και τι ενημέρωση έχουν ρε φίλε;Epoxikos19 έγραψε: Τρί Μάιος 19, 2026 3:56 pmΝαι ρε μη σε χάσει απο πελάτη. Τα μέλη του Σωματείου του τα έχει ενημερώσει, τραβα να γραφτείς στο σωματείο του να ενημερωθείς. Τραχανά που νομίζεις ότι σου εχει και υποχρέωση να σε ενημερώνει λες και είναι υπάλληλος σου άεργεGkinisa έγραψε: Τρί Μάιος 19, 2026 3:45 pm Ρε μάγκες τι εννοείται που να ξέρει ο άνθρωπος;; Όταν μας λέει από μέρα σε μέρα βγαίνει δεν έχει ευθύνη και αυτός σε όλο αυτό ; Μας έχει στο περίμενε πόσο καιρό δεν λέω ότι φταίει μόνο αυτός αλλά έχει και αυτός μερίδιο ευθύνης δεν μας έχει ενημερώσει καθόλου για το τι γίνετε και απλά λέει κάθε φορά από μέρα σε μέρα θα βγει λες κ είμαστε παιδάκια να περιμένουμε, αν είναι να αργήσει ας βγει μια ενημέρωση να μας πει τους λόγους να μην περιμένουμε σαν χαζοί, έχουμε τώρα από Ιανουάριο περιμένουμε να βγει αυτή η προκήρυξη λες και ποιος ξέρει τι να πούμε όλο λόγια πράξεις τίποτα, όσο για εσείς που λέτε ότι είμαστε ανυπόμονοι κλπ, δεν είμαστε ανυπόμονοι απλά ακούμε μόνο λόγια δεν βλέπουμε πράξεις !
Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
Κάποιοι ειστε τόσο άσχετοι απο προκηρύξεις και γενικά τι μεσολαβεί για την έκδοση της που θυμίζετε κατι χωριάτες που κατέβαιναν στην Αθήνα τη δεκαετία του 1970 και έβλεπαν λεωφορείο και νόμιζαν οτι ηταν UFO. Καλά γι αυτόν που λέει φταίει ο Μπαρδάκης που δεν ενημερώνει και δεν βγαίνει η προκήρυξη φιλε είσαι εκτός τοπου και χρόνου. Φαντάζομαι τι πριξαρχιδας θα είσαι στην υπηρεσία αν τυχόν μπεις πω πω πω.
-
Gkinisa
- Στρατιώτης

- Posts in topic: 9
- Ενδιαφέροντα: Purosbestikh
- Επάγγελμα: Anergos
- Επικοινωνία:
Που ενημερώνει εσάς βρε μλκα ; Που είναι η ενημέρωση έχω άτομα μέσα εποχικούς δικούς μου που μου λένε τι γίνετε παλιό γιώτα που θα μου πεις εμένα για ενημέρωση, πήγατε εποχικοί και νομίζετε είστε κάτι 
, ξεκινήστε καμιά προπόνηση γιατί μετά θα κλέγεστε να σας περάσουν μλκες ι5 άοπλοι
-
Επισκέπτης
εμάς αυτό που μας νοιάζει είναι να μάθουμε άμα έχει φύγει από το ΣτΕ η προκήρυξη
-
Επισκέπτης
Δείξε λίγο σεβασμό ρε τραχανά σε παιδιά που φοράνε το εθνόσημο και βαράνε 16ωρα στα βουνά ενώ εσύ τρεχειςGkinisa έγραψε: Τρί Μάιος 19, 2026 4:04 pm Που ενημερώνει εσάς βρε μλκα ; Που είναι η ενημέρωση έχω άτομα μέσα εποχικούς δικούς μου που μου λένε τι γίνετε παλιό γιώτα που θα μου πεις εμένα για ενημέρωση, πήγατε εποχικοί και νομίζετε είστε κάτι, ξεκινήστε καμιά προπόνηση γιατί μετά θα κλέγεστε να σας περάσουν μλκες ι5 άοπλοι
Να πλατσουρίσεις . Να σ θυμίσω αυτοί οι άοπλοι που λες έχουν μπει με κριτήρια και έχουν περάσει αθλητικές δοκιμασίες σε αντίθεση με εσένα που δεν έχεις κάνει το παραμικρό τεμπελόσκυλο και το μόνο που έχεις να ασχοληθείς είναι η προκυρηξη . Τράβα να δουλέψεις μήπως ασχοληθείς και με τπτ άλλο εκτός από το να μας σκοτίζεις τα αυτιά και για να τελειώνουμε κάνεις δεν γνωρίζει το παραμικρό για την προκυρηξη όλοι στην ίδια κατάσταση βρισκόμαστε και δεν είμαστε τπτ απολύτως για να μας ενημερώσουν τον λόγο για τον οποίο καθυστερεί χαλαρώστε λίγο . Είπαν θα βγει προκυρηξη 600 ατόμων κρατήστε αυτό και σταματήστε την κλάψα . Ο άλλος ο πουθενας απαιτεί να μάθει τον λόγο που αργεί είστε με τα καλά σας ορισμένοι ; Αν έχεις τόση περιέργεια τράβα στο αρχηγείο ζητά ακρόαση με τον αρχηγό να ηρεμήσεις
-
Επισκέπτης
Ρε μάγκες κάποιος που γνωρίζει ξέρει πόσο καιρό κάθεται στο ΣτΕ η προκήρυξη για να εγκριθεί γιατί έχει περάσει 1 μήνας
-
Επισκέπτης
Νομικός έλεγχος στο ΣΤΕ περίπου 2-4 εβδομάδες,υπογραφές περίπου 3-5 μέρες και έκδοση 2-4 ημέρες...
-
Επισκέπτης
Είναι φως φανάρι πως καθυστερεί γιατί πιέζουν να αυξηθεί το όριο ηλικίας για να ευνοηθούν οι εποχικοί, κλασσικά φαινόμενα πυροσβεστικής και σωματείων.
-
Επισκέπτης
ρε παιδιά ποια είναι η γνώμη σας θα ανέβει το όριο ηλικίας;
-
Επισκέπτης
Ωραία η προκήρυξη είναι στο ΣτΕ εδώ και κάποιες εβδομάδες αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό και δεν πρέπει να μας απασχολεί , ακόμα και το ηλικιακό να θέλουν ν αλλάξουν αυτό δεν θα απασχολήσει πάνω από 10 μέρες την όλη διαδικασία , το θέμα είναι ότι επειδή έχει καθυστερήσει και πιάνουμε καλοκαίρι σιγά σιγά θα θέλει το υπουργείο να τρέξει ένα τόσο μεγάλο διαγωνισμό στη καρδιά της αντιπυρικής; Ο μπαρδακης έχει αναφέρει ότι το υπουργείο θα προχωρήσει το διαγωνισμό ότι κι αν γίνει αλλά κανείς δεν τον υπογράφει αυτό , ότι ακούει μεταφέρει ο άνθρωπος, το μόνο σίγουρο είναι ότι εάν δεν υπάρξει έστω και μια πληροφορία έως τα τέλη του μήνα τότε νομίζω ότι το ξεχνάμε και τα ξαναλέμε από Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη εάν και εφόσον δεν έχουμε πάει σε εκλογές και παγώσουν όλα ! Ότι λέω είναι προσωπική άποψη, ο καθένας μπορεί να συμφωνεί και να διαφωνεί δεκτά όλα .
-
Επισκέπτης
και αν δεν βγεί και των Οκτώβριο και πάμε σε εκλογές οι θέσεις τι θα γίνουν μπορούν να βγούνε και του χρόνου για παράδειγμα άμα έχει άλλους 600 πεθ θα προσθεθουνε και οι φετινή και θα βγεί προκήρυξη για 1.200 αν ξέρει κάποιος να μας πειΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Μάιος 20, 2026 12:26 pm Ωραία η προκήρυξη είναι στο ΣτΕ εδώ και κάποιες εβδομάδες αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό και δεν πρέπει να μας απασχολεί , ακόμα και το ηλικιακό να θέλουν ν αλλάξουν αυτό δεν θα απασχολήσει πάνω από 10 μέρες την όλη διαδικασία , το θέμα είναι ότι επειδή έχει καθυστερήσει και πιάνουμε καλοκαίρι σιγά σιγά θα θέλει το υπουργείο να τρέξει ένα τόσο μεγάλο διαγωνισμό στη καρδιά της αντιπυρικής; Ο μπαρδακης έχει αναφέρει ότι το υπουργείο θα προχωρήσει το διαγωνισμό ότι κι αν γίνει αλλά κανείς δεν τον υπογράφει αυτό , ότι ακούει μεταφέρει ο άνθρωπος, το μόνο σίγουρο είναι ότι εάν δεν υπάρξει έστω και μια πληροφορία έως τα τέλη του μήνα τότε νομίζω ότι το ξεχνάμε και τα ξαναλέμε από Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη εάν και εφόσον δεν έχουμε πάει σε εκλογές και παγώσουν όλα ! Ότι λέω είναι προσωπική άποψη, ο καθένας μπορεί να συμφωνεί και να διαφωνεί δεκτά όλα .
-
Επισκέπτης
Αφού στον φετινό προϋπολογισμό οι 600
-
Επισκέπτης
Από την στιγμή που η προκήρυξη είναι στον προϋπολογισμό του 26 θα βγει οπωσδήποτε το 26. Δεν γίνεται να βγει το 27Από την Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μάιος 20, 2026 12:33 pmκαι αν δεν βγεί και των Οκτώβριο και πάμε σε εκλογές οι θέσεις τι θα γίνουν μπορούν να βγούνε και του χρόνου για παράδειγμα άμα έχει άλλους 600 πεθ θα προσθεθουνε και οι φετινή και θα βγεί προκήρυξη για 1.200 αν ξέρει κάποιος να μας πειΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Μάιος 20, 2026 12:26 pm Ωραία η προκήρυξη είναι στο ΣτΕ εδώ και κάποιες εβδομάδες αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό και δεν πρέπει να μας απασχολεί , ακόμα και το ηλικιακό να θέλουν ν αλλάξουν αυτό δεν θα απασχολήσει πάνω από 10 μέρες την όλη διαδικασία , το θέμα είναι ότι επειδή έχει καθυστερήσει και πιάνουμε καλοκαίρι σιγά σιγά θα θέλει το υπουργείο να τρέξει ένα τόσο μεγάλο διαγωνισμό στη καρδιά της αντιπυρικής; Ο μπαρδακης έχει αναφέρει ότι το υπουργείο θα προχωρήσει το διαγωνισμό ότι κι αν γίνει αλλά κανείς δεν τον υπογράφει αυτό , ότι ακούει μεταφέρει ο άνθρωπος, το μόνο σίγουρο είναι ότι εάν δεν υπάρξει έστω και μια πληροφορία έως τα τέλη του μήνα τότε νομίζω ότι το ξεχνάμε και τα ξαναλέμε από Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη εάν και εφόσον δεν έχουμε πάει σε εκλογές και παγώσουν όλα ! Ότι λέω είναι προσωπική άποψη, ο καθένας μπορεί να συμφωνεί και να διαφωνεί δεκτά όλα .
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες