκύψουν και επειδή η προκήρυξη θα αναγράφει τις περιοχές γι αυτο το καθυστερούν. Δεν ξερω αν είδατε στο mega χθες το πρωί που βγήκαν οι Πυροσβέστες στη κοινωνία ώρα mega και διαμαρτυρονταν για τις μεταθέσεις... σας ενημερώνω πως ο Μπαρδάκης ενημερώθηκε σήμερα απο το Αρχηγείο γι αυτό. Αν θελετε κρατήστε το αν θελετε οχι. Εγώ σας το μεταφέρω σαν έγκυρη πληροφορία απο άτομο δικό μου που άκουσε τη συνομιλία.
-
Επισκέπτης
Ότι νάνε λες φίλε σορυ κιόλας σε κοροϊδεύουν κανονικά δεν κολλάει η προκήρυξη με την μεταθέσεις καμία απολύτως σχέση ενημερωτικά στο λέωEsoterikipliroforisi έγραψε: Πέμ Μάιος 21, 2026 4:17 pm Πληροφορια εκ των εσω: Σε πηγαδακι τηλεφωνικό μεσω του Αρχηγείου και Μπαρδάκη σήμερα ειπώθηκε πως η προκήρυξη θα καθυστερήσει ώσπου να γίνουν οι μεταθεσεις των μονίμων τελος του μηνα ώστε να δουν τα κενά που θα προκύψουν και επειδή η προκήρυξη θα αναγράφει τις περιοχές γι αυτο το καθυστερούν. Δεν ξερω αν είδατε στο mega χθες το πρωί που βγήκαν οι Πυροσβέστες στη κοινωνία ώρα mega και διαμαρτυρονταν για τις μεταθέσεις... σας ενημερώνω πως ο Μπαρδάκης ενημερώθηκε σήμερα απο το Αρχηγείο γι αυτό. Αν θελετε κρατήστε το αν θελετε οχι. Εγώ σας το μεταφέρω σαν έγκυρη πληροφορία απο άτομο δικό μου που άκουσε τη συνομιλία.
-
Επισκέπτης
άρα αρχές Ιουνίου θα βγεί;Esoterikipliroforisi έγραψε: Πέμ Μάιος 21, 2026 4:17 pm Πληροφορια εκ των εσω: Σε πηγαδακι τηλεφωνικό μεσω του Αρχηγείου και Μπαρδάκη σήμερα ειπώθηκε πως η προκήρυξη θα καθυστερήσει ώσπου να γίνουν οι μεταθεσεις των μονίμων τελος του μηνα ώστε να δουν τα κενά που θα προκύψουν και επειδή η προκήρυξη θα αναγράφει τις περιοχές γι αυτο το καθυστερούν. Δεν ξερω αν είδατε στο mega χθες το πρωί που βγήκαν οι Πυροσβέστες στη κοινωνία ώρα mega και διαμαρτυρονταν για τις μεταθέσεις... σας ενημερώνω πως ο Μπαρδάκης ενημερώθηκε σήμερα απο το Αρχηγείο γι αυτό. Αν θελετε κρατήστε το αν θελετε οχι. Εγώ σας το μεταφέρω σαν έγκυρη πληροφορία απο άτομο δικό μου που άκουσε τη συνομιλία.
-
Επισκέπτης
Να ενας ακομα γνώστης. Και όμως κολλάει. Αυτο εχει ακουστεί παλι. Οι μετατιθεντες είναι όλοι Γ.Κ. οπως Γ.Κ. ειναι και οι ΠΕΘ οι οποίοι καλύπτουν ίδιο καθηκοντολογιο.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μάιος 21, 2026 4:36 pmΌτι νάνε λες φίλε σορυ κιόλας σε κοροϊδεύουν κανονικά δεν κολλάει η προκήρυξη με την μεταθέσεις καμία απολύτως σχέση ενημερωτικά στο λέωEsoterikipliroforisi έγραψε: Πέμ Μάιος 21, 2026 4:17 pm Πληροφορια εκ των εσω: Σε πηγαδακι τηλεφωνικό μεσω του Αρχηγείου και Μπαρδάκη σήμερα ειπώθηκε πως η προκήρυξη θα καθυστερήσει ώσπου να γίνουν οι μεταθεσεις των μονίμων τελος του μηνα ώστε να δουν τα κενά που θα προκύψουν και επειδή η προκήρυξη θα αναγράφει τις περιοχές γι αυτο το καθυστερούν. Δεν ξερω αν είδατε στο mega χθες το πρωί που βγήκαν οι Πυροσβέστες στη κοινωνία ώρα mega και διαμαρτυρονταν για τις μεταθέσεις... σας ενημερώνω πως ο Μπαρδάκης ενημερώθηκε σήμερα απο το Αρχηγείο γι αυτό. Αν θελετε κρατήστε το αν θελετε οχι. Εγώ σας το μεταφέρω σαν έγκυρη πληροφορία απο άτομο δικό μου που άκουσε τη συνομιλία.
-
Επισκέπτης
Κι όμως κολλάει, άλλωστε οι πεθ κενά θα καλύψουν
-
Επισκέπτης
Έστειλε το σωματείο της Ηπείρου προς τον υπουργό για την καθυστέρηση της προκήρυξης πεθ η οποία έχει κολλήσει και δεν βγαίνει άμεσα ζητάνε να εκδοθεί γιατί η υπηρεσιακές ανάγκες δεν μπορούν αντεπεξέλθουν έστειλαν έγγραφο στον υπουργό δηλαδή ζητάνε όλοι οι νόμοι στέλνουν αναφορές και δεν κάνουν τίποτα δεν τα βλέπει ο υπουργός τι γίνεται
-
Επισκέπτης
και πότε βγαίνουν οι μεταθέσεις;
-
Επισκέπτης
τελικά που καταλήγουμε θα βγεί η προκήρυξη τώρα ή από Σεπτέμβριο;
-
Επισκέπτης
Καλά αυτους δεν τους υπολογίζει κανενας ετσι και αλλιώς. Σωματεία των 30 ατόμων.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μάιος 21, 2026 5:28 pm Έστειλε το σωματείο της Ηπείρου προς τον υπουργό για την καθυστέρηση της προκήρυξης πεθ η οποία έχει κολλήσει και δεν βγαίνει άμεσα ζητάνε να εκδοθεί γιατί η υπηρεσιακές ανάγκες δεν μπορούν αντεπεξέλθουν έστειλαν έγγραφο στον υπουργό δηλαδή ζητάνε όλοι οι νόμοι στέλνουν αναφορές και δεν κάνουν τίποτα δεν τα βλέπει ο υπουργός τι γίνεται
-
Επισκέπτης
εγώ δεν το θεωρώ καθόλου απίθανο να περιμένει το αρχηγείο όντως να βγούνε πρώτα η μετάθεσης και μετα να βγει η πρόκληση όσο για το αν θα πάει για φθινόπωρο ή προκήρυξη μου φαίνεται λίγο δύσκολο γιατί μπήκαμε για τα καλά σε μια προεκλογική εκστρατείαEsoterikipliroforisi έγραψε: Πέμ Μάιος 21, 2026 4:17 pm Πληροφορια εκ των εσω: Σε πηγαδακι τηλεφωνικό μεσω του Αρχηγείου και Μπαρδάκη σήμερα ειπώθηκε πως η προκήρυξη θα καθυστερήσει ώσπου να γίνουν οι μεταθεσεις των μονίμων τελος του μηνα ώστε να δουν τα κενά που θα προκύψουν και επειδή η προκήρυξη θα αναγράφει τις περιοχές γι αυτο το καθυστερούν. Δεν ξερω αν είδατε στο mega χθες το πρωί που βγήκαν οι Πυροσβέστες στη κοινωνία ώρα mega και διαμαρτυρονταν για τις μεταθέσεις... σας ενημερώνω πως ο Μπαρδάκης ενημερώθηκε σήμερα απο το Αρχηγείο γι αυτό. Αν θελετε κρατήστε το αν θελετε οχι. Εγώ σας το μεταφέρω σαν έγκυρη πληροφορία απο άτομο δικό μου που άκουσε τη συνομιλία.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες