Ομοσπονδία - Σωματεία Συμβασιούχων Πυροσβεστών

Συζητήσεις για την Πυροσβεστική, τους Εθελοντές και Εποχικούς Πυροσβέστες, την ΕΜΑΚ, ΔΑΕΕ και τους μισθούς / μεταθέσεις
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Ομοσπονδία - Σωματεία Συμβασιούχων Πυροσβεστών

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλησπέρα. Πως θα μπορούσα να επικοινωνήσω με τους διαχειριστές του φόρουμ;

Epoxikos19

Δημοσίευση από Epoxikos19 »

Η διεύθυνση IP κάθε δημοσίευσης καταγράφεται για τη δυνατότητα επιβολής των παρόντων όρων. Δέχεστε ότι το “Θητεία στον Ελληνικό Στρατό” έχει το δικαίωμα να απομακρύνει, να επεξεργαστεί, να μετακινήσει ή να κλείσει ένα θέμα συζήτησης οποιαδήποτε χρονική στιγμή επιλέξει. Σαν μέλος δέχεστε ότι οποιεσδήποτε πληροφορίες έχετε εισάγει αποθηκεύονται σε μια βάση δεδομένων. Αν και αυτές οι πληροφορίες δεν θα αποκαλυφθούν σε οποιονδήποτε τρίτο χωρίς τη συναίνεσή σας, ούτε το “Θητεία στον Ελληνικό Στρατό” ούτε το phpBB θα θεωρηθούν υπεύθυνοι για οποιαδήποτε απόπειρα ηλεκτρονικής εισβολής ή παραβίασης η οποία είναι δυνατόν να οδηγήσει σε απώλεια αυτών των δεδομένων.

Αυτο αναγράφεται στους όρους απορρήτου. Ο Πρόεδρος ενημερώθηκε, αύριο πρωί τα υπόλοιπα. Αγχωθείτε μερικοί, μάλλον θα μείνετε άνεργοι.
Επισκέπτης

Παρακαλώ όταν οι διαχειριστές δουν το μήνυμα αυτό να απαντήσουν πως μπορώ να έρθω σε επικοινωνία μαζί τους. Ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από yandr »

Guest έγραψε: Τετ Μάιος 20, 2026 1:30 am  Παρακαλώ όταν οι διαχειριστές δουν το μήνυμα αυτό να απαντήσουν πως μπορώ να έρθω σε επικοινωνία μαζί τους. Ευχαριστώ.

https://www.ellinikos-stratos.com/epikoinwnia 

Επισκέπτης

Φυσικά δεν πρόκειται να πάρω απάντηση......................
Επισκέπτης

Ότι αυτοί που χαρακτηρίζουν έναν απολυμένο συνάδελφο ως «κομμένο», αυτοί που παίρνουν το μέρο της διοίκησης και όχι του συναδέλφου, είναι οι ίδιοι που αυτοχαρακτηρίζονται ως «ηγέτες» και κάποια γιουσουφάκια τους  τους βλέπουν ως «σωτήρες», είναι ο ορισμός της ντροπής…
Επισκέπτης

Ρε μάγκες γνωρίζει κανείς τελικά για το πότε θα εκδοθεί η προκήρυξη?
Επισκέπτης

Δεν υπάρχει περισσότερο ντροπιαστικο πράγμα να υπηρετείς χρόνια 80 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι σου να έχεις δώσει την ψυχή σου και να βγάζουν προκήρυξη κωμωδία για τους πεθ με όριο ηλικίας 30 για να μπει ο κάθε πιτσιρικάς που όταν έσβηνα φωτιές αυτός πήγαινε ακόμα σχολείο. Θα πάρει κανείς τη ευθύνη για αυτή την αδικία? Εποχικε 19 θα αναλάβεις την ευθύνη μίας και φαίνεται ότι γνωρίζεις πολλά πράγματα η θεωρείς επιτυχία αυτή την πατάτα? Πληροφοριακά είμαι γραμμένος από την αρχή στο σωματείο σάς.
Επισκέπτης

Και θα συνεχίσω να σας στηρίζω  αλλά για πες μου ήταν επιτυχία ρε φιλε οι πεθ?
Epoxikos19

Δημοσίευση από Epoxikos19 »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μάιος 20, 2026 9:49 pm Δεν υπάρχει περισσότερο ντροπιαστικο πράγμα να υπηρετείς χρόνια 80 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι σου να έχεις δώσει την ψυχή σου και να βγάζουν προκήρυξη κωμωδία για τους πεθ με όριο ηλικίας 30 για να μπει ο κάθε πιτσιρικάς που όταν έσβηνα φωτιές αυτός πήγαινε ακόμα σχολείο. Θα πάρει κανείς τη ευθύνη για αυτή την αδικία? Εποχικε 19 θα αναλάβεις την ευθύνη μίας και φαίνεται ότι γνωρίζεις πολλά πράγματα η θεωρείς επιτυχία αυτή την πατάτα? Πληροφοριακά είμαι γραμμένος από την αρχή στο σωματείο σάς.

Δεν υπάρχει επιτυχία και αποτυχία. Όταν κάποιος μπαίνει ειναι επιτυχία για αυτόν. Οταν καποιος μένει απ εξω είναι αποτυχία. Ειμαι απο το 2019 και ειμαι ακόμα εποχικός γιατί δεν μου δόθηκε η ευκαιρία. Δεν μπορώ να παραβλέψω όμως πως πανω απο 1500 εποχικοι εχουν γινει μόνιμοι μεσω ΕΜΟΔΕ και ΠΕΘ. Ναι φυσικά και με ενοχλεί όμως βλέποντας τη δουλειά όλων των σωματείων εχω δεχτεί πως με αυτή τη κυβέρνηση και πάρα πολλα εχουμε πετύχει. Ειναι επιτυχία λοιπόν οι προσλήψεις είναι όμως τεράστια αδικία απο μεριάς της κυβέρνησης που δεν δέχεται τα όρια ηλικίας που προτείνουν τα σωματεία μας. Αποτυχία θα ηταν αν τα σωματεία μας έλεγαν 30 χρονων για παράδειγμα. Η αποτυχία είναι της κυβέρνησης που αποτυγχάνει να καταλάβει οτι εχει στα χέρια της έμπειρο προσωπικό και το πετάει στα σκουπίδια 
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες