Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μάιος 20, 2026 4:12 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μάιος 20, 2026 4:05 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μάιος 20, 2026 4:02 pm

Μας δουλεύουν ψιλό γαζί όλοι τους δεν υπάρχει άλλη εξήγηση 

γιατί ρε μπορεί να υπήρχε όντως κάποιο τεχνικό θέμα και τώρα που διορθώθηκε να βγει όντως σύντομα 

Σοβαρά τώρα τα πιστεύεις όλα αυτά? Που από τον Απρίλιο μας πήγαν τέλη Απριλίου μετά από αρχές μαϊου μετά από μέρα σε μέρα και πήγαμε τέλη μαϊου και τπτ και τους πιστεύετε μπράβο δικαιώμα σας ο καθένας κρίνει 

ωραία ρε φίλε αφού μας λένε ψέματα αυτή ξέρεις να μας πεις εσύ κάτι άλλο για ποίο λόγο αργή μπορεί όντως να ξέρει κάτι πες μας να μάθουμε 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μάιος 20, 2026 4:15 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μάιος 20, 2026 4:12 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μάιος 20, 2026 4:05 pm
γιατί ρε μπορεί να υπήρχε όντως κάποιο τεχνικό θέμα και τώρα που διορθώθηκε να βγει όντως σύντομα 

Σοβαρά τώρα τα πιστεύεις όλα αυτά? Που από τον Απρίλιο μας πήγαν τέλη Απριλίου μετά από αρχές μαϊου μετά από μέρα σε μέρα και πήγαμε τέλη μαϊου και τπτ και τους πιστεύετε μπράβο δικαιώμα σας ο καθένας κρίνει 

ωραία ρε φίλε αφού μας λένε ψέματα αυτή ξέρεις να μας πεις εσύ κάτι άλλο για ποίο λόγο αργή μπορεί όντως να ξέρει κάτι πες μας να μάθουμε 

Που να ξέρουμε ρε φίλε πλάκα μας κάνεις εδώ οι ίδιοι δεν γνωρίζουν εμείς να ξέρουμε έχει 2 μήνες βγαίνει από μέρα σε μέρα έχει καταντήσει αηδία άιντε ρε μην την βγάλετε ποτέ 
Επισκέπτης

Εγώ το έχω γράψει εδώ μέσα πολλές φορές δεν είναι εμοδε οι ΠΕΘ θέλουν κόσμο για να εκπαιδεύσουν 600 άτομα θέλει μελέτη , θες αμάξια θες εκπαιδευτές οδήγησης , θες οδηγούς , αστικά συμβάντα πυρκαγιές τροχαία μηχανήματα και πολλοί λέγατε ότι άμα θέλουν όλα γίνονται , τι έχετε να πείτε τώρα ρε μάγκες εξυπνάκηδες όλοι ξερόλες ; Ανίκανο υπουργείο έχει λάβει την έγκριση απο το Γενάρη για τις 600θεσεις και φτάσαμε να μπαίνει Ιουνης και να τρέχει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα , κανείς δεν ξέρει εν ολίγης πότε και αν θα βγει , πότε θα δοθούν αθλήματα , πότε και αν θα εκπαιδευτούν οι υποψήφιοι και πάει λέγοντας , όλα λάθος.
Για μια ακόμη φορά κατάφεραν να τα κάνουν όλα *****  

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μάιος 20, 2026 5:10 pm Εγώ το έχω γράψει εδώ μέσα πολλές φορές δεν είναι εμοδε οι ΠΕΘ θέλουν κόσμο για να εκπαιδεύσουν 600 άτομα θέλει μελέτη , θες αμάξια θες εκπαιδευτές οδήγησης , θες οδηγούς , αστικά συμβάντα πυρκαγιές τροχαία μηχανήματα και πολλοί λέγατε ότι άμα θέλουν όλα γίνονται , τι έχετε να πείτε τώρα ρε μάγκες εξυπνάκηδες όλοι ξερόλες ; Ανίκανο υπουργείο έχει λάβει την έγκριση απο το Γενάρη για τις 600θεσεις και φτάσαμε να μπαίνει Ιουνης και να τρέχει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα , κανείς δεν ξέρει εν ολίγης πότε και αν θα βγει , πότε θα δοθούν αθλήματα , πότε και αν θα εκπαιδευτούν οι υποψήφιοι και πάει λέγοντας , όλα λάθος.

Ελλάδαρα σε όλα πίσω είμαστε ακόμη συζητάμε για το πότε θα εκδοθεί ξεφτίλα τέτοιο καιρό αθλήματα θα έπρεπε να δίναμε αλλά ξέρουν αυτοί στο υπουργείο καλύτερα 
Επισκέπτης

όλοι την ζημιά την έκανε ο Κεφαλογιάννης άμα είχε βγάλει την προκήρυξη Φεβρουάριο η Μάρτιο πριν φύγει τώρα θα είχαν μπει για εκπαίδευση το καθυστέρηση έφτασε Απρίλιος που έχει υπολογιστεί να βγεί όμως δεν περίμενε ότι θα εξελιχθεί έτσι η φάση με των ΟΠΕΚΕΠΕ μετά άλλαξε ο υπουργός έπεσε Πάσχα και πήγε όλη η διαδικασία πίσω έγινε και αυτό με το ΣτΕ και φτάσαμε μέσα μαϊου και ακόμη να μην έχει βγεί το ΦΕΚ ελπίσουμε να μην υπάρξει άλλη καθυστέρηση και μέχρι την άλλη βδομάδα να βγεί έστω το ΦΕΚ και να ξεκινήσουν η αίτησης γιατί για εκπαίδευση και τοποθέτησης πάει για μετά των Σεπτεμβρίο μπορεί να τοποθετηθούν και με άλλη κυβέρνηση έτσι όπως το πάνε 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μάιος 20, 2026 5:10 pm Εγώ το έχω γράψει εδώ μέσα πολλές φορές δεν είναι εμοδε οι ΠΕΘ θέλουν κόσμο για να εκπαιδεύσουν 600 άτομα θέλει μελέτη , θες αμάξια θες εκπαιδευτές οδήγησης , θες οδηγούς , αστικά συμβάντα πυρκαγιές τροχαία μηχανήματα και πολλοί λέγατε ότι άμα θέλουν όλα γίνονται , τι έχετε να πείτε τώρα ρε μάγκες εξυπνάκηδες όλοι ξερόλες ; Ανίκανο υπουργείο έχει λάβει την έγκριση απο το Γενάρη για τις 600θεσεις και φτάσαμε να μπαίνει Ιουνης και να τρέχει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα , κανείς δεν ξέρει εν ολίγης πότε και αν θα βγει , πότε θα δοθούν αθλήματα , πότε και αν θα εκπαιδευτούν οι υποψήφιοι και πάει λέγοντας , όλα λάθος.

για να ξανά στέλνει όμως το υπουργείο την προκήρυξη στο ΣτΕ δεν σημαίνει ότι θα βγεί τώρα και όχι των Σεπτεμβρίο αλλιώς ποιος ο λόγος να την στείλει τώρα άποψη μου έτσι άμα γνωρίζει κάποιος από αυτές της διαδικασίας ας μας πει 

Gkinisa
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 9
Ενδιαφέροντα: Purosbestikh
Επάγγελμα: Anergos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Gkinisa »

Μάγκες να κάνω μια ερώτηση; Οδηγός λεωφορείου παίρνει μόρια κανονικά σαν οδηγός ; Και αν ναι πως μοριοδοτείται ένας μήνας ; Τι ένσημα παίρνει και πόσα πρέπει να φανούν μέσα σε ένα μήνα για να μετρήσουν τα 3 μόρια ;
Επισκέπτης

Gkinisa έγραψε: Τετ Μάιος 20, 2026 9:44 pm Μάγκες να κάνω μια ερώτηση; Οδηγός λεωφορείου παίρνει μόρια κανονικά σαν οδηγός ; Και αν ναι πως μοριοδοτείται ένας μήνας ; Τι ένσημα παίρνει και πόσα πρέπει να φανούν μέσα σε ένα μήνα για να μετρήσουν τα 3 μόρια ;

Το γράφει φίλε , διάβασε τη προκήρυξη να δεις ακριβώς τι δίνει , νομίζω 15 μέρες πρέπει να έχεις εργαστεί τουλάχιστον για να λογιστεί μήνας 
Επισκέπτης

υπάρχει καμία περίπτωση να βγει αύριο το ΦΕΚ;
Επισκέπτης

Με τα τελευταία δεδομένα ο πρόεδρος μας λέει πως η προκήρυξη σε λίγες μέρες θα έχει πάρει το πράσινο φως για έκδοση , από την άλλη το υπουργείο δεν θέλει να εκδόσει τη προκήρυξη γιατί σκέφτεται το καλοκαίρι που έρχεται και θα είναι μαύρο , αναμενόμενο φυσικά όλο αυτό αλλά πάμε παρακάτω, το υπουργείο φοβάται ενδεχόμενες εκλογές το φθινόπωρο και λέει θα χάσουμε τις θέσεις , στη πράξη τι θα γίνει ; Κανείς δεν θέλει να χαθούν οι θέσεις , ένα σενάριο είναι να βγει η προκήρυξη κανονικά και να τρέξουν όλες οι διαδικασίες αθλήματα κλπ και οι επιτυχόντες να πάνε εκπαίδευση από το Σεπτέμβρη, το άλλο ενδεχόμενο είναι να πάρουν το ρίσκο και να βγει φθινόπωρο που φοβούνται τις εκλογές , το σενάριο να γίνουν όλα μέσα στο καλοκαίρι δεν είναι απίθανο αλλά θα δημιουργήσει πολλά θέματα που θα τα βρουν μπροστά τους , γενικά το να παίρνεις εποχικούς να τους εκπαιδεύσεις μέσα στην αντιπυρική θα έχεις και 50-100 στελέχη δεσμευμένα 300-400 εποχικούς για ΠΕΘ την ώρα που θα καίγεται η χώρα το λες ξεφτίλα .Η ανικανότητα του υπουργείου δεν έχει όρια , την ίδια ώρα που το προστασίας του πολίτη τρέχει 2 προκηρύξεις 1000+ ατόμων παράλληλα ανενόχλητο !!Ελλαδα 2.0

Επισκέπτης

Μάγκες γνώμη μου λίγο δύσκολα να βγει πλέον έχουν χαθεί η ελπίδες εδώ και πολύ καιρό δεν νομίζω να την εκδώσουν τώρα άμεσα πιστεύω θα το είχαν κάνει εδώ και καιρό 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μάιος 21, 2026 10:22 am υπάρχει καμία περίπτωση να βγει αύριο το ΦΕΚ;

Δεν βγαίνει μόνο Παρασκευή η προκήρυξη οποιοδήποτε μέρα βγαίνει άποψη μου δεν νομίζω να βγει αύριο ούτε αυτον τον μήνα έτσι όπως πάμε 

Επισκέπτης

Μεγάλο κρίμα για όλα τα παιδιά που περιμένουν με αγωνία και οι εποχικοί να μπουν στην πεθ πως και πως και αυτοί δεν νοιάζονται καν για το σώμα με τόσες χιλιάδες ελλείψεις που υπάρχουν και ζητάνε οι δκτες απεγνωσμένα προσωπικό δεν έχω κάτι να πω δυστυχώς δεν πάει τπτ σωστά σε αυτήν την χώρα 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μάιος 21, 2026 10:27 am Με τα τελευταία δεδομένα ο πρόεδρος μας λέει πως η προκήρυξη σε λίγες μέρες θα έχει πάρει το πράσινο φως για έκδοση , από την άλλη το υπουργείο δεν θέλει να εκδόσει τη προκήρυξη γιατί σκέφτεται το καλοκαίρι που έρχεται και θα είναι μαύρο , αναμενόμενο φυσικά όλο αυτό αλλά πάμε παρακάτω, το υπουργείο φοβάται ενδεχόμενες εκλογές το φθινόπωρο και λέει θα χάσουμε τις θέσεις , στη πράξη τι θα γίνει ; Κανείς δεν θέλει να χαθούν οι θέσεις , ένα σενάριο είναι να βγει η προκήρυξη κανονικά και να τρέξουν όλες οι διαδικασίες αθλήματα κλπ και οι επιτυχόντες να πάνε εκπαίδευση από το Σεπτέμβρη, το άλλο ενδεχόμενο είναι να πάρουν το ρίσκο και να βγει φθινόπωρο που φοβούνται τις εκλογές , το σενάριο να γίνουν όλα μέσα στο καλοκαίρι δεν είναι απίθανο αλλά θα δημιουργήσει πολλά θέματα που θα τα βρουν μπροστά τους , γενικά το να παίρνεις εποχικούς να τους εκπαιδεύσεις μέσα στην αντιπυρική θα έχεις και

ρε παιδιά άμα βγει η προκήρυξη και βρεθούν οι επιτυχόντες η εκπαίδευση μπορεί να πάει και για μετά την αντιπυρικη και έτσι δεν θα φύγουν ούτε οι εποχικοί για να πρέπει να κάνει κάλυψη κενών όποτε δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όλα μπορούν αν γίνουν και το καλύτερο είναι αυτό να τρέξει η διαδικασία να βγουν οι πίνακες και η εκπαίδευση με της τοποθέτησης πάμε για ποίο μετά γιατί μην νομίζετε είναι και εύκολο να τρέξει μια προκήρυξη 600 ατόμων θεωρώ θα είναι ποιο δύσκολο το φθινόπωρο με της εκλογές από ότι τώρα στην αντιπυρικη 
Επισκέπτης

Μόλις έμαθα από το σώμα μέσα από υψηλόβαθμο στέλεχος ότι ήταν να εκδοθεί τέλη Απρίλη με αρχές μαϊου είχαν τέτοια ενημέρωση και έχουν παγώσει όλα αυτό μου είπε δεν γνωρίζει τίποτα παραπάνω για το πότε θα εκδοθεί και αυτοί περιμένουν 
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες