Μην μιλάς γιωτακο μπες πρώτα στο σώμα καί μετά το ξανά συζητάμε είσαι εκτός τόπου και χρόνου αλλά καί αστυνομίαςΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Μάιος 17, 2026 11:53 pmΕνω εσυ ξερεις....!!! ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ . Αφου εισαι εσυ εντος τοπου και χρονου πες μας τον αριθμο των αιτησεων και μεχρι που θα φτασουν τα μορια . Αντε βρε χαζουλη ξεκινα και λεγε που τα ξερεις ΟΛΑ .Θελουν να σε ακουσουν πολλα παιδια εδω που εχουν αγωνια.Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μάιος 17, 2026 10:52 pmΕίσαι εκτός τόπου και χρόνου γιατί δεν ξέρεις ότι πλέον έχει πέσει πολύ η ζήτηση για την αστυνομία οπότε προφανώς με τα μόρια σου είσαι μέσα 1000%.Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μάιος 17, 2026 12:40 pm
ναι εχω τοσα 3040 και ανησυχω ΔΕΝ πρεπει να ανησυχω!! πως εσυ εβγαλες το συμπερασμα οτι ειμαι εκτος τοπου και χρονου!! οταν στις προηγουμενες προκηρυξεις εφτασαν εως τα 3550 μορια . Για να λες σε καποιον οτι ειναι εκτος τοπου και χρονου μαλλον αυτο ισχυει για σενα .Σιγουρα ισος ειναι καλα μορια οχι ομως οτι με διασφαληζουν σιγουρο....να ειμαι στους επυτηχων. Γιατι θα υπαρξουν αρκετα παιδια οπως εγω που εχουμε πτυχιο παν/μιου -ειδικες δυναμεις-διπλομα οδυγησεις-αγγλικα λοουερ-συν το βαθμο του γενικου λυκιου.
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
Πόσες πιθανότητες να καλέσει και άλλους μετά από αυτή την προκήρυξη λέτε ;χωρίς να βγάλει άλλη
-
Επισκέπτης
Τα προσωρινά μπορεί να βγουν μετά από 15 μέρες τα τελικά αργούν γενικά αν έχει ενστάσεις ο ΑΣΕΠΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 18, 2026 3:39 pmΣε ευχαριστώ πολύ! Οι πίνακες γνωρίζετε περίπου πόσο θέλουν για να βγουν ; 1-2 βδομαδες ; Και από ότι κατάλαβα καλούν τους πρώτους 600 με βάση τα μόρια;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες