Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μάιος 17, 2026 11:53 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μάιος 17, 2026 10:52 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μάιος 17, 2026 12:40 pm
ναι εχω τοσα 3040 και ανησυχω ΔΕΝ πρεπει να ανησυχω!! πως εσυ εβγαλες το συμπερασμα οτι ειμαι εκτος τοπου και χρονου!! οταν στις προηγουμενες προκηρυξεις εφτασαν εως τα 3550 μορια . Για να λες σε καποιον οτι ειναι εκτος τοπου και χρονου μαλλον αυτο ισχυει για σενα .Σιγουρα ισος ειναι καλα μορια οχι ομως οτι με διασφαληζουν σιγουρο....να ειμαι στους επυτηχων. Γιατι θα υπαρξουν αρκετα παιδια οπως εγω που εχουμε πτυχιο παν/μιου -ειδικες δυναμεις-διπλομα οδυγησεις-αγγλικα λοουερ-συν το βαθμο του γενικου λυκιου.

Είσαι εκτός τόπου και χρόνου γιατί δεν ξέρεις ότι πλέον έχει πέσει πολύ η ζήτηση για την αστυνομία οπότε προφανώς με τα μόρια σου είσαι μέσα 1000%. 

Ενω εσυ ξερεις....!!! ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ . Αφου εισαι εσυ εντος τοπου και χρονου πες μας τον αριθμο των αιτησεων και μεχρι που θα φτασουν τα μορια . Αντε βρε χαζουλη ξεκινα και λεγε που τα ξερεις ΟΛΑ .Θελουν να σε ακουσουν πολλα παιδια εδω που εχουν αγωνια.

Μην μιλάς γιωτακο μπες πρώτα στο σώμα καί μετά το ξανά συζητάμε είσαι εκτός τόπου και χρόνου αλλά καί αστυνομίας 😂😂😂

Vit13
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Vit13 »

Πόσες πιθανότητες να καλέσει και άλλους μετά από αυτή την προκήρυξη λέτε ;χωρίς να βγάλει άλλη 
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 18, 2026 3:39 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 18, 2026 3:18 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 18, 2026 2:07 pm Παιδιά καλησπέρα! Μια ερώτηση, το δελτίο υγειονομικής εξέτασης το παίρνουμε από το τμήμα αφότου βγουν οι πίνακες με τους πρώτους ; 

Μόλις βγουν οι τελικοί σε καλούν στο τμήμα για να σου πάρουν αποτυπώματα να υπογράψεις κάτι έγγραφα και σου το δίνουν και αυτό! Εμένα προσωπικά έτσι έγινε η διαδικασία 

Σε ευχαριστώ πολύ! Οι πίνακες γνωρίζετε περίπου πόσο θέλουν για να βγουν ; 1-2 βδομαδες ; Και από ότι κατάλαβα καλούν τους πρώτους 600 με βάση τα μόρια; 

Τα προσωρινά μπορεί να βγουν μετά από 15 μέρες τα τελικά αργούν γενικά αν έχει ενστάσεις ο ΑΣΕΠ 
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες