Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Vit13
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 23

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Vit13 »

Παιδιά αν ξέρει κάποιος να μου πει στην προκήρυξη του 2024 στη β κατηγορία μέχρι ποια θέση μπήκε ο τελευταίος και τον κάλεσαν ξέρετε ;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

DPG έγραψε: Κυρ Μάιος 17, 2026 6:36 pm Γεια χαρά σε όλους!Είμαι φρουρος της τελευταίας σειράς και αυτό που έχω να σας πω τουλάχιστον για να έχετε μια εικόνα είναι ότι τελευταία μέρα πριν φύγουμε από Τρίπολη μας είπαν ότι η επόμενη σειρά θα μπει τον Σεπτέμβριο.Αυτο απλά έτσι για να έχετε μια εικόνα με το χρονοδιάγραμμα να κάνετε τα κουμάντα σας..

Καλησπέρα φίλε !Πρώτα από όλα συγχαρητήρια για την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης και της αποφοίτησής σας!
Θα ήθελα  να ρωτήσω ,με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης το αν γνωρίζεις πάνω κάτω το πού κινήθηκε η πλειοψηφία των τοποθετήσεων/μεταθέσεων υπηρεσίες κλπ της σειράς σου και αν έχει ακουστεί κάτι για τους νέους που θα μπουν με το καλό με τη νέα σειρά !
Ευχαριστώ πολύ ,εύχομαι καλή δύναμη!!! 

Επισκέπτης

Vit13 έγραψε: Κυρ Μάιος 17, 2026 8:30 pm Παιδιά αν ξέρει κάποιος να μου πει στην προκήρυξη του 2024 στη β κατηγορία μέχρι ποια θέση μπήκε ο τελευταίος και τον κάλεσαν ξέρετε ;

Ο τελευταίος μπήκε με 1000 μόρια απλά με 10 απολυτήριο. Εξαντλήθηκε όλος ο πίνακας 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μάιος 17, 2026 12:40 pm
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μάιος 16, 2026 1:43 am
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μάιος 16, 2026 12:19 am Ανεβασα τους μισθους παλικαρια για να μην ακουμε βλακειες ....αυτα ισχυουν προς ωρας....
Το θεμα ειναι να καταφερουμε να μπουμε στο σωμα με βαση τα μορια μας και να μην κοπουμε μετα βεβαια
Εγω ακουσα οτι  δεν υπαρχει μεγαλη συμμετοχη βεβαια αυτο που λεω ειναι σχετικο γιατι ειναι απο λιγα τμηματα που εχω καποιους γνωστους μου και μιλαω για Αθηνα -Πειραια απο καποιες περιοχες 
Εγω παντος εχω 3040 στην Α κατηγορια μακαρι να φτασουν..!!

Αν έχεις όντως τόσα μόρια και ανησυχείς είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Ακόμα και να γίνουν 10.000 αιτήσεις που δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Τα μόρια που έχεις σε κατατάσσουν στους 100 πρώτους του πίνακα 

ναι εχω τοσα 3040 και ανησυχω ΔΕΝ πρεπει να ανησυχω!! πως εσυ εβγαλες το συμπερασμα οτι ειμαι εκτος τοπου και χρονου!! οταν στις προηγουμενες προκηρυξεις εφτασαν εως τα 3550 μορια . Για να λες σε καποιον οτι ειναι εκτος τοπου και χρονου μαλλον αυτο ισχυει για σενα .Σιγουρα ισος ειναι καλα μορια οχι ομως οτι με διασφαληζουν σιγουρο....να ειμαι στους επυτηχων. Γιατι θα υπαρξουν αρκετα παιδια οπως εγω που εχουμε πτυχιο παν/μιου -ειδικες δυναμεις-διπλομα οδυγησεις-αγγλικα λοουερ-συν το βαθμο του γενικου λυκιου.

Είσαι εκτός τόπου και χρόνου γιατί δεν ξέρεις ότι πλέον έχει πέσει πολύ η ζήτηση για την αστυνομία οπότε προφανώς με τα μόρια σου είσαι μέσα 1000%. 

Επισκέπτης

DPG έγραψε: Κυρ Μάιος 17, 2026 6:36 pm Γεια χαρά σε όλους!Είμαι φρουρος της τελευταίας σειράς και αυτό που έχω να σας πω τουλάχιστον για να έχετε μια εικόνα είναι ότι τελευταία μέρα πριν φύγουμε από Τρίπολη μας είπαν ότι η επόμενη σειρά θα μπει τον Σεπτέμβριο.Αυτο απλά έτσι για να έχετε μια εικόνα με το χρονοδιάγραμμα να κάνετε τα κουμάντα σας..

Μπαααα βλακείες μας είπαν κάτω στην Τρίπολη. Δεν βγαίνει λογικά αρχές Αυγούστου θα είναι μέσα τα παιδιά 

Marg28

Δημοσίευση από Marg28 »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μάιος 17, 2026 10:54 pm

Μπαααα βλακείες μας είπαν κάτω στην Τρίπολη. Δεν βγαίνει λογικά αρχές Αυγούστου θα είναι μέσα τα παιδιά 

Δε νομίζω να πάει νωρίτερα. Αρχές Σεπτέμβρη λογικά θα μπει η νέα σειρά και μέχρι το Νοέμβριο θα έχουν πιάσει δουλειά. Νοέμβρη δεν είχε πει και ο υπουργός ότι θα στελεχωθούν οι νέοι ειδικοί φρουροί; Δε νομίζω να πάει γρηγορότερα. Ολοι ξέρουμε τι πάει να πει δημόσιο και πόσο αργούν να βγάλουν αποτελέσματα 🥴 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μάιος 17, 2026 10:52 pm
Αν έχεις όντως τόσα μόρια και ανησυχείς είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Ακόμα και να γίνουν 10.000 αιτήσεις που δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Τα μόρια που έχεις σε κατατάσσουν στους 100 πρώτους του πίνακα 

ναι εχω τοσα 3040 και ανησυχω ΔΕΝ πρεπει να ανησυχω!! πως εσυ εβγαλες το συμπερασμα οτι ειμαι εκτος τοπου και χρονου!! οταν στις προηγουμενες προκηρυξεις εφτασαν εως τα 3550 μορια . Για να λες σε καποιον οτι ειναι εκτος τοπου και χρονου μαλλον αυτο ισχυει για σενα .Σιγουρα ισος ειναι καλα μορια οχι ομως οτι με διασφαληζουν σιγουρο....να ειμαι στους επυτηχων. Γιατι θα υπαρξουν αρκετα παιδια οπως εγω που εχουμε πτυχιο παν/μιου -ειδικες δυναμεις-διπλομα οδυγησεις-αγγλικα λοουερ-συν το βαθμο του γενικου λυκιου.

Είσαι εκτός τόπου και χρόνου γιατί δεν ξέρεις ότι πλέον έχει πέσει πολύ η ζήτηση για την αστυνομία οπότε προφανώς με τα μόρια σου είσαι μέσα 1000%. 

Ενω εσυ ξερεις....!!! ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ . Αφου εισαι εσυ εντος τοπου και χρονου πες μας τον αριθμο των αιτησεων και μεχρι που θα φτασουν τα μορια . Αντε βρε χαζουλη ξεκινα και λεγε που τα ξερεις ΟΛΑ .Θελουν να σε ακουσουν πολλα παιδια εδω που εχουν αγωνια.

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μάιος 17, 2026 12:42 pm

Μέσα θα είσαι αγορίνα. Καλά κάνεις και κρατάς μια πισινή και δεν εμπιστεύεσαι, αλλά μην ακούς κανέναν. Μια χαρά τα λες ωστόσο. Με 3040 είσαι safe και το παίρνω εγώ πάνω μου. 

Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου. Καποιοι βγαζουν μια αρνητικη ενεργεια και γινονται επιθετικη ....χωρις να υπαρχη λογος! 
Honk

Δημοσίευση από Honk »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μάιος 17, 2026 11:58 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μάιος 17, 2026 12:42 pm

Μέσα θα είσαι αγορίνα. Καλά κάνεις και κρατάς μια πισινή και δεν εμπιστεύεσαι, αλλά μην ακούς κανέναν. Μια χαρά τα λες ωστόσο. Με 3040 είσαι safe και το παίρνω εγώ πάνω μου. 

Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου. Καποιοι βγαζουν μια αρνητικη ενεργεια και γινονται επιθετικη ....χωρις να υπαρχη λογος! 

Δεν έβγαλε κανείς αρνητική ενέργεια. Ισα ισα αυτό που ανέφερε το παιδί εμένα θα με έκανε να χαρώ. Μη τα παίρνετε όλα στραβά. Ολοι τον ίδιο στόχο έχουμε και ο κάθε ένας κάνει τον δικό του αγώνα. Δεν ανταγωνιζόμαστε στα μόρια πόσα έχει ο κάθε ένας και γιατί, όσα έχει τώρα ο κάθε ένας. Δε μπορεί να αλλάξει αυτό, ούτε να πάμε στρατό γίνεται τώρα ούτε να αλλάξουμε το απολυτήριο μας. Θα τραβήξει πολλούς. Εάν όχι τώρα μέσα σε λίγους μήνες θα πάρει και άλλους. 

Vit13
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Vit13 »

1900 μόρια β κατηγορία θεωρείτε υπάρχουν πιθανότητες; Έστω και αργότερα αν καλέσει και άλλους ...
Επισκέπτης

Vit13 έγραψε: Δευ Μάιος 18, 2026 1:34 am 1900 μόρια β κατηγορία θεωρείτε υπάρχουν πιθανότητες; Έστω και αργότερα αν καλέσει και άλλους ...

Καλημέρα. Αντικειμενικά εάν εξαντληθεί ο πίνακας όπως στην προηγούμενη ναι, αλλιώς τα μόριά σου είναι χαμηλά φιλαράκι. Σου εύχομαι να μπεις πάντως. 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μάιος 17, 2026 10:54 pm

Αν υποθέσουμε ότι το διάστημα είναι το ίδιο με την προηγούμενη προκήρυξη βγαίνει λογικά τέλος Αυγούστου αρχές Σεπτέμβρη 
Επισκέπτης

Παιδιά καλησπέρα! Μια ερώτηση, το δελτίο υγειονομικής εξέτασης το παίρνουμε από το τμήμα αφότου βγουν οι πίνακες με τους πρώτους ; 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 18, 2026 2:07 pm Παιδιά καλησπέρα! Μια ερώτηση, το δελτίο υγειονομικής εξέτασης το παίρνουμε από το τμήμα αφότου βγουν οι πίνακες με τους πρώτους ; 

Μόλις βγουν οι τελικοί σε καλούν στο τμήμα για να σου πάρουν αποτυπώματα να υπογράψεις κάτι έγγραφα και σου το δίνουν και αυτό! Εμένα προσωπικά έτσι έγινε η διαδικασία 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 18, 2026 3:18 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 18, 2026 2:07 pm Παιδιά καλησπέρα! Μια ερώτηση, το δελτίο υγειονομικής εξέτασης το παίρνουμε από το τμήμα αφότου βγουν οι πίνακες με τους πρώτους ; 

Μόλις βγουν οι τελικοί σε καλούν στο τμήμα για να σου πάρουν αποτυπώματα να υπογράψεις κάτι έγγραφα και σου το δίνουν και αυτό! Εμένα προσωπικά έτσι έγινε η διαδικασία 

Σε ευχαριστώ πολύ! Οι πίνακες γνωρίζετε περίπου πόσο θέλουν για να βγουν ; 1-2 βδομαδες ; Και από ότι κατάλαβα καλούν τους πρώτους 600 με βάση τα μόρια; 

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 16 επισκέπτες